Nya siffror från tysk polis visar att asylsökande är överrepresenterade vad gäller våldsbrott

Häromdagen skrev jag om att det enligt statistik från Danmark är konstaterat att unga med invandrarbakgrund är mer kriminella, särskilt när det handlar om våldsbrott och nu kommer liknande siffror från Tyskland som likt Sverige haft omotiverat generös asylpolitik i decennier.

Det är dock först sedan oktober i år som det gjorts en ”särskild utvärdering” av polismyndigheten om antalet brott begångna av asylsökande – ni vet sådan där statistik som är nödvändig för ett land med hög invandring, men som ratas av svenska politiker av rädsla för att kränka någon.

Siffrorna har ännu inte offentliggjorts, men har skickats ut till utvalda journalister – inklusive en politisk redaktör från tyska Die Welt, som rapporterade det många misstänkt under en längre tid – att asylsökande är överrepresenterade vad gäller våldsbrott, särskilt mord.

Under perioden 2015-2019 ska 715.134 misstänkta identifierats
för brott med allvarlig eller farlig fysisk kroppsskada som följd, det kvantitativt viktigaste brottet inom allvarligt våldsbrott. 95.282 av dessa (13,3%) var asylinvandrare, det vill säga de tillhörde bosättningskategorierna för asylsökande – personer som har rätt till skydd, kvotflyktingar eller tillåtna personer. Allvarlig eller farlig kroppsskada är det kvantitativt mest betydande brottet inom kategorin allvarliga våldsbrott.

Inom den allvarligaste brottskategorin mord eller dråp, var andelen asylinvandrare bland de identifierade misstänkta ännu högre, nämligen 14,9%. Enligt den speciella utvärderingen identifierades totalt 13.775 misstänkta i denna kategori från 2015 till slutet av 2019, inklusive 2050 asylsökande, personer med rätt till skydd, villkorade flyktingar eller tillåtna personer.

Med hänvisning till dessa uppgifter kan man således konstatera att den tidigare strategin som brukats av de politiskt ansvariga i Tyskland och som backats upp av media inte längre kan upprätthållas. Försöken med att bekämpa brott som begås av invandrare genom att tillsätta åtgärder mot utanförskap samt utbildning, uppfostran och förstärkning av social sammanhållning, har helt misslyckats.

Frågan är när ballongen i Sverige spricker helt och hållet? Det börjar bli löjeväckande att följa de kriminellas framfart i samhället och det är imponerande att så många svenskar fortfarande kan förneka det som pågår. En del har börjat sippra ut här också, men lismande politiker och lögnaktig media fortsätter att hålla fasaden rätt intakt så det känns som att charaderna kommer att fortsätta ytterligare en tid.

#vigillarintefegapolitiker

German criminal police admit massive crime wave perpetrated by migrants

En reaktion till “Nya siffror från tysk polis visar att asylsökande är överrepresenterade vad gäller våldsbrott

 1. Motsvarande siffror i Sverige finns med stor säkerhet hos polisen, SCB, i domstolarna osv, allt annat vore förvånande i detta land. Förmodligen behövs dock ännu fler våldsbrott av ”asylsökande” i Sverige innan det anses bli nödvändigt att redovisa några av siffrorna. Det torde inte ske före valet 2022.
  Steget från att med siffror påvisa att det är ”asylsökande” som begår majoriteten av brott till att visa på sambandet med islam är självklart alldeles för stort. Dock har det på sistone publicerats kortare artiklar, inlägg etc i det officiella Sverige där det antyds att islam inte är förenligt med västerländsk demokrati. Senaste exemplet är SD:s Europa-parlamentariker C Weimers som i SVD debatterat just detta med Folkbildningsrådets generalsekreterare M Graner.
  Folkbildningsrådet är en mäktig S-organisation och stor bidragsgivare till olika muslimska organisationer, bl a Ibn Rushd. För intresserade finns många intressanta fakta kring Folkbildningsrådet att inhämta på ledarsidorna.se.
  https://www.demokrativarnet.se/2020/05/17/demokrativarnet-jo-anmaler-folkbildningsradet/
  https://www.folkbildningsradet.se/om-folkbildningsradet/hur-styrs-folkbildningsradet/Styrelse/

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s