Klimataktivist blir chefredaktör på DN

Propagandaorganet Dagens Nyheter visar återigen sin brist på opartiskhet genom att låta klimataktivisten Greta Thunberg bli chefredaktör för en dag. Jösses! 🤦‍♀️

Chefredaktör Peter Wolodarski menar att tidningen fått kritik av sina läsare för att de inte tar klimatet på tillräckligt stort allvar och därför vill man nu bli bättre på att belysa denna fråga ur en mängd olika perspektiv.

Verkligen?! Kommer vi således att få se Elsa Widding som chefredaktör veckan efter för att ge en rättvis bild till läsarna, eller är det i vanlig ordning bara en sida som ska få höras? 🤔

Greta Thunberg säger själv att hon inte tänker sig så många opinionstexter och katastrofbeskrivningar utan snarare många granskningar som visar hur verkligheten ser ut och som djupgående förklarar klimatkrisen samt intervjuer med personer som har mycket kunskap, till exempel forskare.

Jag undrar vad ”verkligheten” innebär – Gretas värld eller hur det ser ut på riktigt bortom all klimathysteri? Dessutom vet vi vad Greta menar med forskare – så kallade experter som är knutna till FN:s partiska klimatpanel IPCC och det finns inte en chans att vi kommer att få höra hur forskare med en annan uppfattning ser på saken.

Det här var ett riktigt lågvattenmärke från DN:s sida – tvi vale! 👎

#onlyinsweden

#followthemoney

3 reaktioner till “Klimataktivist blir chefredaktör på DN

  1. Nästa steg av DN blir nog en muslim (naturligtvis en man eftersom kvinnor är ”mindre värda” i muslimernas värld) som chefredaktör, vars uppgift är att lära svenskar tänka ”rätt” om muslimer och islam.

    Gilla

  2. DN är ju Dn och Wolodarski är en synnerligen obehaglig och farlig person. Medelklassen läser DN och tror på det som skrivs där. Med Greta på DN håller man grytan kokande och kan ge Greta en rejäl slant på banken. Jag tvivlar på att alla på DN uppskattar Gretas närvaro och hyllningen av henne. Ingen säger något dock eftersom de vill behålla jobbet. De som inte står ut med ideologin där har för länge sedan slutat.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s