Antalet människor som dör av droger i Sverige är högst i Europa

Enligt en ny rapport från EU:s narkotikabyrå, är antalet människor som dör av droger i Sverige högst i Europa. Sverige har i flera år tillhört de länder i Europa som haft högst narkotikadödlighet.Tidigare var Estland värre, men nu har Sverige gått upp i topp med 81 dödsfall per miljoner invånare, vilket är nästan fyra gånger högre än genomsnittet i EU. Men även om Sverige har flest dödstal, så har dödsfallen minskat de senaste två åren.

Enligt Folkhälsomyndigheten finns det inga enkla förklaringar och man vet inte heller hur stor underrapportering det finns i andra länder.

I artikeln nämns inget om det faktum att drogerna flödar in i Sverige, vilket fått till följd att såväl städer som mindre orter har problem med ökad drogförsäljning och att den eskalerande grova kriminaliteten – där drogrelaterade brott sticker ut – i kombination med landets öppna gränser-strategi med undermåliga gränskontroller samt resursbrist hos tull och polis inklusive avsaknad av befogenheter, kan ha något med saken att göra.

Men i det här landet undviker vi i möjligaste mån att prata om grundläggande orsaker till de växande problemen i samhället, oavsett vilket ämne det rör sig om, eftersom våra politiker tycker att det är en bättre strategi att sopa problematiken under mattan än att behöva erkänna sitt misslyckande.

#onlyinsweden

#viharvälingaproblem

Källa: SVT Nyheter

7 reaktioner till “Antalet människor som dör av droger i Sverige är högst i Europa

 1. Ibland funderar jag och blir osäker på ifall jag har rätt i min samhällskritik och frågar mig ofta ifall jag övetdriver.Varje gång får jag bekräftat att inte ens mina värsta farhågor om vart Sverige är på väg räcker för att beskriva verkligheten.Det är för djävligt som politikerna förstört samhället.När skall de ställas till svars på allvar?

  Gillad av 1 person

  1. En politiker ställs sällan eller aldrig till svars. Men de kan avsättas och stoppas från att komma tillbaka.

   Men, nu har bollen verkligen satts i rullning på allvar i Sverige! Nu är motkrafterna mot allt galet som hänt i Sverige under decennier verkligt starka. Man kan se det bl a genom vad som får publiceras i dagspressen och vilka som skriver. Flera framstående forskare/fd politiker mm har nu fått lov att publicera artiklar som verkligen, på riktigt, beskriver vad som händer. De tillåts säga ungefär det som vi skriver om här. Exempel på detta är Per Brinkemo (skrev bl a boken Mellan klan och stat), M Rojas (f d talesperson i migrationsfrågor för FP 2004-2006 mm), de framstående statsvetarna Peter Esaiasson och Bo Rothstein och många, många fler.

   Så här beskrev Esaiasson och Rothstein i en artikel i DN Debatt nyligen om regimens offentliga lögn kring vad som sker i Sverige runt allt med invandringen, ”den etablerade bilden av integrationsproblematiken som ett strukturellt problem drivet av majoritetsbefolkningens diskriminering”. Det de säger är att regimen försökt smälla i oss att vi är rasister och att det är orsaken till att det ser ut som det gör i samhället. De klipper tillbaka och säger ”ni ljuger”. Takhöjden har ökat avsevärt på kort tid för vad man får och inte får säga offentligt.

   Hur kan det ha blivit så just nu? Tja, nån gång rinner bägaren över. Som många skribenter här ideligen påpekar har regimen förlorat kontrollen över utvecklingen i samhället. De vill bara inte erkänna det. De flesta av den korrumperade ledningen för pappersmedia lyder än så länge det mesta av regimens order. Men inte alla, alltfler publicerar nu sanna bilder av vad som sker.
   Regimen har stadigt försvagats och blivit allt sårbarare i takt med att klanmorden med automatvapen och de våldtagna kvinnornas skrik hörts ända till utlandet.
   Regimen är precis nu verkligen i gungning pga sammanbrottet i LAS-förhandlingarna igår (förhandlingarna gäller ”den svenska modellen” och fackets makt). Sammanbrottet i förhandlingarna är ett svaghetstecken hos regimen. När ledarhannen blöder vänder sig de lojala till slut mot ledarhannen. I praktiken innebär det förstås att man byter sida. Se bara alla de som väldigt tidigt med fingret i luften kände vad som komma skulle. Sådana personer har ofta haft politiska kontakter djupt in i regeringskansliet. En av de senaste perverterade kappvändarna var G Greider häromdagen. Plötsligt låter han som om han alltid sett, tänkt och tyckt som vi. En av de allra tidigaste var L Mellin på Aftonbladet. Massor andra finns.

   Så vad händer nu? Vi får se. Men så mycket har kommit upp till ytan nu att bandet inte går att backa. Man kommer nog att peka på vad Tyskland gör nu för att stoppa klanerna. Man har där på allvar tagit itu med det helvete islam och klanerna ställer till där. 10 år minst räknar man att det kommer att ta för att bli av med det värsta. Det sitter nu en snabbutredning här i Sverige som utreder hur Sverige ska kunna tillämpa liknande lagstiftning som Danmark har och som till vår oerhörda glädje fick häpna mördare att gråta i rättssalen nyligen. De grät när de förstod att de betraktades som vuxna och att de skulle få ta ansvar för vad de gjort. Jag kände en djup och innerlig tillfredsställelse när jag läste domarna.

   Som jag tidigare skrev, regimen fattade ett beslut att stoppa det värsta av mördandet inför valet 2022.
   Men, fortsatt kommer aldrig någon i ansvarig ställning i miljöpartiet att hållas ansvarig för vad de gjort Sverige. Aldrig.

   Gilla

  1. Japp! Toppenbra!
   Glädjande också att Boris Johnson tillsatt BBC:s största kritiker som ordförande i BBC. Om det sker kommer denne Charles Moore nog att få tyst på de värsta genus/mångkulturella och allt det där skiten-människorna.

   Vårt regimkontrollerade SR och SVT kommer så småningom att också bli sanerat. Kanske var ”the tipping point” häromdagen när BLM-människor som är anställda började skälla på SR:s ledning och kalla dem rasistiska. De ville ha kvotering efter hudfärg vid anställningar.

   Där ser man var somliga tror att intelligensen är placerad, i huden.

   Gilla

 2. Det är väl regeringen val att låta knarket flöda annars kan ju inte
  Kriminella klaner få stanna och försörja sig.

  Visst har alla migranter brutit mot två lagar och aldrig skulle fått sätta sin fot här.
  Men de skyldiga är faktist alla politiker de senaste 40 år.
  De har påstått att migrationen är något bra och släppt in alla dessa illigala människor.

  Att dessa alla myndigheter inte har synkroniserat sina system innan man släppte lös på alla bidrag
  Är totalt idiotiskt.
  Hur kan man påstå att man har ordning och reda på svensk ekonomi när hälften av pengarna går till
  Kriminell verksamhet.
  I 40 år har flyktingar ljugit om sin ålder för att få hit sina anhöriga.
  Det började med vietnameserna och redan där slapp våldtäktsmän och mördare utvisningarna.
  Så alla problem som kommer upp på ytan har pågått i 40 år men ingen fick säga det innan
  Polischefen som också varit tystade i decennier, Att det var dags
  Varför har inte journalister påpekat det innan.
  Nu börjar de efter att hundratusentals sanningssägare offrats på rasistiska bålen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s