Två muslimska kvinnor knivhuggna vid Eiffeltornet i Paris

En nyhet som gått lite under radarn är att två muslimska kvinnor i söndags kväll knivhöggs upprepade gånger under Eiffeltornet i Paris och kallades för ”smutsiga araber” – samma dag som tusentals fransmän tågade genom staden i solidaritet med den lärare som blev halshuggen i en islamistisk attack.

Offren som identifierats som Kenza och Amel med algeriskt ursprung, var ute och promenerade med sina familjer när två kvinnor med lösspringande pitbullhundar dök upp. De fyra barnen i sällskapet blev rädda och när en av de muslimska kvinnorna som bar slöja bad hundägarna att koppla sina hundar, vägrade kvinnorna och en hetsig diskussion följde som ledde fram till att kvinnorna knivhöggs.

Kvinnornas skrik har fångats på en video som blivit viral. Kenza knivhöggs sex gånger och fördes till sjukhus med punkterad lunga, medan Amel fick opereras för skador på sina händer.

Två vita 22-åriga kvinnor har arresterats och misstänks för dråpförsök. Enligt åklagaren är det för tidigt i utredningen att klassificera attacken som ett hatbrott. Enligt vittnen ska offren ha blivit kallades ”smutsiga arab” samt blivit tillsagda att åka tillbaka till sitt hemland och en av slöjorna drogs bort under attacken.

Attacken skedde i söndags kväll, men det var inte förrän i tisdags som händelsen offentliggjordes av polisen och att man väntade så länge med att släppa nyheten till media har fått många att ilskna till på sociala medier.

Mycket obehaglig attack, men jag tror dessvärre inte att det är sista gången något liknande händer. Motreaktioner från människor som är trötta på hög invandring, islamismens utbredning i samhället och politikernas ignorans för konsekvenserna av deras oansvariga politik är så klart oacceptabelt när det sker genom våld, men tyvärr är det inte förvånande eftersom allt har en gräns och den nivån är nu vida överskriden på många håll i Europa – inte minst i Sverige.

Eftersom den svenska regeringen dessutom prompt måste fortsätta driva igenom sin skadliga migrationspolitik och fortsätta med hög invandring till Sverige trots att allt talar emot, samtidigt som man inte gör tillräckligt för att stoppa islamismen som varje dag vinner mark, lär främlingsfientligheten och polariseringen fortsätta öka i samhället. Det säger sig självt att bägaren till slut kommer rinna över hos vissa och då kan inte Löfvén stå och skylla på att man inte såg det komma!

#vigillarintefegapolitiker

https://nypost.com/2020/10/21/muslim-women-stabbed-called-dirty-arabs-in-eiffel-tower-attack/

16 reaktioner till “Två muslimska kvinnor knivhuggna vid Eiffeltornet i Paris

 1. Förfärligt!
  Så blir det till slut när staten inte styr ett land på på ett överenskommet demokratiskt sätt.

  Som nästan alltid är det kvinnor som är offren.

  Ska bli intressant att se hur media i Sverige hanterar detta.

  Gillad av 1 person

 2. Tiderna är oerhört uppskruvade och märkliga!

  Du får böta 10 000 kr om en svart person påstår att du sagt n-ordet. Våldtäkt mot kvinnor utreds knappt. Regeringen stiftar lag på lag för att försöka bemästra verkligheten. Allt bär vittne om ett system i sönderfall.

  Se bara hur Kina nu i Sverige fördöms offentligt och Kina förbjuds sälja 5-G utrustning till Sverige. Samtidigt är det så att i stort sett hela Ericssons vinst och tillväxt kommer från Kina enligt nysläppta kvartalsrapporten.

  Moral och påhittad etik krockar med verkligheten. Sverige är värst på det här i Västvärlden och kommer som nation att förlora stort allteftersom på detta. Utomlands uppmärksammas sedan flera år Sveriges beteende internt och oförskämdheten och den mästrande tonen externt, läs bl a P Neudings många artiklar i ämnet och liknande ämnen. Neuding är Europaredaktör på tidskriften Quilette.

