Avstängda mikrofoner i sista debatten – kommer Biden ställas till svars för de allvarliga mutanklagelserna?

På torsdag är det dags för den sista TV-sända debatten innan det amerikanska presidentvalet och varje kandidat kommer att få sin mikrofon avstängd medan motkandidaten svarar på frågor. Den 90 minuter långa debatten kommer att vara uppdelad i sex 15-minuters segment, där varje kandidat får två minuter på sig att leverera svar utan att bli avbruten innan det övergår till öppen debatt.

Låter som en bra lösning som kanske ger mer substans i debatten och folket kan ta till sig det politiska budskapet till skillnad från när de konstant avbryter varandra. Det ska bli intressant att se om moderatorn kommer att ställa Biden mot väggen – mutanklagelserna med både e-post och dator som bevis är nu så pass allvarliga att det inte bör få passera obemärkt förbi.

Det gör det däremot i svensk media, där man hårdbevakar det amerikanska valet och ska föreställa opartiska, men knappt berört ämnet – gemene svensk vet nog inte ens vad det oskyldiga lammet Biden ställt till med, men de vet i alla fall det viktigaste; att Trump är en idiot som är farlig för Sverige och världen. 🥴

Bildkälla: Guardian

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8853123/Ukrainian-lawmaker-claims-second-laptop-belonging-Hunters-contacts-seized-officials.html?fbclid=IwAR1qeQ0h0fkHmE3girHUzvL4SnVM66WafghXEF4ZCouCpMgBHOuR_9ubT9o

2 reaktioner till “Avstängda mikrofoner i sista debatten – kommer Biden ställas till svars för de allvarliga mutanklagelserna?

 1. Här i Sverige är det värre. Här finns inte någon opposition, inga tidningar eller tv-kanaler som granskar, ifrågasätter, ställer ministrar och statsminister till svars.
  USA:s konstitution gör det inte möjligt för en likadan utveckling som vi har i Sverige med ett närmast totalitärt styre utan effektiv opposition. Vår regeringsform mm är sämre konstruerad för att skydda demokratin mot sådant.

  Få vill se det, men landet Sverige har tystats politiskt mycket värre än de flesta andra västeuropeiska länder. Oavsett vad folk röstar på får vi samma sak levererat. Ungefär som i en del sydamerikanska länder, en ny gubbe kommer och lovar en massa och så blir det precis likadant som det alltid har varit. Något åt det hållet är det i Sverige sedan början av 70-talet.

  Vår justitieminister agerade i intervju i TV för ett tag sedan som en diktator från Afrika eller Östeuropa.
  Han skulle naturligtvis ha blivit avsatt efter ett sådant uppträdande om demokratin hade fungerat.
  Förfärligt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s