Ännu ett stolpskott i svensk politik

Man tror inte sina ögon när man läser vad Centerpartiets vikarierande ekonomiskpolitiske talesperson Rickard Nordin säger om Centerns syn på invandring i en intervju med Dagens industri – det är asylrätten som ska sätta ramarna för migrationen och inte ekonomin.

Nordin tycker således inte att ekonomin ska vara avgörande för hur många som kan migrera till Sverige utan partiets utgångspunkt är att människor ska få komma hit och att Sveriges ekonomi ska underordnas mer invandring.

Så om det inte är ekonomin som är avgörande för hur mycket Sverige klarar av, vad är det då för faktorer som styr samt framförallt vem betalar och hur betalar vi när pengarna och lånelöftena är slut? Den frågan har han väl aldrig behövt svara på, lika lite som övriga verklighetsfrånvända stollar i MP, V, S och L som förespråkar fortsatt öppna hjärtan-politik där svenska folket förväntas betala.

Våra styrande är helt klart både blinda och döva när de inte inser vad deras oansvariga politiska ambitioner ställt till med – dessutom är de inte heller villiga att ta ned sin höga svansföring utan fortsätter låta som om landet går som tåget och har alla möjligheter i världen att hjälpa all världens lycksökare. Obegripligt!

#onlyinsweden

#vembetalar

#detärfullt

https://www.di.se/nyheter/nya-c-toppen-asylratten-ska-satta-ramarna-for-migrationen-inte-ekonomin/

7 reaktioner till “Ännu ett stolpskott i svensk politik

 1. I*i*t*n (C) bör ta alla kriminella utlänningar med sig och dra dit pepparn växer!

  Gilla

 2. Man undrar ibland hur riksdagen kunde förvandlas till en öppen anstalt för sinnessvaga och onda människor, behöver politiker inte kunna räkna längre? Vilka kunskaper har politiker egentligen? Borde det inte vara straffbart att leva med en sådan förljugen världsbild som politiker?

  Gillad av 1 person

 3. Vadå ”tror inte sina ögon när man läser intervjun”?
  Hur är det ställt med kunskapen om de politiska partiernas program?

  Hela S, hela MP, hela V, hela C, halva L, delar av M och delar av KD, alla har de velat och vill fortsatt ha öppna gränser och fortsatt import av muslimer. Hur kan man tro att detta skulle ha kunnat fortsätta annars? Är det någon som tror att det inte importeras mängder med människor denna dag idag? I morgon? Nästa år? Året därpå?

  Det är det där marxistiska vänsterfolket från 1968 som nu i decennier genomfört det man inte lyckades med då. Avgörande hjälp har regimen fått av alla de här människorna, oftast akademiker med bra jobb, som gjort det som i analyserande kretsar benämns ”den inre marschen”. De här människorna tog efter 1968 sig fram till bra positioner i myndigheter och organisationer, i staten, i kommuner, i landsting, på radion och inom tv osv. De är de som möjliggjort genomförandet av allt detta. De har gjort det möjligt med en statsideologi som tystat svensken. De har gjort det möjligt att regimen via regimkontrollerad media kan beskriva verkligheten på ett totalt annat sätt än vad den är.

  Så har det fungerat och så fungerar det.

  Gilla

 4. Det är klart att ekonomin inte ska påverka migrationen.
  Svenska politiker har ju stulit mer pengar från arbetare för varje flykting.
  Över 400 000 kriminella företag. Som garanterat ägs och drivs av våra politiker och
  Deras anhöriga. garanterat finns det klaner i riksdagen och politiker som är gifta
  Med dessa kriminella och vidriga människor.
  Bråk förnekar brott, våldtäkter igen . De kriminella klanerna, företagarna och politikerna kliar varandras
  Ryggar.
  Annars skulle brunsmetiningen inte kunnat fortgå i 30 år.

  Hela mitt liv och mina föräldrars liv har alla skatter pengar gått till illigala flyktingar försörjning.
  Istället för välfärden.
  72 % skulle få i pension vid när man jobbar till 65. Resultatet inte ens 42% när man jobbat till 67år
  Flyktingarna får full garantipension utan att behöva jobba.
  Politikerna har satsat allt för att hela tiden förbättra illigala människors liv. Allt fokus har varit
  Att plundra svenskarna mer.
  Det finns bevis på att svenska medborgare har fått det sämre samtidigt som de allra rikaste bättre
  Dit hör våra politiker.
  Allt som inte skulle hända och som bara var hot. Är nu verklighet.
  Om mycket värre , det värsta scenariot som vissa varnade för är nu mycket värre.
  Psykisk ohälsa är nog mycket pga otryggheten, krigstillståndet. terrorn ,sveket och lögnerna.
  Totalt obegripligt hur självutnämnda politiker tänker och alla dessa flyktinglobbister som
  Total raderat ut” Svenskens rättigheter och existens”.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s