  Vi inte bara närmar oss ett angiverisamhälle, vi har det här nu. Man anmäler allt möjligt, grunden för att det kan ske är bl a de ”värdegrunder” som staten pumpat ut. Ovanpå det har olika grupper, etniska folkgrupper, folk med specialintressen osv osv kunnat få utrymme för just sig. Alla har tydligen rätt att bli kränkta bara för att det känns så. Domstolarna hakar på media häller bensin på brasan osv osv. Varenda myndighet har en värdegrund som i praktiken tystar medarbetarna och får dem att sluta tänka. Universiteten har värdegrunder, lärare, docenter, professorer tystnar och vågar inte ha debatter osv osv. Speciellt i Lund kan och har ”kränkta” elever åstadkommit stor skada på universitetet.

  Regering håller i piskan genom att de är de som avgör om du varit tillräckligt lydig. Om du inte har varit det får du inga pengar. Exempel på det sista är Åklagarmyndigheten som inte fick 50 miljoner extra som de önskade för att kunna åtala grova brottslingar. ”Pengarna tog slut”……

  Gillad av 1 person

  1. Det är ändå bra att regeringen åtminstone försöker att försvara Sverige och inte släpper in vem som helst på näten.Jag observerade redan för ett antal år sedan hur utlänningar hade fullständig tillgång till det fasta telenätet.Det var underleverantörer till Telia från Azerbajdzan som körde runt och reparerade telekablar.Fullständig tillgång till kopplingsskåp,kartor ja allt känsligt.De höll på granntomten och jag bad de djävla svinen att omedelbart åka därifrån och därefter kontaktade jag SÄPO.Döm om min förvåning när samma utlänningar några år senare åter höll hos grannen.Det är inte rimligt att statliga eller halvstatliga myndigheter och företag släpper in utan kontroller.Ut med packet säger jag.Samma är det nu med Svenska Krafrnät,utlänningar projekterar nya ledningar.Jag har kontaktat Sv kraftnät och frågat på vilket sätt man säkerhetskontrollerar utländska entrepenörer.Svaret är intetsägande och undikande.Ygeman har på dessa grunder tillfälligt stoppat sv kraftnät och vem,om inte de som har mer hår än hjärnceller,ja just det SD har kallat Ygeman till kuförhör och anklagat honom för ministerstyre.Bebisarna och samhällsfienderna,aka sverjevännerna SD förnekar sig inte.Det ÄR på tiden att regeringen börjar med att peka med hela handen och visa den rätta vägen för vilsna och obstruerande myndigheter.Ygeman har lärt sin läxa efter transportskandalen.

   Gilla

  2. Det du försvarar Realist är ju globalismen och att företag och stater och gränser skall kunna flyta samman i en enda röra.Globalismen är döende och en nationalism träder fram.Jag tycker att det senare är både bra och nödvändigt.Vår kunnande och ingenjörskonst skall skyddas och inte släppas ut till Kina eller vad du vill.Svenska företag kommer att på sikt tjäna på detta.Kvartalsekonomin är ett minne blott och nu gäller långsiktighet.För ett starkt och säkert Sverige.

   Gillad av 1 person

   1. Nej för tusan, du missuppfattar mig totalt.
    Av det du skrivit ovan instämmer jag helt och fullständigt.

    Det jag gör ovan är att peka på den galna tid vi lever i där motsatser som är oförenliga tillåts finnas samtidigt. Det är en galen tid som påminner mycket om tiden före murens fall t ex. Sådana här epoker har alltid funnits, det finns något att lära av dem. Vårt viktigaste uppdrag här är att försöka sätta ord på det som sker, benämna det, precis som du gör.

    Självklart ska Sverige finnas, gränser finnas, svenska intressen bevakas osv osv. Jag är FÖR att vi har en stark regering som vågar använda hela sin maktapparat.

    Men saken är ju den att vår regering INTE agerar så att de tar hand om Sverige och svenskarna. Det ser vi ju alla hur tydligt som helst. Minns hur det där socialdemokratiska kommunalrådet på västkusten för några år sedan ville sälja någon anläggning till kineserna. Han sade ordagrant ”jag ser inga problem med det”.

