Ännu ett barnrån till statistiken

Ännu ett rån mot ett barn inträffade i dag när tre mörkklädda män i 20-årsåldern attackerade en 12-årig pojke och rånade honom på hans hörlurar utanför en skola i västra Göteborg. Gärningsmännen knuffade och hotade pojken att de skulle slå sönder honom om de inte fick hans airpods. Polisen har ännu inte hittat de fega krakarna som går på barn för att de vill ha lätta måltavlor.

Förfärligt att dessa ligister får härja fritt! Min son fyller 12 år om några månader och man är inte särskilt stor i den åldern.

En annan negativ aspekt av dessa samhällsparasiters framfart är att vartefter barnrånen ökar så byggs det en grogrund för främlingsfientlighet redan från barnsben hos offren eftersom många av förövarna har utländskt påbrå och i ett land som redan är extremt polariserat borde vi se till att motverka denna negativa utveckling istället för att som nu göda elden genom passivitet signerat våra makthavare.

#onlyinsweden

Källa: GP

8 reaktioner till “Ännu ett barnrån till statistiken

 1. Den person som redan från barnsben blivit rånad, misshandlad och förnedrad av kriminella blattar ser såklart varje blatte som ett hot. Något annat vore otänkbart. Hur har det blivit så? Svaret är lika enkelt och klart som korvspad. Detta land har begåvats? av sällsynt obegåvade politiker och likaledes obegåvade röstberättigade som i ren dumhet röstat fram dessa onda politiker. Jag lider med dessa svenska ungdomar som tvingas växa upp i detta skitland. Alltså vad är det som vi äldre lämnar efter oss åt barnen och ungdomarna? Är det ett land i harmoni eller ett land i fullständigt kaos? Svaret torde vara givet för de flesta med förståndet i behåll.

  Gillad av 2 personer

 2. Ett utmärkt exempel som ger en ögonblicksbild av Sverige. Faktiskt nästa bild efter bilden med poliskvinnan som knäböjde för islams våld.

  Ett samhälle, en stat som fungerar, ser inte ut som den/det gör av en slump. En sådan stat har vuxit fram med Hobbes och Lockes idéer som förebild. För att kunna leva drägligt och utan rädsla i vardagen har vi överlåtit våldsmonopolet till staten. När statens våldsmonopol blir utmanat och staten backar och låter polisen knäböja för islams och klanernas våld får vi det samhälle vi har idag. Om detta fortsätter kommer alltmer i samhället påverkas, Sverige kommer likna dessa icke fungerande länder i Mellanöstern och Afrika.
  Danmark har dömt svenska mördare till rättmätiga straff därför att deras rättsväsende fungerar bättre än det svenska rättsväsendet gör.

  Gilla

 3. Allt fortsätter precis som tidigare, svenskens tilltro till myndigheterna är mer eller mindre intakt. För på annat sätt går det inte att tolka det när våra regeringsföreträdare i (MP) föreslår höjda löner för förskolelärare, och lite prat med en soc.tant som åtgärd mot kriminaliteten. Medan sossarna föreslår…..inget. Den strategin funkar tydligen, för inga större krav på regeringens avgång har hörts hitintills. Framtiden ser allt annat än ljus ut.

  Gillad av 1 person

 4. Själv blev jag misshandlad i unga år. En svensk buse. Detta gjorde att jag inte gillar busar. Vare sig de är svenska eller av annan sort. Så visst sitter det i. Men, det som inte dödar dig stärker dig har jag fått höra. Gäller kanske inte för alla men det gäller för mig. Jag är inte rädd av mig. Men inte går jag in på en mörk gata om det ser ut att stå några i mörkret. Man får inte vara dum.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s