Otryggheten ökar även i Danmark och statistik visar att unga med invandrarbakgrund är mer kriminella – särskilt vad gäller våldsbrott

I dag var ännu en dag med nya fall av rån, misshandel och mord, men det är inte bara i Sverige som otryggheten ligger som en våt filt över landet på grund av att kriminella ligister tagit över gatorna, även i vårt grannland Danmark har man liknande problematik. En färsk undersökning från YouGov visar att var fjärde dansk under de senaste fem åren har ändrat beteende eftersom de är rädda för att råka ut för våld från grupper med mellanöstlig eller afrikansk härkomst. Ändrat beteende kan till exempel handla om att gå en omväg eller att undvika kollektivtrafik.

Danskarnas fruktan är inte ogrundad, statistik visar nämligen att unga med invandrarbakgrund i åldern 15-24 år är mer än tre gånger så kriminella som etniska danskar i samma ålder när det handlar om överträdelser av strafflagen och när det specifikt handlar om våld så döms ättlingar till icke-västliga invandrare nästan fyra gånger så ofta som etniska danskar.

Patrick Christiansen är ett av de offer som råkat ut för det besinningslösa våldet där invandrargäng ger sig på oskyldiga människor utan anledning. Han var på väg hem från en bar i byn Næstved på Sydsjälland tillsammans med sina tre tjejkompisar när en våldsman med invandrarbakgrund dök upp ur mörket och helt oprovocerat börjar misshandla honom. Plötsligt kommer en vit bil och Patrick tror att det är räddningen, men istället är det vänner till gärningsmannen som ansluter till misshandeln så att det plötsligt är fem personer mot en. De sparkar Patrick i huvudet och hans tjejkompisar kan inget göra eftersom männen är fysiskt överlägsna – en av tjejerna får dessutom ett slag i ansiktet.
-”Det är förnedrande att bli angripen på det här sättet. Varför ska det gå ut över mig? Jag förstår inte varför de ska vara så många mot en person. De är alltid fler. Det är så fegt att de angriper i flock.”

Misshandeln blev anmäld till polisen som senare lade ner ärendet i brist på bevis eftersom de inte kunnat identifiera gärningsmännen.

I Sverige vet vi att siffrorna är ännu dystrare, men det är inget som det pratas högt om eftersom våra styrande är livrädda för att ställa grupper mot grupper trots att det är precis vad man måste göra för att gå till roten med problemet. De vill helt enkelt inte ta ansvar för konsekvenserna av sin oansvariga politik.

Det kuvade folket tittar bort och gör sitt bästa för att ignorera de svarta nyhetsrubrikerna, vi försöker skaka av oss obehaget när vi går ute i mörker och möter ett större gäng, ber en bön att inte just våra barn ska drabbas samt väntar lydigt på att den inkompetenta regeringen ska sätta in utlovade åtgärder för att stävja det som pågår. Snart så…!

#vigillarintefegapolitiker

https://www.bt.dk/samfund/patrick-slaaet-ned-af-unge-med-indvandrerbaggrund-det-er-saa-kujonagtigt

3 reaktioner till “Otryggheten ökar även i Danmark och statistik visar att unga med invandrarbakgrund är mer kriminella – särskilt vad gäller våldsbrott

 1. Något för forskningen att ta tag i är varför väljarna röstar på företrädare som agerar i direkt strid med vad som ligger i väljarnas intresse.
  Mitt grundtips är långvarig och systematisk hjärntvätt från sozzeriet.

  Gillad av 2 personer

 2. Invandrarvåldet är en konsekvens av det av politiker skapade mångkulturprojektet och upprätthållet av röstberättigade, vilket tydligen även är fallet i Danmark.

  Det är en kulturkrock: synen på våld, förnedring och makt/respekt skiljer sig hos svenskar och danskar (och förmodligen även hos européer) från folk från Mellanöstern och Afrika, beroende på olika sociala, kulturella och politiska utvecklingsskeenden.

  För en svensk (och tydligen även en dansk: ”Det er så kujonagtigt”) är det höjden av feghet när flera ger sig på en ensam, och att sparka på den som redan ligger ned är så avskyvärt att det har blivit ett uttryckssätt som används när någon utnyttjar sin maktställning gentemot en svag.

  Synen på makt och respekt är ytterligare en socialkulturell skillnad som uppnås genom att förnedra offret, t.ex. att tvinga offret slicka på förövarens skosulor. Eller, som i videon nedan, tvinga en belgisk kille att dansa.
  (https://mobile.twitter.com/based_belgium/status/1315770973593927680)

  Piper nämner att regeringen ska vidta åtgärder (igen!), men det har liten chans att lyckas då politikerna söker lösningar som gäller för det svenska kynnet (synen på våld och straff), där invandrare tydligen ser en fängelsevistelse som en merit som ger status och respekt inom den egna sociala miljön.

  Berörda invandrare har försakat sin moraliska, demokratiska och medmänskliga rätt till det svenska samhället. Deras medborgarskap ska upphöra om de har invandrat. För personer född i Sverige, och med ett osvensk syn på våld, ska särskilda straffskalor upprättas.

  Den grundlagsstadgade tryggheten har högre prioritet än den individuella rättssäkerheten och rätten till Sveriges stöd och skydd för migranter och flyktingar i alltför stora volymer.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s