Ung kvinna i Frankrike blev tillrättavisad och misshandlad för att hon bar kjol

Flera franska tidningar skriver om en händelse som inträffade förra fredagen, när en 22-årig studerande kvinna som heter Elisabeth gick på gatan i Strasbourg. Tre män i 20-årsåldern kommer emot henne och när de passerar säger den ene av dem ”Titta på horan i kjol”, varpå den unga kvinnan frågar ”Vad för något?”. Men detta gjorde bara de unga männen mer aggressiva och de skrek ”Håll tyst din slyna och sänk blicken!”. Sedan höll två av männen fast kvinnan medan den tredje gav henne ett knytnävslag i ansiktet, vartefter de tre unga männen lämnade platsen.

Trots 15 vittnen till överfallet var det ingen som ingrep. Elisabeth fick en blåtira, men hon låter sig inte nedslås av den obehagliga attacken och hon har anmält överfallet till polisen.
-”Jag försöker tona ned händelsen. Det kunde ha varit mycket värre. Man ska inte låta sig skrämmas för att gå ut eller vara rädd för att gå med kjol. Samtidigt tycker jag att Strasbourg blir mer och mer farligt för kvinnor, det är väldigt våldsamt.”

I början av september upplevde två andra unga kvinnor i Strasbourg en liknande händelse. De hade med glatt humör begett sig iväg på en utflykt till en närliggande sjö då det kom en ganska ung man på en scooter som betedde sig överlägset. Det slutade med att en av kvinnorna gav honom en örfil och då slog den unga mannen henne så hårt i ansiktet att hon blev skadad i ögat och inte kunde utföra normala sysslor under två månader. Väninnorna menar att man inte längre kan gå ut och vara ifred – man har inte ens rätt att bara få säga nej.

Tyvärr ser vi liknande tendenser i Sverige, där såväl våldtäkter som sexuella ofredanden ökat markant de senaste decennierna. Senast i går kväll blev en 12-årig flicka våldtagen utomhus i Rågsved och i Billdal har man problem med en man som gjort sexuella närmanden på lokalbussar, för att nämna några färska exempel.

Men det här är och förblir fortfarande en debatt som ingen vill ta i eftersom det inte är politiskt korrekt att prata om från vilket håll dessa problem främst härrör eftersom vi i Sverige inte ägnar oss åt att peka ut grupper på det här sättet trots att man gör det i våra grannländer där flera rapporter pekar på samma mönster, så det är locket på även i fortsättningen medan såväl moralpoliser som våldtäktsmän fortsätter att skörda nya offer som samlas på hög.

#detnyaeuropa

#viharvälingaproblem

https://denkorteavis.dk/2020/muslimsk-sexisme-unge-franske-kvinder-udsat-for-sexchikane-og-raa-vold-fordi-unge-maend-paa-gaden-kraever-at-de-er-tildaekkede-og-lydige/

https://etudiant.lefigaro.fr/article/a-strasbourg-une-etudiante-frappee-parce-qu-elle-portait-une-jupe_2da03468-fcac-11ea-a122-e726347cce1f/

9 reaktioner till “Ung kvinna i Frankrike blev tillrättavisad och misshandlad för att hon bar kjol

 1. 2019. Ungern 🇭🇺 0 bombningar, 4 våldtäkter/100 000
  Sverige 🇸🇪 257 bombningar, 78 våldtäkter/100 000
  Apropå att toppdiplomat uppmanade Åkesson flytta till hemska Ungern.

  Gillad av 2 personer

 2. Snart 2 miljoner muslimer i Sverige.
  Muslimer hatar kvinnor, homosexuella och judar.
  S, MP och V älskar muslimer. Speciellt muslimska män. Speciellt de som våldtar, misshandlar, mördar och stjäl av svenskarna.

  Gillad av 1 person

 3. Straffet för dem som strider mot Allah och hans budbärare är att de ska mördas och korsfästas eller att deras händer och fötter ska skäras av.. detta ska vara en skam för dem”. 5:33
  Kopierat

  Gillad av 1 person

 4. Justitieministern Morgan denna Sverige-hatande socialdemokrat säger att EU:s och partikamraten mor Ylvas migrationsförslag leder till färre flyktingar till Sverige.

  Det är enda gången på alla fucking år han talar sanning för nu kommer det välla in främst manliga muslimer som lämnar nåt skit-arabland helt frivilligt. Inte en enda av dem flyr eller behöver fly.

  Gillad av 1 person

 5. Om en men Svensk säger något om slöja eller deras spökkläder blir du kallad för rasist.
  Kan dömas till böter.
  Medan muslimska män går runt och antastar, kränker , våldtar och mord hotar folk.
  När man anmäler blir man anklagad för att vara rasist och de går fria.
  Sjuka beslutsfattare tar sjuka beslut.

  Gillad av 2 personer

 6. Förresten läste att 12 åringen som hade blivit våldtagen.
  Nu skulle varit med om en ”olyckshändelse” ??????

  Mycket får man se , höra, läsa som är helt obegripligt.

  Gillad av 1 person

 7. Det där händer i Sverige också. Min fru undkom en käftsmäll genom ett bilfönster med en tiondels sekund i söndags för att hon gick ensam genom Jordbro C, efter stängningsdags, på väg från tåget till sitt nattpass i vården. Hon skall aldrig mer behöva ta tåget. Hon går definitivt inte med någon slöja.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s