Hotet mot yttrandefriheten är intakt

Efter gårdagens vidriga attack mot gymnasieläraren i Paris som fick halsen avskuren har fransk polis arresterat nio personer, samtliga släktingar till gärningsmannen. Läser man kommentarerna på Al Jazeeras sida inser man dock att det kommer att hända igen och igen eftersom det finns alldeles för många som inte tolererar att vi har yttrandefrihet i väst, varav en del garanteratär beredda att ta till våld för att statueraexempel. I deras ögon är det istället polisen som gjort fel och så klart läraren som får skylla sig själv eftersom han borde förstått att användandet av karikatyrer under en lektion om yttrandefrihet skulle uppröra muslimer.🤦‍♀️

Det är tydligt att det blir allt svårare att leva tillsammans när religiösa fundamentalister förgiftar samhället med sitt hat och även om majoriteten muslimer tar avstånd från denna bestialiska attack och dessa ovälkomna radikala element är det mycket svårt att se en lösning i sikte för Europa som vill bevara yttrandefriheten samtidigt som våra styrande politiker vill fortsätta med sin generösa öppna hjärtan-politik.

Det blir dessutom svårt att förstå att Sveriges politiker vill fortsätta ta in fler migranter från framförallt MENA i landet när vi redan har stora svårigheter att hantera de som redan är här, men våra makthavare har givetvis sin agenda som de följer och är immuna för folkets protester så vi sitter där vi sitter medan problemen hopar sig.

#onlyinsweden

21 reaktioner till “Hotet mot yttrandefriheten är intakt

 1. Bara att konstatera att de europeiska väljarna har röstat bort demokrati, yttrandefrihet och västerländsk kultur i sin strävan att vara politiskt korrekta och göra sina PK-hussar till lags.
  Tragiskt att man skulle födas in i en tid så man fick bevittna denna process.
  Själv har man rent mjöl i påsen ur det avseendet men vad hjälper det…

  Gillad av 2 personer

  1. Så länge väljarna kan rösta för mer demokrati i riksdagsvalet, kan yttra åsikter på nätet och till varann utan större repressalier, så kan människorna själva bli mer aktiva, nå ut till varan och rösta mer rätt än fel och det ÄR demokrati, även om demokratin är likt en skadskjuten kråka idag p.g.a. fulmedier som folket envisas att betrakta, vilket gör det till en plutokrati.

   Att bränna Koranen, vilket förlaget tjänar pengar på, samt att överreagera på att ett förlag tjänar pengar på inköpt bränt papper, är i bankmaffians intresse. De flesta i extremhögern och islamisterna går därmed bankmaffians ärenden, men egentligen har de gemensamt intresse i att kasta av sig bankmaffian i fria val.

   Det är bankmaffian som är i maskopi med sektledare av alla sorter, skapar krig, elände, massmigration och multikulti. De lever på konflikt och de äger och kontrollerar fulmedier, även de som kallar sig alternativa.

   Människor är så godtrogna och lättlurade att jag förmodligen kommer göra större succé om jag klär ut mig till Jultomten i förd turban och ljuger för dem med en gammal bok i högsta hugg, än om jag säger den evidenta sanningen till dem. Sorry. Ni har blivit lurade av gamla gubbar i långa skägg.

   Gilla

  2. Jag tror inte Svenskarna har röstat in dessa politikerna.
   Demokratin i Sverige fungerar inte. Styrelsen i varje partie
   Utser vilka som får företräda partiet.
   De raderar alla som har sunt förnuft kvar.
   Sen har väl Reinfeldt öppna sina hjärtan gjort det med sin sista makt.
   S har valt in 25 % muslimer på valbar plats.
   Jag tror att klanerna är så inrotade alla myndigheter och partier
   För de lurar naiva politiker med sina rasist hot.
   Verkar som Svenskar hellre blir uteslutna än kallade rasister.
   Vi hanterar inte människor utan moral och etik.
   Svenska anställda låter kriminella människor styra och ställa för de
   Är rädda att bli kallade rasister, vilket har lett till att de har tagit makten
   I myndigheterna.
   Migrationsverket anställda har hjälpt hundra tusentals med visum.
   Hundra tusentals miljader har används till kriminella företag som
   importerat illigal arbetskraft.
   Anledningen varför alla partier utan SD. Försöker mörka allt är för skulle världen och
   Folket se hur mycket de betalat till kriminella skulle de uppstå kaos. Uppror
   Och skadeståndskrav . Många terrorister , värsta krigsförbrytare kommer
   Och har sina högkvarter i Sverige.
   Folket har förts bakom ljuset.
   Se alla ekonomer varför tog det 40 år att räkna ut att flyktingar är en stor kostnad.
   För då skulle de inte få uppdrag av politikerna.
   Sverige är inget bättre än Kina.
   Folket är totalt maktlösa.

   Gilla

 2. Om det skulle vara så att majoriteten muslimer tar avstånd från detta så innebär det också att de tar avstånd från koranen, vilket de naturligtvis inte gör. Denna vidriga attack är helt enligt koranens texter.

