Kinesisk virolog ska presentera bevis på att den kinesiska regeringen döljer att coronaviruset är framställt av människor och att utbrottet startade i ett labb

För några månader sedan, i början av coronakrisen, var det fullt fokus på vem som låg bakom spridningen av Covid-19 och att det troligen var framställt i ett labb. USA:s president Donald Trump uttalade dessutom att han skulle gå till botten med detta för att ställa Kina mot väggen om de var medskyldiga. Sedan blev det knäpptyst och virusets ursprung har inte diskuterats på jättelänge.

I fredags framträdde dock den respekterade kinesiska virologen och visselblåsaren Dr. Li-Meng Yan i en brittisk talkshow, där hon proklamerar att viruset inte är naturligt utan framställt av människor.

Yan arbetade tidigare vid universitetet i Hong Kong som specialist på virus och immunolog. Hon hävdar att Peking kände till coronaviruset långt innan media började rapportera om saken. Yan har tvingats fly från Hong Kong eftersom hon befarar att hennes liv är i fara och befinner sig nu på hemlig ort i USA. Enligt Yan har den kinesiska regeringen raderat all hennes data från regeringens databas och spridit ut rykten om att hon är en lögnare.

Yan hävdar att rapporterna om att Covid-19 härrör från djurmarknaden i Wuhan enbart är dimridåer och att viruset kommer från ett labb i Wuhan. Vidare kommer Yan att producera en rapport som bevisar att viruset inte är naturligt utan framställt av människor. Yan varnar också för att SARS-COV-2 är ett mycket kraftigt muterande virus och att det kommer bryta ut snart om man inte får kontroll över det.

Virologen var en av de första vetenskapsmän som studerade coronaviruset, som senare blev känt som Covid-19 och enligt Yan blev hon i december 2019 ombedd av sin chef att titta på SARS-liknande fall som hade brytit ut på Kinas fastland. Genom sina kontakter inom medicin och vetenskap hävdar hon att hon upptäckte att Kina försökte dölja var viruset härstammade ifrån och att viruset överfördes mellan människor, något hon rapporterade till sina överordnade på WHO som inte svarade tillbaka. Alla ville att hon skulle vara tyst, så hon höll tyst till en början men sedan gick det inte längre utan Yan bestämde sig för att föra ut budskapet till omvärlden.

Det återstår således att se om Yan kan presentera bevis för det hon påstår, men när så sker lär vi garanterat få höra om det. En visselblåsare lever dock farligt och finns det minsta belägg för att Yan har rätt så lär den kinesiska regeringen göra allt för att antingen eliminera henne eller underminera henne som person, så hennes situation påminner lite om David mot Goliath.


https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8722519/Virologist-claims-publish-evidence-PROVING-coronavirus-manmade.html

https://english.alarabiya.net/en/News/world/2020/09/13/Coronavirus-China-virologist-says-COVID-19-man-made-wet-mark-claims-false

10 reaktioner till “Kinesisk virolog ska presentera bevis på att den kinesiska regeringen döljer att coronaviruset är framställt av människor och att utbrottet startade i ett labb

 1. Usa hindrade tester en lång tid för att dölja att det kom från dom.
  Yan kom från Hongkong så inte förvånande att väst har hållhakar på henne

  Altmedierna i väst har skrivit en hel del som pekar på att globaliserarna i väst ligger bakom och dom har ju förberett oss för pandemin sen länge vilket bör ses som eliternas vink till etablissemanget att sluta leden och stämma in i falska anklagelser.
  Rockefeller stiftelser finansierade en rapport 2011 som gav en förutsägelse om att det skulle bli Kina som hanterade epidemin bäst.
  2019 var event 201 med Bill Gates mfl en vink om vad som väntade även om de 65 miljoner döda som förutsågs kanske inte visar sig stämma.
  Jag anklagar inte Bill Gates specifikt.- Han får mkt dålig publicitet så han är nog utsedd till välbetald syndabock.
  Men han ses av en del observatörer som arvtagare till Rockefellers metoder.
  Dvs man livnär sig på att skapa onödiga problem som man sen säljer motmedel till.

  Liksom Rockefellers avsiktligt hindrat billiga medicinska metoder och ist sålt dyra alternativ som oligarkin försörjer sig på.

  Gillad av 1 person

  1. De amerikanska forskarna tar avstånd ja, men rapporten är ännu inte publicerad och de jobbade väl inte i Wuhan med henne samt det var väntat att hon skulle bli misskrediterad vilket Kina försökt med tidigare. Vi får väl se vad det mynnar ut i.

   Gilla

   1. Läste du vad dom skriver. Dom experterna sablar totalt ner rapportens vetenskapliga innehåll!
    Det är såna vetenskapsmän som skulle göra peer review om hennes rapport vore granskad.

    Gilla

   2. Men rapporten är väl inte publicerad ännu? Du förstår väl att Demokraterna (dvs DJS) gör allt för att sanningen inte ska komma fram. Jag blir övertygad först när jag ser bevis på att den kinesiska forskaren har fel!

    Gilla

   3. Du misstänker inte Bannon, ultrahök mot Kina, enligt honom själv, men tror alltså att välrenommerade forskare sablar ner rapporten mot bättre vetande?
    Publicerad som preprint är den men inte granskad med peer review

    Bannon samarbetar för finansieringen med Guo Wenghui en kinesisk miljardär som ibland heter Miles Kwok och som har anklagats för förtal av flera bla av en Trump-medarbetare och för våldtäkt av en tidigare kvinnlig anställd.
    ” A lawsuit filed in New York state by a 28-year-old Chinese woman says Guo lured her to the U.S. from China to work as his assistant and then kept her prisoner for three years, repeatedly assaulting and raping her.”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s