I det nya Sverige får man vänja sig vid att barnen är i fara

Det nya Sverige levererar även i kväll med bland annat skottskadad man i Eskilstuna, skottlossning i Hässelby, 18-åring rånad och misshandlad av 10-12 maskerade personer I Angereds centrum och grovt vapenbrott i Farsta. Men medan ligisterna får fritt spelrum har våra makthavare fortfarande inte ens enats om en gemensam politik för att kväsa den sedan länge eskalerande grova kriminaliteten, utan man befinner sig fortfarande på diskussionsstadiet och vad gäller nyckelfrågorna lär ingen våga agera innan nästa val.

Rötäggen ägnar sig dock inte enbart åt att försöka ta kål på varandra, utan deras hängivna önskan att förstöra för andra spiller även över på de vanliga medborgarna – något som en förskola på Rudedammsgatan i centrala Göteborg blev varse om när ”stökiga” ungdomar kastade in en mycket stor sten genom ett takfönster i lokalerna i förmiddags. Stenen var bara en centimeter från att träffa en städare och nu ryter chockade föräldrar till barn i området ifrån gällande ungdomsstöket.

Mamman Barbara Ruz som har barn på förskolan är rädd, chockad och förbannad efter händelsen samt menar att det varit mycket stökiga ungdomar i området den sista tiden.
-”Våra barn är i fara. Vi kan inte vara tysta längre.”

Polisen vill dock inte bekräfta att det rör sig om stökiga ungdomar och i morgon kommer troligen någon menlös kommunal tjänsteman eller fritidspolitiker deklarera att det inte finns någon anledning till oro samt att det är skolans, alternativt socialtjänstens, ansvar att fånga upp dessa ungdomar – för i Sverige finns det som bekant inget som heter föräldraansvar!

#onlyinsweden

Källa: GP, Aftonbladet

https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/stor-sten-kastades-in-genom-f%C3%B6nster-p%C3%A5-f%C3%B6rskola-1.34245147

5 reaktioner till “I det nya Sverige får man vänja sig vid att barnen är i fara

 1. PK satsningen i Göteborgs området med att skicka invandrar ungar från förorterna till skolor inne i stan och svenska ungar till de livsfarliga skolorna i förorterna har fått lätt förutsägbara konsekvenser.

  Somalierna speciellt skickade sina på sådana skolor vilket har lett till att våldet har breddats. På tidigare lugna platser kommer nu buss och spåvagnslaster med invandrarungar som kastar sten, bränner bilar och rånar svenska ungar innan de åker ”hem” igen, varpå samma sak upprepas nästa dag, alla dagar i veckan. När föräldrar till dessa konfronteras av rättsväsende och skola förnekar de bara och flinar. Globaliseringen firar nya triumfer.

  Gilla

  1. Just detta med bussningen av svenska ungdomar är bara rent förfärligt!
   Samma princip har använts på alla områden i samhället, det var förskolan, vårdcentralen, sjukhusen och andra som fick ta smällen av allt onda som de här människorna förde med sig. Det var dagis som skulle stå för integrationen.
   Det är samma princip regeringen och Löfven använt sig av när man frånsagt sig allt ansvar för hanteringen av Corona.
   Kräkla är ett bra svenskt ord för sådana människor.

   Gillad av 1 person

 2. Jo, men mycket viktigare och allvarligare är svenska buset som åker runt i bilar och spelar hög musik på nätterna. Damberg är upprörd och reser till Värmland. Stort reportage i SR. Lagarna ska snabbt ändras. Detta ska stoppas omedelbart.

  Gillad av 1 person

 3. Det är ju lite konstigt att regeringen och statsministern är ytterst ansvariga för att landet är tryggt och säkert. Det borde även kunna omfattas i begreppet humanitär s.. , ja ni vet. Men ändå verkar allt vara frid och fröjd, och om nu något till äventyrs skulle vara tokigt så är det alltid någon annans fel.
  Suck.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s