Avstängd från Facebook efter publicering av inlägg om kinesiska forskaren som anklagade Kina för att mörka om coronaviruset

Man upphör aldrig att förvånas över Facebookpolisen. I dag blev jag avstängd i sju dagar efter publiceringen av inlägget om den kinesiska forskaren som anklagade Kina för att ha ljugit om coronaviruset, trots att jag bara informerat om vad forskaren fört fram för åsikter och inte själv tagit ställning. Jag överklagade men beslutet kvarstod eftersom det tydligen kan ”orsaka fysisk skada”. Jösses!🤦‍♀️😅

Tur att man har en blogg där man inte blir tystad för obekväma åsikter! 😁

21 reaktioner till “Avstängd från Facebook efter publicering av inlägg om kinesiska forskaren som anklagade Kina för att mörka om coronaviruset

 1. Fascistbok är snudd på obrukbart. Är det inte sånt här man blir avstängd av så är det annat. Läste om en mormor som blev avstängd i 48 tim efter att ha lagt upp en bild på sina barnbarn, 1,5 och 4 år gamla, när barnen svalkar av sig i en vattenspridare. Med byxorna på! Själv blev jag avstängd i 30 dgr för en bild på Lemmy i Motörhead. Jag räknar mig själv som fängelseveteran nu och hänger mer på Gab (samt MeWe).

  Gillad av 3 personer

 2. Är det så enkelt att lura dig?
  Globaliserarnas facebook, en del av Cia och britternas maskineri vet ju att vi resonerar logiskt på det viset du gör och du stängs av i en vecka så du kan komma tillbaka och hjälpa dom mer.
  Dom har internet som ett laboratorium för studier i praktisk manipulation av våra uppfattningar.
  Man måste söka upp motinfo om man ska ha en chans att förstå vad som pågår.

  Men kommer vi alltid att kunna få motinfo?

  Gillad av 2 personer

 3. De är desperata nu. Allt har med att Trump inte skall vinna valet.
  Om du har tid över, ta och titta på ”The fall of the cabal” på Youtube innan de plockar bort den.
  Den är nästan 3h lång men uppdelad i avsnitt och förklarar en del av varför MSN är så hysteriska.
  Nu stämplas allt som inte är PK som falskt och det kommer att bli värre efter den 1/10.

  Gillad av 2 personer

 4. Om en händelse eller skandal är väldigt stor, som tex Neurocedyn/Talidomid så finns ofta stora och starka krafter som vill bevara sina intressen.
  Då kan det ibland bli riktigt tråkigt.

  Gilla

 5. Tur att jag hann o läsa det. Pennan är starkare än svärdet. Fb anser alltså att läsarna av inlägget kan bli fysiskt skadade av det. Horribelt! Ytterligare en inskränkning av yttrandefriheten. Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

  1. Jag tror att Helen har en poäng med att det handlar om att globaliserarna här inte vill ge anhängare till Trump draghjälp att skylla på Kina och den blott tillfälliga avstängningen av Jenny skulle kunna göra att det gav ännu mer draghjälp.
   Dom är nog inte rädda för nån fysisk skada det är bara en förevändning.
   FB är ett Cia projekt för folkmanipulation. Och dom stal patentet från amerikanska entreprenörer som var helt emot att det skall användas så.
   Det finns ju en rysk variant VK men jag använder inte ingendera.

   Gilla

   1. Precis så.
    Demokraterna har hela sin tillvaro på spel. Trump håller på att föra in ett nytt banksystem som gör att Globalisterna tappar sina intäkter i form av ränta & kontroll. Samma system skall användas vi röstning i valet, vilket gör Demok. vansinniga. De vill ha det gamla systemet så att de kan fuska som vanligt (fler har fått flera röstsedlar). Hela MSM är involverade.
    Det 1:a Trump gjorde när han tillträdde var att ta tag i Pedifilringarna i en massa länder. Bla England, Italien, Australien, Brasilien osv osv. Vatikanen givetvis. Detta omsätter enorma summor och fruktansvärt lidande för dessa offer för Trafficking,kvinnor,flickor & barn. Det försvinner /försvann runt 22.000 barn om dagen i hela världen. Media har varit i stort sett tyst – varför? De är insyltade. Mark Zuckerberg likaså. Runt 100.000 barn är räddade.
    Valet står inte mellan Republikaner & Demokrater, utan de Goda mot de Onda. Dessa finns i bägge.
    Det finns massor av info på Youtube som de inte har hunnit ta bort.
    Tips; Fall of the Cabal

    Gillad av 1 person

 6. Jag har FB även framöver. Ett antal olika grupper som jag deltar i nyttjar FB som plattform. Så för att kunna läsa samt kommentera där så har jag FB. Det är ganska okontroversiella grupper så risken att bli avstängd är liten. Men visst skulle jag önska att nån mer tolerant organisation tillhandahöll gratis utrymme på nätet.

  Gilla

 7. Tack och lov för din grupp Jenny. Jag läser ju även andra grupper. Kloka, informerande samt utan elakheter. FB är ju fullt av elakheter. Elakheter som PK-folket sprider.

  Gillad av 1 person

 8. Hahaha, ännu en ”veteran”?
  Facebook har fullständigt spårat ur tyvärr är jag för usel på ”nätet”, för att hitta något nytt forum att läsa, skriva och byta tankar utan övervakare….
  Vore en fröjd om majoriteten av oss ”högerextremister och rasister” hittade en ny mediakanal, för då skulle Fb stå där med skägget i brevlådan när reklamintäkterna minskade drastiskt….
  Du får se det som en ofrivillig semester eller Time Out, Jenny

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s