Tandlöst migrationspaket som enbart är ett slag i luften

I dag överlämnar Migrationskommittén sina förslag på en ”ny” migrationspolitik till regeringen. Som tidigare aviserats har parterna inte lyckats komma överens om en mer strikt asylpolitik, varför det inte kommer leda till de nödvändiga förändringar som behövs utan vi kommer även fortsättningsvis att vara det land i Norden som sticker ut genom att ta emot flest asylsökande trots att vi inte längre har kapacitet.

Det räcker exempelvis inte långt att kräva försörjnings-, språk- och samhällskunskapskrav för att få PUT när det är antalet asylsökande som vi måste få ned, men som bekant är det tabu för flera partier att prata om ett asyltak och att ens tänka tanken på att förändra det övergenerösa bidragssystemet som lockar all världens ekonomiska migranter till Sverige är omöjligt för dessa godhetsapostlar – för att inte prata om den nödvändiga åtgärden att stoppa anhöriginvandringen där man definitivt måste ställa krav på försörjningsförmåga, det stödjer inte ens tuffa Ebba.

Dessa tandlösa förslag som man påstår ska leda till en ny asylpolitik är enbart ett slag i luften och man har räknat ut att om dessa förslag genomförs så bedöms effekten bli en asylinvandring som ligger ungefär på dagens nivå – det vill säga cirka 22.000 personer per år om vi utgår från förra årets siffror. Jämför man dessa sjukt höga siffror med våra grannländer är det uppenbart att något är allvarligt fel i Sverige, men som så många gånger förr är det inget vi ska gå till botten med den här gången heller.

Officiellt heter det att vi ska fortsätta vara en humanitär stormakt där vi alltid ställer upp för människor på flykt och vi vet alla vem som ska stå för den saftiga notan som ser till att dränera vår välfärd, men för ett land som kan lägga tio miljarder på ett överdrivet klimathot så är så klart inget omöjligt! ❤

#onlyinsweden

#vibetalar

Källa: Aftonbladet

6 reaktioner till “Tandlöst migrationspaket som enbart är ett slag i luften

 1. Och antingen begriper inte väljarna vad våra vänsterliberala oikofoba makthavare gör med vårt land eller tycker väljarna att det är bra…
  I vilket fall så kommer det att sluta mycket illa.

  Gillad av 1 person

  1. Fel tempus, Håkan, annars helt rätt…
   Gjort är mer aktuellt… sedan länge.

   Om nu arbetsfrekvensen är 4 av 10,säg 2 inom SKR 1 inom utsugarverksamhet(bankning)…
   Vem gagar??

   Att pröjsa $katt idag i, urschäkta mig, $kithålslandet är lika konstruktivt, som att köpa ett rep att hänga sig med.

   Ska VI vänta på att rösta 2022,som med största sannolikhet kommer vara lika riggat som tidigare??
   Näe, tjejer, det här håller inte!!!
   Jo, när jag ändå är här… Hur gör djuren??
   F. n, det funkar!! 💥

   Mvh Per

   Gilla

 2. Sossarna i regeringsställning fortsätter agera stödparti till MP, allt annat skulle vara en överraskning. Det finns inget hopp för att något kommer att ändras till det bättre.
  Och skulle det vara så att myndigheterna får för sig att kräva in skadestånd för brottsoffren, så är det något man som gärningsman tydligen kan strunta i, förutsatt att man har rätt bakgrund: https://detgodasamhallet.com/2020/09/15/bitte-assarmo-sverige-ar-landet-dar-brott-lonar-sig-del-ii/

  Gillad av 1 person

 3. Jenny, är det så att ni kvinnor köper vad ni får??
  Djuren säger så??
  Nu har jag sparkat in bollen…
  Feminism??
  Låt mig vara man…..
  Någon tar min plats… Vem??

  I dont kill ppl for fun…

  Gilla

 4. Per Brinkemo skrev 2014 boken ”Mellan klan och stat”. För den fick han löpa gatlopp. Hans andra bok i ämnet, ”Klanen”, kom 2018. Gatlopp även denna gång.

  Klaner finns där staten är svag. Varken klanerna eller de kriminella gängen erkänner statens lagar. Samma sak gäller för de miljoner utlänningar som förts in i Sverige, de erkänner och följer bara vissa av vårt lands lagar.

  I Sverige har staten trängts undan alltmer på olika områden, inte bara av klanerna och de kriminella gängen, utan också av alla de införda utlänningarna. En symbolisk bild är den kvinnliga polis som knäböjande och vädjande sträckte händerna mot himlen och bad om nåd av islam.

  Därför ser det ut som det gör idag i Sverige.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s