Låt föreställningen börja

I dag är det dags för en riksdagsdebatt om gängvåldet – det vill säga bröd och skådespel åt befolkningen.

Inrikesminister Mikael Damberg (S) är övertygad om att regeringens 34-punktsprogram kommer att ge resultat samt avvisar förslagen från oppositionen. Han hänvisar också till regeringens budgetförslag med satsningar på skola och socialtjänst i utsatta förorter (för vilken gång i ordningen?).

Samtidigt ska man ha i åtanke att många av punkterna i programmet håller på att utredas, så när programmet kan tänkas få reell effekt är oklart. Sveriges regering är som bekant världsbäst på att begrava viktiga frågor i långa utredningar och som av en händelse så pågår de alltid fram till nästa val.

Den så kallade oppositionen bestående av M, KD och SD har å sin sida en lång rad åtgärder som måste genomföras enligt deras tycke, men Damberg tror inte alls på dessa förslag.

Det låter som bäddat för ett rafflande skådespel där våra politiker agerar som om de verkligen kämpade för att förändra landet till det bättre, men i verkligheten är det bara ett spel för galleriet och så fort föreställningen är slut fortsätter allt sin gilla gång precis som förut.

Såväl vi som de kriminella gängen vet att regeringens ”program” är en piss i Missisippi som inte kommer att rubba maktstrukturerna samt även om oppositionen skulle få igenom sina förslag så är det inte tillräckligt. Det behövs en utrensning och rejäla insatser utan silkesvantar samtidigt som folk måste deporteras respektive repatrieras – något som nuvarande makthavare inte har kurage nog att genomföra! Så jag är tämligen övertygad om att det inte kommer hända något av vikt innan nästa val.

Men för all del, låt föreställningen börja så att fler luftslott kan byggas!

Källa: GP

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

14 reaktioner till “Låt föreställningen börja

 1. Våldsverkarna darrar säkert när riksclownerna drar sina innehållslösa PK-floskler…
  Men prio är väl som vanligt att jaga folk på nätet som är kritiska till den förda politiken.
  DDR is alive.

  Gillad av 3 personer

 2. Ja så särskilt ”rafflande” blir det nog inte, sossarna 34-punktsprogram bygger på utredningar om hårdare straff, och ett antal remisser, dvs. Några konkreta åtgärder saknas precis som vanligt. Så visst har du rätt om att det är spel för gallerierna, men det räcker säkert för att hålla väljarna nöjda ett tag till.

  Gillad av 1 person

 3. Det tror vi inte alls på för hur skall då Centerpartister få tag på underåriga rumänska flickor att ha sex med eller Moderata ätteläggar få tag i sitt knark? En lösning är kanske att kastrera alla manliga centerpartister samt kräva drogtest av alla moderater.Det krävs resoluta tag ta mig fan.Kastrera de djävlarna för någon liten trovärdighet.

  Gilla

 4. Den cyniska showen fortsätter enligt politikens egen logik. S är supercynikerna som totalt ignorerar lidandet och förstörelsen i landet. Att behålla makten betyder allt.
  Lööf är den som intrigerar och styr i bakgrunden. Vad gäller MP är det närmast ofattbart att att vi har sådana människor i landet. Onda och illasinnade.
  Om S lyckas få bort ”gängmördandet” från den politiska dagordningen kommer pyspunkan för SD fortsätta. Men det är svårt att se att det skulle bli verkstad i den politiska retoriken av sådan kaliber att svenska folket kan låtsas att de mörkhyade är utsatta och snälla och välutbildade.

  Gillad av 1 person

  1. Som jag uppfattar det är opposotionen i en demokrati garanten för fortsatt demokrati.I Sverige gick den och dog i samband med DÖ.Tuffe Uffe har sagt sitt om samarbete med SD.En riktigt tuff oppositionsledare? den där Uffe.

   Gilla

   1. Jag är inte lika tvärsäker. I vår kommun, en större i Stockholms närhet är M mycket vänliga mot oss. De röstar ibland på våra motioner och de ser nog oss som tänkbara i styret framöver. Så kanske fler kommunföreträdare kan få lilluffe på andra tankar.

    Gilla

  1. M=ett parti med utpekade Palmemördare och knarkare på högsta nivå.Vi är nog naiva ifall vi tror på en ärlig och trovärdig opposition.M är alltför korrupt och därmed bakbundet.

   Gilla

 5. Jag tyckte att länken ovan är intressant. Därmed inte sagt att jag personligen drömmer om att en sådan regering ordnar ett lyckorike för oss ”ursvenskar”.

  Gilla

 6. M får nog svårt att samarbeta med S. Det ter sig rentav omöjligt. Om både SD och M förblir stora med stabila väljarbaser blir SD en trolig samarbetspartner för M. Oavsett vad retoriken och utspelen säger idag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s