  Gilla

   1. “Döda de otrogna var du hittar dem.” (Koranen, vers 2:191)
    “När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.” (Koranen,vers 09:05)
    “Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam” (Koranen,vers 05:33)
    “Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten, smält deras hud och bukar.” (Koranen,vers 22:19)
    “Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen.” (Koranen,vers 08:12)
    Osv…

    Gilla

 3. Latjo hur det blev så här…
  Vi håller på med gamla texter..
  Jo, vaför ska kvinnor(vackra väsen) skyla sig?? pga sk ”Fallen angels”… så vilka är fallna idag??lite kan vara självbevarelsedrift…
  Använd gärna den vetskap till att förnedra dem…
  Koran är från medeltiden, va??
  Hur blev det så här??
  Vilka skrev texterna?? måste var de skriftlärda-som va??

  Mvh Per

  Skyll inte på mig…. folk lever efter detta idag.
  Bra/dåligt??

  Gilla

 4. Vem gör det sk pengarna här??
  $lavedom… på dig/mig..
  Var är friheten??
  Har lämnat världen sen 2 år…
  Galet annorlunda…. sen alltid.

  U realized Eddie’s died??

  Mvh Per

  Är jag problemet.

  Gilla

 5. Han som nu senast skar av huvudet i Paris agerar ju enligt Koranens påbud.
  Då borde han straffas enligt Koranen.
  Skär av honom huvudet relativt långsamt.

  Gilla

 6. Yttrandefriheten är påtagligt inskränkt i Sverige. Statskontrollerad SR och SVT, politikerstyre över myndigheter osv.
  Ovanpå det har vi gammelmedia som tystar, förvränger och förföljer.
  Det är väldigt lågt i tak på de flesta arbetsplatser. Angivare finns överallt.
  Sanktionerna kommer direkt om någon säger eller skriver något olämpligt.

  Gilla

 7. Intressant i sammanhanget är att gärningsmannen är av Tjetjenskt ursprung men kom till Frankrike med sin familj när han var sex år och har alltså bott i Frankrike i tolv år. Han radikaliserades således i Frankrike, vilket även är fallet med många unga jihadister i Sverige som blir rekryterade via moskéer. Allt det här vet den svenska regeringen, men ändå vill man inte göra något åt det. Skrämmande!https://english.alarabiya.net/en/News/world/2020/10/17/Chechen-accused-of-beheading-teacher-in-Paris-has-no-links-with-Russia-Diplomat

  Gilla

 8. Att dessa människor aldrig skulle fått sätta sin fot i Europa hade varit bäst för alla.
  Vad är det som politikerna inte fattar.
  När dessa människor blir arga eller inte gillar något
  Så blir de galna, kastar stenar,bilbränder, misshandel och död.
  Man ser det varje gång någon gör reportage i deras hemländer.
  De kan inte prata.
  Sverige och Europa är ett krigs område.
  Sverige och Europa var ett föredöme och alla ville hit och politikerna släppte
  Stolt in dem.
  Nu finns inte föredömen mer. Det fanns när svenskarna styrde nu styr klanerna och
  Alla länder kommer se ut som en krigs zon.
  Så blir det när skryt politiker prioriterar vildar.

  Gilla

 9. Summa summarum så handlar det om att islam växt i kraft och tränger sig fram i hela västvärlden. Förutsättningarna finns nu för det. Så länge de troende inte var så många i Sverige fanns inte de stora problem med våld mm mm som vi ser nu när de är för många.

  I Sverige är islams anhängare nu således för många för att vårt demokratiska system ska kunna hantera situationen. Att de blivit så många i Sverige beror på att det statsbärande partiet S sedan mycket länge är tomt på politiska visioner och trodde att detta att föra in muslimer var en utväg för att få fler röster i val. S har gått vilse och klamrar sig nu fast vid makten som enda bärande idé.

  Islam är inte förenligt med demokrati. Islam är en våldsbejakande religion med politisk agenda och ett framträngande av militärt snitt. Islam är här nu och det enda som återstår för demokratin i Sverige är att förhandla om villkoren för samexistensen. För det krävs att demokratin visar styrka och makt. Islam kan bara hejdas med demokratins fulla maktapparat. Något sådant ser vi ingenting av nu i Sverige. Polis och rättsväsende är på ständig defensiv samtidigt som delar av det offentliga Sverige tom hjälper och underlättar islams framträngande.

  I Kina hanterar man islams expansion på ett annat sätt med hjälp av den kinesiska kulturen och statens maktapparat. De kommer som alltid lyckas hantera ”problemet” när erövrare tränger sig in.

  Lockelsen med islam är stark, ett enkelt budskap, en stark ledare som ger svar på hur vardagen och livet ska levas. Att bekänna sig till islam ger gemenskap jorden runt, bortom alla landsgränser. Förutsättningen är att alla såg det goda som fanns i västvärldens liberala kapitalism (demokrati), men alla fick inte del av den. Dessutom, den oanständiga kapitalismen tillhandahåller inte den andliga dimension människan behöver.

  Stackars Sverige som nu är erövrat. Tom vår svenska kyrka har övergett svensken och hjälper häpnadsväckande nog en konkurrerande religion. Vi får se hur det nya Sverige blir. Folkhemmet är nu islams och alla folkens hem. Tro kan försätta berg sägs det. Kan svensk demokrati matcha islam? Kanske, men då måste den del av Sverige som nu stöder och hjälper islam sluta göra det.
  De är här nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s