Statsministern lovar fortsatt asylinvandring och det blir mer generöst av humanitära skäl

I dag deklarerade Stefan Löfvén på sin Facebooksida att regeringen lättar på kraven för att få uppehållstillstånd i Sverige och framöver ska det räcka med att ha vissa sjukdomar för att få uppehållstillstånd av humanitära skäl.

”I fall där det föreligger synnerligen ömmande omständigheter, till exempel mycket allvarlig sjukdom, ska det bli möjligt att bevilja uppehållstillstånd. Den svenska migrationspolitiken ska vara långsiktigt hållbar, rättssäker, effektiv och human. Den ska värna asylrätten. De personer som flyr till Sverige och har rätt att stanna ska få all hjälp att bli en del av samhället, men de som inte har rätt att stanna ska återvända.”

Här finns en del att ifrågasätta och kritisera, men eftersom herr Löfvén tydligen blockerat mig helt utan anledning, så kan jag inte längre kommentera på hans sida utan får bemöta hans ogenomtänkta politik här istället.

Hur ska myndigheterna kunna säkerställa att en person är allvarligt sjuk? Kommer de att kräva läkarintyg av svenska läkare? Vi minns alla de apatiska barnen där föräldrarna bluffade för att få uppehållstillstånd och man kan bara föreställa sig vilka signaler det sänder ut när Sverige deklarerar att man ger uppehållstillstånd till sjuka av humanitära skäl.

För övrigt är det makabert att han utan förbehåll står och ljuger om att de som inte har rätt att stanna i Sverige ska återvända. Jo tack, det har vi sett hur bra det har fungerat de senaste decennierna. Ygeman lovade 2016 att 80.000 asylsökande skulle utvisas, inget hände och i dagsläget vet myndigheterna inte ens hur många hundratusentals personer som illegalt befinner sig i landet efter att ha fått avslag på sina asylansökningar. De ensamkommande afghanerna ska vi inte ens tala om, de är ett klockrentexempel på att de som fått avslag inte skickas tillbaka. Jösses! 🙈

Men i vanlig ordning står de trogna S-supportrarna upp och gör honnör för herr minister, där kärlekshyllningarna står som kärlek i backen. Ingen verkar vilja kännas vid att vi redan en gång tidigare gjort misstaget att pressa igenom generös migrationspolitik utan att göra en konsekvensanalys innan och nu ska vi alltså göra samma sak igen trots att vi sitter med fakta på hand med oerhörda konsekvenser för samhället.

Det är mäkta irriterande att landets statsminister är så feg att han blockerar en vanlig medborgare som aldrig skrivit något annat än konstruktiv kritik på hans sida – precis samma skrot och korn som Morgan Johansson. Då väntar vi bara på att Mikael Damberg ska följa efter. Det är uppenbart att vi i Sverige år 2020 inte får kritisera och ifrågasätta våra styrande – de vill bara ha medhåll och kärlek. Noterar dock att Löfvén inte blockerat mitt extrakonto, så den här gången slipper han inte undan! 😈

#onlyinsweden

#vågatadebatten

#vigillarintefegapolitiker

https://www.friatider.se/lofven-sjukdom-ska-ge-uppehallstillstand

19 reaktioner till “Statsministern lovar fortsatt asylinvandring och det blir mer generöst av humanitära skäl

 1. Sänk skatten. Avveckla bidragen.
  Avveckla välfärdsstaten. Den är inte kompatibel med oikofobt sozze-styre som aktivt verkar för att förstöra Sverige.

  Gillad av 2 personer

 2. Jag, som skattebetalare, vill inte ha ”vissa sjukdomar för att få uppehållstillstånd av humanitära skäl”. Jag vill ha duktiga kinesiska, koreanska och filippinska unga studenter som vill göra karriär i Sverige, även om USA är huvudalternativet.

  Gillad av 4 personer

 3. Löfven klarar inte av svara på några frågor för han vet inte vad han ska svara. Det blir så när andra skriver åt honom. Sossarna, för övrigt, är mästare på envägskommunikation. Och ja, han har delarerat krig mot Sverige och dess befolkning.

  Gillad av 2 personer

 4. Vem ska ta hand om de allvarligt sjuka? Har Regeringen och Löfven någon aning om hur det ser ut inom sjukvården? Specialisten jag känner har 300 i kön och snittar övertid 20 timmar i veckan betalt och fem timmar obetalt. Så ser det ut för de mer sällsynta specialister.
  Det finns inga sjuksköterskor och läkare som sitter hemma arbetslösa. De som ev. är det vill inte arbeta just nu (har späda barn kanske) eller har redan kollapsat.

  Gillad av 2 personer

 5. På akuten i Lund avråder personalen sina anhöriga att söka vård.Den Löfven och Lööf är två som lovat Bilderbetg att fullfölja samhällsexperimentet,antagligen? Hur länge skall detta hålla?

  Gilla

 6. Ja man undrar hur han tänker och vilka motiv socialdemokraterna har, visst de är maktkåta villiga att gå till sängs med vad som helst bara de gynnar dem själva. Men frågan kvarstår hur tänker de kunna vara kvar i regeringsställning? Vad vinner de på sin politik?

  Gillad av 1 person

 7. Den s.k. statsministern är faktiskt för dum/drogad för att tänka längre än sin fyllkran. ”We are not drunk yet” säger tokfan i internationella sammanhang. Jo du din jävel tycks vara ständigt påverkad av antingen alkohol eller andra droger med tanke på hur du uttalar dig.

  Gilla

 8. Sjukdom ska vara ömmande själ.
  Konstigt här tvingas Svenskar med ny operation hjärta och canser gå och jobba
  Men flyktingar ska få komma hit för att få gratis vård och stanna och hur många anhöriga
  Får de ta med och då kommer hela världens funktionshindrade och invaderar Sverige med
  Sin skötare från hela världen.
  Svenska skatte miljader blöder ut nu och hemmais betala för nästa invasion.

  Nu finns det inga pengar kvar lånar och höjer skatter.
  Det blir väl bäst att vi alla strejkar för vem vill jobba och betala skatt
  Och försörja världens största idioter
  Noll respekt för svenska politiker och myndigheter.
  Att Afghanistanska män fick stanna var droppen .
  Vilket jäkla knark använder politikerna .

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s