Tveksamt om det någonsin kommer att gå upp ett ljus för våra politiker

Ännu en dag med nya bilbränder, våldtäkter, mord, rån och förstörelse i det nya Sverige samt ännu en dag där våra vänsterorienterade makthavare kommer orera om fler satsningar på särskilt utsatta områden, fritidsgårdar, skola och socialtjänst trots att år av implementering av just dessa ineffektiva metoder resulterat i ingenting förutom fler problem.

Numera är det inte bara de boende i landets ghetton som tröttnat på daltandet med kriminella, utan stora delar av svenska folket har fått nog. Tyvärr har dock poletten inte trillat ned hos våra styrande som fortsätter arbeta på exakt samma verkningslösa sätt som tidigare och som synes i nästkommande budget har man inte för avsikt att ändra strategi.

Häromdagen var det rektorer i skolor i särskilt utsatta områden som deklarerade att de inte har möjlighet att genomföra det förebyggande arbetet som regeringen förväntar sig på grund av brist på både pengar och personal. I dag är det Socialtjänstens tur att larma när flera socialchefer konstaterar att det saknas pengar för att hjälpa. Det är således uppenbart att luften är på väg att gå ur ballongen för regeringen och dess stödpartier som inte klarar av att ta sitt ansvar för det kaos man varit med och skapat. Men förvänta er inte att de kommer erkänna något sådant, de kommer istället att fortsätta som vanligt eftersom hela deras politik är uppbyggt på lögner utan en verifierad plan för hur man ska rädda Sverige.

I Tyskland har Angela Merkel och hennes parti för övrigt beslutat om att ta emot 3.000 migranter från det nedbrunna Morialägret, trots att det rör sig om potentiella kriminella med tanke på att flera unga män avsiktligt brände ned lägret. Det stora trycket på Sverige att öppna sina hjärtan för Moriamigranterna – om inte annat från godhetsknarkande svenska aktivister som inte kan tänka med huvudet – lär säkert också bringa frukt inom kort så att det kan flygas in några tusen bidragstagare även till oss. Men det är så klart bra för de kriminella klanerna och de otaliga gängen som alltid behöver nytillskott till sina allt större organisationer!👍

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

#vibetalar

Källa: Sydsvenskan, SvD, Free West Media

16 reaktioner till “Tveksamt om det någonsin kommer att gå upp ett ljus för våra politiker

 1. Makten och media i enad kamp mot folket.
  Vi styrs av ett etablissemang som inte har Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen.
  Det värsta är dock att väljarna stoppar huvudet i sanden och låter detta fortgå.
  Ska bli underhållande, på ett tragiskt sätt, när verkligheten biter väljarna i ändan.

  Gillad av 2 personer

 2. Hur vore det med en trevlig nyhet? I stället för alla rivna statyer, tänk om vi får veta att regeringen nu tänker resa en staty! Av någon fin person. Fridolin t ex? Eller nån trevlig kvinna som gjort stora insatser för världen? Vi väntar spänt.

  Gillad av 2 personer

  1. Jag är säker på att du i din bekantskapskrets har ett flertal både trevliga och begåvade kvinnor. Nominera någon av dem. Eller varför inte nominera Jenny? Som visserligen lyckas leta upp nya tråkigheter varje dag men ändå förgyller min dag. Varför då? Jo för att varje svensk som råkar illa ut antagligen genererar ett antal personer som kommer att rösta rätt 2022 istället för att rösta rött.

   Gillad av 2 personer

 3. Vid närmare eftertanke, visst borde det finnas en Pride-staty i varje stad i Sverige? En BLM- person i lämplig klädsel och kroppsposition kanske? Det vore inte mer än rättvist. Här ska inte någon diskrimineras.

  Gillad av 1 person

 4. Vi är så oskyldiga i våra tankar att vi inte ens i vår vildaste fantasi kan föreställa oss att politikerna vill ha det så här.Det räcker med att man har vetskap om hur släktbanden ser ut mellan politiker och tjänstemän pä ena sidan och kriminella på andra sidan.Det finns andra kopplingar där politiker och tjänstemän är en del av den kriminella världen.Jag har sett kopplingarna under mina tolv år inom kriminalvården.Det som är allmänt känt är ju senaste tidens uppmärksammade fd statsministerns som samt en centerpartistisk pedofil i Uppsala.Annat har jag tyvärr tystnandsplikt om.Det kommer aldrig att bli bättre i vårt samhälle ifall skräppolitiker får sitta kvar.

  Gillad av 2 personer

  1. Jodå, jag har hela tiden, gång på gång skrivit att det mesta av det som sker är avsett. Det är inte något misstag eller bristande förståelse.
   Men kraften i just islam felbedömde S. Det är en våldsbejakande religion med uttalade politiska ambitioner och ett framträngande av militärt snitt.

   Gilla

 5. Är det inte dags att kontakta Margot Wallström i FN och be henne skicka lite FN-trupp till Sverige? S älskar ju FN och då regeringen nu erkänner att de tappat kontrollen över gängen så borde de välkomna FN-trupp. Vi har ju redan tagit emot dansk U-hjälp.

  Gillad av 1 person

 6. Utmärkande för Annie Lööf och C är att hon och de är oerhört cyniska och kallhamrade. Hon, den kvinnan, tvekar inte en millisekund att ljuga vem som helst rakt upp i ansiktet.
  Hon har förresten en kall, metallisk röst. Det är svårt att tänka sig att hon kan låta öm. Kanske är hon en robot eller cyberborg eller vad de nu kallas.

  Gilla

 7. Det är lönlöst, hopplöst.

  Sverige kan inte diskutera samhällsproblemen så som de är.

  Sverige håller inte på att gå sönder. Sverige är redan trasigt, och faller ihop alltmer efter varje nytt direkt eller antytt fördömande.

  Sverige har inte längre en gemensam moral, som var fallet när Sverige fördömde och bojkottade Sydafrikas apartheidregim.

  I dag fördömer Sverige sina egna medborgare.

  Martin Luther King Jr. gjorde det inte.

  Politiker och journalister har, av historisk tradition, övertagit moraluttolkandet (”värdegrunden”) från moderna medborgare. Till exempel statens mediehus SVT och SR:

  Klicka för att komma åt gunnar-sandelin-public-service-bilaga.pdf

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s