Trump skräder inte orden när han varnar Iran för att attackera USA

Se där ja, någon som äntligen biter ifrån mot den islamiska diktaturen i Iran. Det var i går som den amerikanska presidenten Donald Trump hotade Iran i en radiointervju med Rush Limbaugh, där han varnade Teheran för att attackera USA.

”Iran… has been put on notice. If you f**k around with us, if you do something bad to us, we are going to do things to you that have never been done before.”

Kommentarer överflödiga. 💪👍😁

https://english.alarabiya.net/en/News/world/2020/10/10/Trump-warns-Iran-not-to-f-around-with-US

11 reaktioner till “Trump skräder inte orden när han varnar Iran för att attackera USA

 1. Man kan hoppas att människorna får ett drägligare liv i Iran om USA väljer att gå in i Iran, men jag har svårt att se att det ska hända inom en överskådlig tid. I och med pandemin tror jag att USA har nog med problem på hemma plan som det vill lösa, på detta kommer Kina och handelsavtalen, sen har vi även BLM-rörelsen, stigande arbetslöshet, Nord Korea som spökar lite i bakgrunden osv sen har inte Trump målat ut sig som någon stridshök utan mer som en fredsduva och plockar hem sin militär då han ser att den kostar mer pengar än vad han tycker det är värt och den pengen tycker han är bättre om det tillfaller USA. Håller med er om att han är en bra ledare, precis vad USA behöver, men frågan är om han sitter kvar efter valet? Blir det Joe Biden kan precis vad som helst hända allt från krig till börsfall, har vi lite tur så fortsätter världen att snurra på som innan, men det känns som att något är på gång, vet inte vad men just nu är det mycket som händer i omvärlden.

  Gillad av 1 person

 2. En riktig ledare?
  Om den ”riktige ledaren” menar kärnvapen så är denne mäkta korkad och riskerar att fucka upp sitt eget folk och alla andra folk på norra halvklotet. Atomvinter är nämligen ingen dans på rosor för norra halvklotet. Vi kan få flera år utan somrar och matbrist p.g.a. skördar som uteblir.
  Bomberna drar upp enorma mängder stoft och andra kylande ämnen i atmosfären som kyler ned planeten. Nedfall är ett problem för hela planeten givetvis, men svält på norra halvklotet kommer sannolikt bli ett större och mer direkt problem.
  Vilket land har beredskap? Förmodligen inget land, kanske enbart några preppande familjer som preppat för typ 100år i bunker i väst.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Atomvinter
  https://www.youtube.com/watcah?v=jf9iTZ433zs

  Gilla

  1. Vad är det för dumheter du skriver? Kärnvapen? Varför skulle denna president vilja använda dessa vapen? Vad får du allt ifrån? Nu får du faktiskt dra ner på droganvändandet för allas trevnad.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s