Väljarna vill ha lag och ordning samt en reglerad invandring men får bara snömos

Enligt Aftonbladet/Demoskops senaste väljarundersökning så har det skett lite förändringar i listan över de viktigaste politiska frågorna och nu toppar Lag och ordning, följt av invandring och sjukvård. En helt rimligt prioriteringslista som jag kan skriva under på.

Detta borde få våra regeringsföreträdare att inse att medborgarna fått nog av det otrygga samhälle som våra döva och blinda politiker skapat samt att det inte längre går att hålla på med det här daltandet samtidigt som man levererar tomma löften på löpande band, utan nu är det dags att ta krafttag mot ligisterna, skicka tillbaka de som inte har laglig rätt att uppehålla sig i Sverige och leverera en hållbar samt ytterst restriktiv migrationspolitik.

Jag befarar dock att makthavarna är oemottagliga för väljarnas åsikter och kommer fortsätta driva samma oansvariga politik ända fram till nästa valår, då majoriteten kommer sadla om för att blidka folket att lägga sin värdefulla röst just på deras parti så att de kan få ytterligare fyra år på sig att jämna landet med marken genom att suga ut de sista resurserna. Tyvärr kommer valboskapen att svälja betet, förblindade av de saftiga köttbenen man lockar med och så är saken biff ännu en gång. 🙄 Det är som ett dråpligt skådespel som upprepar sig om och om igen.

#närskasvenskarnaröstamedhuvudet

6 reaktioner till “Väljarna vill ha lag och ordning samt en reglerad invandring men får bara snömos

 1. Det har knappast någon betydelse vad folket/väljarna tycker.
  Det är helt andra intressen som beställer politik av våra ”folkvalda” marionetter.
  I praktiken får vi det som är i motsats till folkviljan.

  Gillad av 2 personer

 2. De där olika undersökningarna litar jag absolut inte på. Självklart är de manipulerade för att påverka eller förvilla. Självklart är det politisk business på högsta nivå.

  Tar mig friheten att skriva nån rad med anledning av en artikel i GP av Tomas Gur. Han skriver att sedan SIDA bildades 1965 har Sverige skänkt 2 000 miljarder till andra länder. Jag har ofta skrivit om SIDA och det bidragsindustriella komplexet som lever på dessa pengar och får avkastning i form av bra löner, ränta på pengarna, kontakter med ledare, företag osv världen runt.

  Bidragen har gått till bl a skolor så att barn inte går ut utan fullständiga betyg. Bidragen har gått till jämlikhet mellan könen, att kvinnorna inte ska diskrimineras på olika sätt. Bidragen har gått till att utveckla demokrati. Så där kan man fortsätta. Om man tittar på hur det är i Sverige så är situationen här sådan att SIDA nu borde rikta bistånden hit. Här går barn ut skolan utan fullständiga betyg, utan att kunna svenska, utan att knappt kunna skriva, utan att veta just någonting om Sverige och svensk historia. Här diskrimineras de muslimska kvinnorna å det grövsta enligt vårt demokratiska synsätt och jämlikhetsideal. Partiernas kvinnoförbund har totaltystnat sedan införseln av muslimer började. Knäpptyst. Skäms de? Vi har ett rättsväsende som knappt fungerar, utbredd politisk korruption osv osv.
  Sverige hade nästan lägst brottslighet i västvärlden förr, nu har vi nästan högst. Vi har unikt många sprängningar, mord och våldtäkter.

  Om SIDA lades ner och införseln av utlänningar stoppades och de som inte ska vara här utvisades så skulle problemen ÄNDÅ vara enorma. Just inget av det som borde göras görs.

  Det är absolut absurt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s