Våldtäkter på små flickor är inte längre något som enbart sker i Långtbortistan

För några år sedan fick sådana här annonser från människorättsorganisationer om små flickor i underutvecklade länder som riskerar att våldtas på vägen till skolan mig att reagera med avsky, men numera tänker jag snarare att det är likadant här i Sverige och att det är tragiskt att ingen av våra styrande lyfter dessa högaktuella problem. Tidigare kunde man blunda för dessa övergrepp eftersom det inte hände här i vårt trygga land, men tyvärr har denna ”kultur” importerats i takt med de kraftiga migrantströmmarna och blivit en del av det nya Sverige.

Vem minns till exempel inte den 9-åriga flickan i Norrköping som blev våldtagen av en 40-årig somalier när hon var på väg hem från skolan i april i år, eller den 9-åriga flicka som våldtogs av en libysk småbarnspappa i ett soprum i Malmö 2018?!

Varje dag sker det nya våldtäkter av kvinnor i alla åldrar och ibland även män, bara det senaste dygnet har det varit minst tre stycken våldtäkter på olika orter i Sverige. Anonyma offer vars anmälningar läggs på hög och troligen läggs förundersökningen ned illa kvickt i brist på bevis. Hur kan våra makthavare vända ryggen åt detta?

Se på politiker som Annika Strandhäll (S), som dagligen gör käcka inlägg om utsatta kvinnor som hon påstår sig värna om, vilket ger henne en hel del cred, eller för den delen de kvinnliga partiledarna Annie Lööf (C), Isabella Löwin (MP) och Nyamko Sabuni (L) som låtsas att de bryr sig om det täcka könet fast de aldrig har lyft problemet med det stora antalet våldtäkter med gärningsmän som har rötter i andra länder – gud förbjude att de skulle göra en koppling mellan den ökande kriminaliteten och landets massinvandring.

Men våra godhjärtade politiker skäms inte det minsta eftersom de av etablissemanget anses som ”goda” med de ”rätta” värderingarna och ingen vill kännas vid mångkulturens baksidor, så hyckleriet kan fortgå på daglig basis medan nya offer får lida för den oansvariga politiken som man dessutom tänker fortsätta driva!

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

7 reaktioner till “Våldtäkter på små flickor är inte längre något som enbart sker i Långtbortistan

 1. Sannolikt har andra länder släppt ut sina berikande genier från sina institutioner och lovat dem frigående gratis ”horor” på 9 år i Sverige, eftersom statsministern tydligen äger ett Sverige som inte ”bygger murar”…

  För att vara rättvis finns det ännu fler berikande genier i olika sekter i Europa som borde spärras in på mentalsjukhus.

  Gilla

 2. Många vänner från flera länder säger just det, att kriminella människor som
  Släppte ut från fängelset , flyr till Sverige eftersom med garanteras ett nytt liv
  I lyx. Plus att ingen vet att de är kriminella.
  Kan tänka mig att våldtäktsmän ser Sverige som ett paradis.
  De får betalt för att begå brott. Staten ger alla som söker asyl bidrag och flyr de
  Sina brott i hemlandet . Så låter politikerna dem stanna för deras liv är mycket mer
  Värt än alla hans offer.

  Våra politikers alla nya lagar och bidrag gynnar bara kriminella och vidriga människor.
  Muslimer verkar de antingen rädda för eller älska väldigt mycket. För alla är fått statliga jobb
  Med makt.
  De har kvoterats in bara för de är muslimer. De har tvingat in mångkulturen i SVT och SR
  Nu är det massa nyanländar program på svensk tv. De ställer alltid frågor till nyanlända.
  Och ser man nu på tv är all reklam med en somalier eller annan mörk person och en
  Arab. Svenskar är minoriteter i tv.

  Att man visar upp en befolkning som positiv samtidigt som de bara gör negativa
  Saker i verkligheten. Är försök till hjärntvätt.
  Hycklare är svenska politiker utan moral och etik.
  Varje offer i Sverige är politikernas fel.

  Gillad av 2 personer

 3. Det blir allt mer tillåtet i Sverige att skriva om att vi har Europas högsta våldtäktsfrekvens.
  Det borde rimligen bli ett nationellt trauma av närmast Estoniaklass så småningom.

  Fast det kommer nog dröja några år innan så sker. En kommission om 5 år kanske som frågar ”Hur kunde detta ske och varför gjorde myndigheterna ingenting? Hur kunde pressen tiga om vad som skedde och vilka som utförde våldtäkterna”?

  Gillad av 1 person

 4. Kanske någon författare eller historiker intervjuar offren och skriver en bok?
  Det vore välkommet att någon bryr sig om våldtäktsoffren vars liv trasades sönder.
  Som det är nu är det brottslingen som ömkas. I domstolarna framhåller man orsakerna till att våldtäkten begicks, trauma i barndomen, integrationssvårigheter, kulturen, dålig bostad, inget jobb, ingen fritidsgård, tråkiga dagar.
  Har ni tänkt på det, numer står det inte så mycket i domarna om att kvinnan var utmanande klädd och så.
  Hur utmanande klädd är en skolflicka på hemväg? En handikappad och medvetslös kvinna? En kvinna som tränar i löpspåret?
  Det är islams kvinnosyn som slår igenom som orsak till våldtäkterna.

  Gilla

 5. Det finns i Sverige åsiktskorridorer, alltid flera på gång samtidigt.
  En har stenhårda gränser med hotande sanktioner om man bryter mot den.
  Den korridoren handlar om att man inte får benämna att det är religionen islam som står bakom väldigt mycket av det otäcka som sker i Sverige. En stark och hotande sådan sanktion är det som vi ser exempel på nu i Paris med avskuret huvud. De flesta i Sverige är rädda för islams våld och vad de kan ta sig till. Även politikerna är rädda, personligen, för sitt hus, för sin familj. De vet att rätt vad det är kan de få en kniv i halsen.

  Jag tycker mig märka att denna rädsla avspeglar sig också på denna sajt.

  Om staten talade klarspråk om vilka som begår brotten skulle det bli förlösande för hela samhället. Alla ser elefanten i rummet men ingen vågar peka på den och benämna den. Det krävs att staten, det offentliga Sverige talar klarspråk för att vi ska komma vidare med situationen i Sverige.

  Gilla

  1. Vad som får lov att sägas resp inte får lov att sägas försvaras ytterst med våldskapitalet.Här på denna bloggen har nog ingen av oss tillräckligt med det för att fullt ut längre våga säga sanningen.Några har fått betala ett pris,däribland jag.Jenny har också fått känna av trycket av att beskriva verkligheten.En svag stat går mot sitt slut,ett svagt folk går under.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s