    Jag är mer radikal och skoningslös i min analys av vad som sker än de flesta. Jag är FÖR att polisen får skjuta efter en varning. Jag är FÖR en folkräkning där man letar reda på alla som inte ska vara här och kastar ut dem. Jag är FÖR en stark stat, men inte den regering vi har nu som är verkligt farlig för den demokrati vi har. Jag är FÖR att de påverkansmyndigheter vi har omedelbart läggs ner och personalen sparkas på dagen. Jag är FÖR nedläggning av SIDA och överföring av de medlen till t ex äldrevård. Personalen ska sparkas på dagen. Jag är FÖR att regeringen omedelbart följer råden från cheferna på Sveriges ledande bostadsföretag (inkl kommunala) för att omedelbart börja bygga och göra det möjligt för svensken att få en bostad!!! Jag är FÖR att all viktig infrastruktur ska ägas av staten och därmed oss. Jag är FÖR att göra SJ inkl underhåll statsägt. Jag är FÖR att Folkbildningsrådet omedelbart läggs ner. Jag är FÖR att M Gardell omedelbart sparkas. Jag är FÖR att Sverige slutar helt med sitt bistånd till FN och att de svenskar som är där inte längre får sin lön från Sverige vilket sker nu. Jag är FÖR ett starkt försvar. Jag är FÖR höjda polislöner och lärarlöner. Jag är FÖR att allt som bara än i närheten av ”genus” omedelbart stängs ner. Jag är FÖR en stor reformering av rättsväsende inklusive anpassning av lagar och straff så att det stämmer med det allmänna rättsmedvetandet. Jag är FÖR en förändring av hur SR och SVT kan styras. Jag är FÖR en reformering av bidrag till media. Jag är FÖR att plikten att via skattsedeln betala till SR tas bort, omedelbart.

    Så där kan jag hålla på en stund, jag kan även ta varje diskussion och formulera och exemplifiera.
    Tyvärr har jag ingen makt, i annat fall skulle det slå gnistor om vardagen i Sverige ett tag framåt. Största nöjet skulle vara att på minuten avskeda ett stort antal personer, tror jag skulle börja med vår justitieminister och därefter Eliasson.

    Gilla

   2. Ja aldrig kan det vara lagom och när stater minskade greppet om befolkningar( muren som revs,kommunismen i öst osv) tog privata över makten.För vanligt folk blev det ingen större skillnad och nu är företagen så starka att de kan utmana hela länder.Vi ser hur det multinationella företaget mobiliserar och målar upp skräckscenarier bara för att pressa Sverige att investera i mer kabel ända ner till Tyska kusten för att kunna sälja billig el dyrt.Sverige liknar snart vilket uland som helst där multinationella företag skövlar och stjäler naturresurser.Nu senast mobiliserar man svenska handelskammaren som fö är en privat aktör.Namnet sv handelskammare förleder tanken till något statligt men det är en privat,simpel privat aktör som med-eller omedvetet vill sälja ut svensk elkraft för små pengar och skattebetalarna skall stå för dyra investeringar i nätet.Det är dags att stater återtar makten från företagen.Det finns hur många exempel på hur privata företag nästlar sig in och tar över makten från stat och folk.Samhällsviktiga funktioner måste drivas av staten.Privata företag vare sig kan eller skall ta samhällsansvar,man skall tjäna pengar till sina ägare och sammanfaller det med ngt som skulle kunna likna samhällsansvar så är det enbart en lycklig slump.

    Gilla

 3. Morden på de två franska kvinnorna och vad som händer i Frankrike kommer ge vägledning för hur Sverige ska hantera det faktum att islam är här i Sverige för gott nu.

  I Frankrike kan man antingen låta statens maktapparat svara med våld. Det kommer rimligen sluta illa eftersom de som bekänner sig till islam är så många och de kommer att svara med ”heligt krig” om så behövs. Så vad ska Frankrike göra och vad kommer att ske?

  Det troliga är att det kommer ske det som jag sedan länge skrivit om, förhandlingar om hur samexistensen ska vara. Samexistensen villkor kommer nu säkert att på allvar diskuteras. Det kommer lika troligt innebära att staten kommer visa islam viss aktning och med respekt för de som har den tron, MEN i övrigt kommer och måste staten svara med sin fulla maktapparat på islamistisk våld som går utöver vad som är tolerabelt i en demokrati, speciellt då i Frankrike.

