Det går inte att blunda för fakta som vissa gör – kriminaliteten ökar i takt med hög invandring

I Sverige har en majoritet av våra politiker och även media länge förnekat det faktum att kriminaliteten ökar i takt med invandringen, trots att våra grannländer Norge och Danmark tagit fram rapporter som visar på just detta. Man har skyllt på att man inte vill kränka någon genom att peka ut vissa grupper – det är tydligen lättare att blunda för att oskyldiga offer gång på gång utsätts för brutala attacker medan ärendena samlas på hög än att våga erkänna sitt misslyckande.

I Danmark bangar man inte för att redovisa siffror baserat på vilka länder gärningsmännen kommer ifrån och genom att ta del av den statistiken inser man snabbt att det i Sverige, med sitt höga mottagande, måste vara ännu värre. Men här råder som sagt tystnadskultur och jag betvivlar att våra ministrar skulle erkänna hur illa det är i Sverige ens om man körde upp fakta i ansiktet på dem.

Under perioden 2000-2018 mer än fördubblades antalet icke-västliga invandrare i åldern 15-79 år i Danmark och antalet icke-västliga medborgare i samma ålder som fick medborgarskap mer än tredubblades, vilket innebär att de är skyddade mot utvisning oavsett vilket brott de begår. Statistiken visar helt klart att kriminaliteten i landet ökat i takt med att antalet icke-västliga invandrare ökat.

Den 1 januari 2000 bodde det 1.180 syrier i Danmark i åldern 15-79 år och av dem blev totalt 92 dömda för överträdelser av strafflagen. Den 1 januari 2018 var antalet syrier i Danmark i nämnda ålder uppe i 25.472 personer och av dem blev totalt 1.949 dömda för överträdelse av strafflagen. Bara under perioden 2015-2018 blev totalt 53 syrier dömda för sexförbrytelser, varav 11 våldtäkter.

Om man tittar på hela perioden 2000-2018 år för år och räknar upp antalet dömda, rör det sig om totalt 307.000 icke-västerlänningar.
Uppdelat i brott inkluderar dessa 22.551 fällande domar för våld och 1.487 fällande domar för sexualbrott, inklusive 354 våldtäktsdomar samt därtill 105 domar för mord och 140 domar för mordförsök.

Under den sjuåriga perioden blev 3.186 asylsökande dömda till ovillkorligt fängelsestraff, bland annat för 87 sexualförbrytelser, varav 48 våldtäkter. I förhållande till deras antal hör somalier till de mest kriminella invandrare från ett icke-västligt land. Även om det bor nästan fyra gånger så många turkar som somalier i Danmark, ligger somalier och turkar inom vissa områden nästan på samma tal – till exempel när det rör sig om våldtäkter där 51 turkar respektive 43 somalier blivit dömda under perioden 2000-2018.

Överlag är det somalier, turkar och libaneser som sticker ut i den danska statistiken och vill man ha exakta siffror så finns det redovisat i artikeln.

Nu kommer det inte särskilt många asylsökande till Danmark längre, men desto fler till Sverige – som dessutom har haft ett extremt högt mottagande under nämnda år och delat ut medborgarskap på löpande band. Sverige ämnar dessutom fortsätta med sin öppna hjärtan-politik och man behöver inte tänka särskilt länge för att förstå de ödesdigra konsekvenserna som det kommer att få för Sverige och framförallt för våra barn som ska ta över efter oss. Men det är sådant som våra politiker högaktningsfullt struntar i – så länge pengarna rullar in på kontot och de får sina godhetspoäng så är saken biff.

Hur mycket våra makthavare än försöker förtiga problemen, så är det dock fakta att vi under lång tid importerat kriminalitet till Sverige och att det sedan föds fram nya generationer som skolas in i kriminaliteten redan från barnsben – något som vi inte längre kan hantera följderna av i det här landet. Men den humanitära stormakten tänker så klart inte tappa ansiktet nu, utan det finns bara en väg och det är framåt, kosta vad det kosta vill!

#onlyinsweden

#vibetalar

https://denkorteavis.dk/2020/paa-blot-sytten-aar-er-langt-over-tusinde-ikke-vestlige-maend-doemt-for-seksualforbrydelser-kriminaliteten-stiger-i-takt-med-indvandringen/

10 reaktioner till “Det går inte att blunda för fakta som vissa gör – kriminaliteten ökar i takt med hög invandring

 1. Var det inte så att Löfven sa en gång att brottsligheten hade ökat i och med invandringen?
  Och det var misslyckad integration som var orsaken till höjd brottslighet .. Japp… och då är väl felet svenskarnas som har lite svårt med integration.

  Gillad av 1 person

 2. Det vore väldigt intressant att se fördelningen per etnicitet,min erfarenhet säger att människor från bortre Asien är rejält underrepresenterade i brottsstatistiken.Forskar BRÅ på sånt månne? och är det viktig fakta isåfall? För vanligt folk borde det statistiskt sett vara oändligt mycket bättre ur brottssynpunkt att ha en Kines,Japan eller Taiwanes med flera som granne än de flesta andra etniciteter,inkl svensk etnicitet.Jag nämner inte vilka etniciteter som var överrepresenterade vid anstalten Ystad men det kan Fria Tider och annan alternativ media korrekt informera om.

  Gilla

 3. Man kan tycka vad man vill om Löfven och socialdemokraterna men det är klart som korvspad att de vet vad som väntar, de hoppas och gör allt som står i deras makt att de inte ska hända något under Löfvens tid vid rodret. Skulle inte bli förvånad om bubblan spricker under nästa mandatperiod och då får socialdemokraterna vatten på sin kvarn, då kan man börja kränka och prata skit om de som får makten att styra landet och att detta aldrig hade hänt om socialdemokraterna satt vid makten. Så egentligen borde de få sitta nästa mandatperiod också allt för att ta sin egna skit, men det är det sista jag vill att ha är ett gäng inkompetenta sosse politiker som styr Sverige fyra år till.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s