Den politiska prostitutionen är utbredd i Sverige

Den planerade jättemoskén på Rud i Karlstad har väckt starka reaktioner och 165 överklaganden har gjorts mot planerna. I början av september beslutade Länsstyrelsen att upphäva bygglovet för moskén och beslutet motiverades med att kommunen samt den muslimska föreningen inte hade kunnat uppfylla kravet på en långsiktig parkeringslösning.

Men det har nu löst sig tack vare ”rådigt” ingripande från politiker i Teknik- och fastighetsnämnden som löste parkeringsproblemet genom att förlänga Islamiska kulturföreningens arrendeavtal för parkeringen från ett år till tio år. Således verkar problemet nu vara ur världen och bygglovet ska bedömas i stadsbyggnadsnämnden.

Varför fattar lokalpolitiker ett sådant beslut när man är väl medveten om att de boende starkt motsätter sig ett bygge av en moské i området? Är inte deras uppdrag att arbeta för kommuninvånarnas bästa?

De säljer sig så klart för att enkelt säkra nya röster, precis som i så många andra S-märkta kommuner runt om i landet där man de senaste decennierna godkänt otaliga byggen av nya moskéer trots att man vet att många av dessa har utländsk finansiering samt drivs av salafister som i många fall fungerar som rekryteringsplats för nya jihadister. Samma sak med böneutropen. Jag säger bara tummen ned för den politiska prostitutionen i Sverige!

#onlyinsweden

#vadgörmaninteförattvinnaröster

#viharvaritnaiva

https://www.friatider.se/jattemoske-i-karlstad-blir-av-politikerna-rycker

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=7560289

7 reaktioner till “Den politiska prostitutionen är utbredd i Sverige

 1. Vårt land är invaderat av allt för många muslimer och kriminella som aldrig kommer att leva efter svenska lagar, etik och värderingar. Vaknar inte de folkvalda snabbt och stoppar deras utbredning, maktutövande och inskränkningar som de redan gjort av vår frihet blir det revolution! Det är svårt att förstå att skötsamma personer som etablerat sig väl blir utvisade när kriminella och religiösa radikaliserare får stanna.

  Gilla

 2. Mutor, löfte om bättre jobb från regimen men kanske också hot om dödligt våld mot personerna och deras familjer från islam och klanerna???

  Gilla

 3. I Indien finns människor vars Gud är fridsam, inget får dödas, vegetarianer, de sopar vägen framför sig för att inte trampa på någon insekt.
  Islam befaller och uppmanar muslimen att ta till våld att döda och bränna det om kommer i vägen för islams utbredning. Så, när de misshandlar, våldtar och mördar har de stöd av sin gud, sin religion, det är ok.
  Därför är islams erövring av Sverige en absolut katastrof. Varje moske är ett förlorat stort landområde, islam och klanerna behärskar det då.
  Tänk om islams lära gick ut på att vara vänlig, arbetsam och att alla behandlas lika, oavsett kön, ras och sexuell läggning. I stället var Mohammed en krigare som samtidigt var pedofil.

  Gilla

 4. Lars Lerin, denna fantastiska konstnär, bor ju och verkar som alla vet i Karlstad. Undrar hur han tänker och känner inför en jättemoske.
  Lerin är ju homosexuell och islam hatar ju homosexuella. Islam vill gärna döda alla homosexuella, således även Jonas Gardell.

  Gilla

 5. När jag skriver sådant som ovan tror jag att självcensuren träder ikraft hos skribenterna här. Det jag skriver är fakta, inte något subjektivt utan fakta som finns att återfinna i litteratur osv osv.

  Tänk, så stark är regimens latenta hot att människor i Sverige idag inte vågar säga fullt ut hur det är i Sverige, vad man ser, tänker och tycker. Man vågar bara säga det i rätt sammanhang, när inte alltför många kan höra vad man tänker och tycker. När det man säger inte når regimens öron. När angivarna i vår omgivning inte kan höra vad vi säger. Vem kan man lita på längre, kanske blir man förrådd?

  Så inte har vi full yttrandefrihet i Sverige längre. Därtill är kontrollen för stor och sanktionerna och konsekvenserna för den som bryter mot regimens påbud och lögn om samhället för stora. Du riskerar jobbet och du riskerar att drabbas av bannstrålen och att bli utstött. I förhållande till islam finns ytterligare en stark kontrollmekanism, man är rädd för det latenta våldet från islam, men intalar sig själv att det bara handlar om att man inte vill kränka en annan religion. Men det ju våldet man är rädd för. Från islams anhängare.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s