  I Sverige kommer det med nödvändighet bli så att samexistensens villkor mellan det demokratiska Sverige och islam som religiös tro kommer att förhandlas. Någon annan väg finns inte. Hittills har det mesta gått åt skogen därför att staten inte vågat benämna vad det handlar om, nämligen en religion som är våldsam. Säkert är majoriteten av muslimerna inte våldsamma, de vill säkert leva ett vanligt muslimskt liv.

  Staten och S måste sluta stödja de aggressiva grupperna inom islam i Sverige. Det innebär ett paradigmskifte som är nästan omöjligt för S. S har ju som förklaringsmodell för allt de gör att det är annat än den enskilde individens ansvar för vad som sker i samhället.

  Jag skulle kunna fortsätta utveckla detta men det tar för stor plats. Islam är i varje fall här nu i Sverige.

  Jag vill avslutningsvis konstatera att ingenstans på detta klot har islam kunnat förenas med det vi benämner demokrati i västerlandet. Det beror på att islam är en våldsbejakande religion med politiska ambitioner och ett framträngande av militärt snitt. En sådan hållning är inte förenlig med vårt system i Sverige.

  Hur ska detta lösas?

  Gilla

  1. Man löser det genom att låta muslimer omfattas av de lagar som gäller för judar,romer och samer.Det bästa med det är att den som så vill, kan konvertera till Islam och då omfattas man av dessa lagar.Varför skall muslimer få kränkas när tex judar inte får det?

   Gilla

   1. Ser ni den religiösa aspekten nu??
    Varför ska Svenne/Svea ha på skallen??
    Jo, vi är det mest sekulariserade landet i världen, sägs det…
    Vi drog nitlotten-varför??
    Hahaha!
    Vända andra kinden till, vacker tanke- men funkar det för ”kindvändaren”?
    Go figure.
    Ganska uppenbart nu, va?
    Dessutom åker vi på att Gaga alla upptänkliga $tolleprovet, sen WW I & II osv….
    Hur mycket flis trycker USA in i Is-ra-el varje år?? 35 000 000 000 $..vet Smith’s om detta?
    Om inte detta har med religion att göra-vad har??
    Mvh Per

    Gilla

 4. Jo, när jag mfl växte upp var INTE splittring målet..
  Så enkelt är det…
  Varför nu??
  It is..
  Divide & conquer all the way..
  Man, kvinna, barn, vuxen, svart, vit, röd, grön, gul, blå…
  Var stannar allt??
  Hos Oss…
  Rise & shine!!!
  Inteligemce take U a long way..
  Det var INTE så här förut…

  Semyaza älskar kaos(bland många namn) ..

  Vi genomlider WW III sen 911.

  Mvh Per

  Gilla

 5. Fear take U here??
  U’re Fear…
  Nyheter???
  U could be free..
  Jenny, är du min vän??
  Vad innebär fri??
  Mer tid för dig & de dina..
  Galen??
  Jag är svag för frihet…

  U’re Really got me…

  Gilla

 6. I sverige pågår en bred diskriminering av svenska folket.
  Med politiker och myndigheter i spetsen sen alla islamistiska
  Föreningar.
  Att påstå att invandrare inte är rasistiska mot Svenskar är bara
  Ett tydligt bevis på att hjärnceller i stort antal saknas.
  Mörka män säger det samtidigt som Svenska pojkar rånas och förnedras.
  GruppVåldtäkter på Svenska flickor.

  Flyktingarnas invasion av Europa måste sluta annars blir det inbördeskrig
  I flera länder. Känner att många nått en gräns och är inte villiga att ge
  Illigala människor mer makt och pengar..
  Hundratusentals offer har blivit kallade rasister och varit tystade i många år
  Nu är det dags att de hörs.
  Det räcker med att en börjar.

  Gilla

 7. Ja det måtte jo komme! Frankrig har nu gennem flere år oplevet diverse terrorangreb! Ødelæggelser overalt og nu har de fået nok! Det samme vil ske i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, England ja hele Europa!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s