Sverige borde göra som Nigeria – kastrering och dödsstraff för våldtäktsmän

Nigeria hade redan rätt omilda straff för våldtäktsmän – ett maxstraff på 21 års fängelse för våldtäkt av vuxen och livstidsfängelse för våldtäkt av barn, men efter att guvernören Nasir Ahmad el-Rufa tidigare i veckan skrev på en ny lagstiftning gällande sexualbrott kommer man att dra åt tumskruvarna ytterligare.

I enlighet med den nya lagen kommer alla dömda våldtäktsmän få genomgå en kirurgisk kastrering och gärningsmän som förgripit sig på personer under 14 år kommer att dömas till döden.

Definitivt något för Sverige att ta efter som har stora problem med våldtäkter samtidigt som de flesta ärenden läggs ned innan de nått domstol. De gärningsmän som överhuvudtaget blir straffade får dessutom väldigt låga straff och undgår utvisning när det rör sig om icke svenska medborgare.

Kastrering och dödsstraff skulle nog få majoriteten av de fega asen att tänka sig för både en och två gånger innan de våldförde sig på någon! Men i Sverige 2020 värnar inte världens första feministiska regering det täcka könet överhuvudtaget, man pratar inte om vilka det är som sticker ut i statistiken inom denna brottskategori och man står inte upp för offren, utan istället skyddar man våldtäktsmännen till varje pris. Bedrövligt!

#detnyasverige

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8744261/Rapists-surgically-castrated-new-laws-Nigerian-state.html?ito=social-twitter_mailonline

13 reaktioner till “Sverige borde göra som Nigeria – kastrering och dödsstraff för våldtäktsmän

  1. Så vad ska killarna hitta på, på fritiden, när de inte har ett jobb att gå till, lever i ett extremt ojämlikt samhälle, eller är segregerade i förorten, samt välkomnas av en sekt som ser ner på otrogna eller föreskriver hur man tar slavar och att kvinnan inte har rätt att neka mannen sex? Våldtäkt är naturligtvis en slags sysselsättning som kan komma i åtanke, eller?

   Bullarna är inte ”vänsterliberala”. Här vankas högerliberala bullar med tillhörande saft. Det 8-hövdade högerpartiet är väldigt högervridet socialpolitiskt jämfört med för 30 år sedan. Deras högerliberala massinvandring OCH MARKNADSLIBERALISM på order av rika knösar på Bilderberggruppen, allt sedan vår riktige vänstersosse fimpades, sannolikt av dem, har varit väldigt extrem. Nu har de äntligen gjort arbetslösheten skyhög. Förr var den bara 2%.

   Som lök på laxen har detta 8-hövdade högerparti skapat högre löner till sig själva, sänkt sina egna och sina rika polares skatter. De har skapat hög arbetslöshet, hög tillväxt, samt slagit sönder totalförsvaret och beredskapen. De kommer slå sönder välfärden totalt också och folket kommer rösta för detta. Bara vänta och se! De har bara börjat. Deras politik är väldigt högertraditionell och miljövidrig. Extrem tillväxt av en barnavlande population och ett extremt byggande av bostäder i arktiskt klimat är naturligtvis en extremt icke-ekologisk politik.

   En hel läktare av högerfolk applåderar för alla utsläpp och för döda djurarter som de planerar, för balkongflygningar, för Usrael-slickande och för de rasistiska känslor som de alla har skapat i maskopi för att göda SD. Nu sätter hela 8-högern igång att locka in oss till att bli poliser som ska ta tag med hårdhandskarna mot det problem som 8-högern själva har skapat. Grattis.

   Man borde givetvis inte enbart skära kuken av dem. En majoritet av dem är fittor som borde avlägsnas redan nästa val. Det kan ske när folket vaknar. När du vaknar. KUCKELIKU!

   Gilla

   1. Verkar nästan i inlägget som jag skulle vara skyldig till dekadensen…
    Jag har valt att rösta på det minst dåliga alternativet i det som här kallas ”8-hövdade högerpartiet”.
    I mitt Sverige hade det säkert funnits problem men dessa problem hade i så fall varit av inhemsk natur och säkerligen hanterbara och inte importerat som idag och olösliga.
    Antar att innebörden av inlägget är att man ska rösta på något mer eller mindre obskyrt parti med 0,001% av väljarstödet… Känns vääääldigt konstruktivt när åtgärder behövs i nutid.

    Gilla

   2. Varför rösta på de som skapar problem eller vill behålla de högerproblem som har skapats, istället för att verka för och rösta för de som försöker lösa dem?

    Hur stort partiet blir och hur många partier som kommer valsamverka bestämmer folket fram tills nästa val och i nästa val.

    Framåt Sverige har också skapats.

    Gilla

   3. Din kortvariga otrevnad kan kanske vara acceptabel om det obehaget leder till att du börjar bry dig om framtidens generationer?

    Att inse att man inte är perfekt är inte hela världen. Ingen är väl perfekt, men alla har potential att bli bättre och få ett gott eftermäle…. och vissa kommer dö som lort.

    Gilla

 1. Om man var förälder eller make till en våldtagen dotter eller hustru så ville man nog kastrera, döda, ge igen. Jag skulle som kvinna aldrig ge mig förrän jag stött kniven i mannen som våldtagit min dotter. Jag skulle hugga i skrevet. Oavsett utgången för mig.

  Eftersom våldtäktsmännen som regel går fria växer vreden i alla vettiga människor. Säkert inom polisen och rättsväsendet också.

  Hur kan det var så att våldtäkterna har ökat så dramatiskt de senaste 10-15 åren? Jo, det beror på kvinnosynen hos islam, hos klanerna, hos de flesta av de utlänningar som kommer hit, nästan oavsett var de kommer ifrån.

  Tänk att de männen fick tyst på alla ”progressiva” kvinnor i Sverige så snabbt med sitt våld. En del av kvinnorna böjde sig tom och tog på schalar och annat. Andra knäböjde, som den kvinnliga polisen.

  Igår knäböjde kvinnorna i landslaget i fotboll för BLM. Det är väl den positionen både våldtäktsmännen och BLM gärna vill ha kvinnorna knäståendes i. Kuvad, hukad, underdånig. Bestraffad för att kvinnan är just kvinna.

  Undrar hur Lööf skulle reagera på en gruppvåldtäkt på henne själv?

  Gillad av 2 personer

 2. Sverige har ju FN-trupp i Mali. Ta hem dem och låt dem patrullera i Malmö och Göteborg till att börja med. Med samma skarpladdade vapen. Samma regler här i Sverige som i Mali, skarpa skott mot våldsverkare.
  För inte ska svenska soldater vara taskigare i Afrika än i Malmö?

  Gillad av 2 personer

 3. Sådana här saker måste tas till en konkret nivå. Ungefär som våldtäkterna i Sverige är högst konkreta för de flickor och kvinnor som blir utsatta.
  Det finns säkert en del manshatande kvinnor i Sverige inom div rörelser som med glädje skulle vilja bli förste kastrerare. Även om själva klippandet och skärandet med nödvändighet skulle komma att ske på så kallade utsatta och därmed mörkhyade män som de ju älskar att ömka. Men, men, hatar man män så hatar man män och själva lusten måste få utlopp.

  Morgan skulle tvingas hålla fast männen före, under och efter själva stympningen.
  Rheinfeldt skulle tvingas samla upp de avskurna delarna.
  Fridolin slutligen, skulle tvingas sköta själva avrättandet. Det skulle bli fostrande för honom.

  Det fina i kråksången skulle bli att alla inblandade skulle bli jagade av muslimer i all evighet vilket väl vore fint?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s