Allt för få migranter blir självförsörjande ändå kräver våra politiker fortsatt högt inflöde

Ännu en artikel som påvisar att det inte är ekonomiskt försvarbart att driva en så oansvarig migrationspolitik som Sverige gjort de senaste decennierna. Lyckade exempel på integration har ständigt varit en bristvara och de facto blir en tredjedel av migranterna aldrig självförsörjande. Det säger sig självt att det kommer dränera landet i längden och det är ingen tillfällighet att vi är på väg nedför stupet – en process som började långt innan coronapandemin såg dagens ljus.

Ekonomisk kris där vi ständigt lånar pengar, för få människor som jobbar, ett exceptionellt utanförskap, väldigt hög kriminalitet, en välfärd som är på god väg att helt krackelera, ökad extremism och en obehagligt utbredd polarisering är bara några exempel på de problem som uppstått i farvattnet av godhetsapostlarnas galna politik. Men de straffas inte för sin orealistiska politik och det är alltid någon annan som betalar, någon som de inte pratar högt om – nämligen vi skattebetalare och i det långa loppet våra barn samt barnbarn.

Våra makthavare behöver dock aldrig tänka på konsekvenserna eftersom det inte är deras egna pengar som slösas bort och de får sin belöning oavsett hur illa de sköter sitt uppdrag. Dessutom vågar det kuvade folket inte opponera sig, utan hjärntvättade som majoriteten är så fortsätter de att ge makten åt samma dårar år efter år medan de styrande själva sitter med trumfkort på hand och kan fortsätta driva landet i botten bäst de vill.

Vi tycker det är illa nu med allt som sker, men det är bara början och det lär bli mycket värre framöver. Men medan vi tvingas se på hur våra barns möjligheter till en lyckad framtid går upp i rök, har politikeradeln redan sitt på det torra. Rent bedrövligt!

#detnyasverige

#vibetalar

#vigillarintefegapolitiker

Bildkälla: Sydsvenskan

10 reaktioner till “Allt för få migranter blir självförsörjande ändå kräver våra politiker fortsatt högt inflöde

 1. MEN
  1. De flesta säger nu att vi inte klarat av att ta hand om de som kommit på ett bra sätt dvs det finns en störe och större rupp som inte passerar/passar in i samhället på kort sikt (Från SL)
  2. SD (StaffanDanielsson) bad RUT (riksdagens utredningstjänst) ta redan på hur stor andel av de som BUT kom i ett helårsarbete (dock både deltid såväl som subventionerat) … då för några år sedan såg man att det tog 15år för en kohort att ha ett sådant jobb/arbete/sysselsättning oaktat om lönen var för låg för att leva på.
  Som lök på fisken men vad alla nu förstår var det att de som BUT för 10år sedan hade ett sämre resultat än ”15-åringarna” precis det som nu alla börjar begripa.. ”Vi har inte kapacitet att ta hand om 100k+ årligen kanske max 10k eller färre årligen….
  MEN C, MP et. al. inte minst M har lagt våta filtar över detta i decennier…
  se bara hur man manipulerade i PISA-undersökningen och använde ”fusket” för att i MSM basunera ut att skolorna blev bättre…… nu försöker man då i stället blanda bort korten genom att blanda ihop eleverna….
  Torde bli rörande betyg etc. två normalfördelningskurvor som adderats i.st. för en….
  HUVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gillad av 1 person

 2. Denna väg som politikerna har valt att gå är en bekräftelse på att de helt enkelt inte har någon som helst kunskap, insikt eller lärdom vilken stig de ska ta än mindre vet de hur ett land ska eller borde styras. Innan man beger sig på en ökenvandring såsom regeringen har gjort under decennium borde man ha satt sig ner och gjort en ordentlig konsekvensanalys över vad som kan gå fel, alla som har vandrat eller är ute i naturen mycket vet vad jag pratar om.
  Tyvärr blir politikernas felsteg våra problem och det blir vi som får komma till rätta med deras ouppklarade verklighet, de blir även folket som ska leda en blind dåre eller om man vill ett land som inte ser problemen in på rätt väg igen och det är här komplikationerna börjar eftersom den kartan som fanns en gång i tiden inte finns kvar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s