SVT förnekar sig aldrig

Jag brukar undvika public service som pesten, men någon hade tipsat mig om SVT:s nya produktion ”Sveriges starkaste familj” och jag tänkte att det kunde vara något för barnen. Så efter söndagsutflykten bänkade vi oss förväntansfullt i soffan. Programmet var ingen höjdare med tråkiga tävlingar och alldeles för mycket mellansnack för att behålla intresset, men vi tittade lite ändå eftersom vi gillade vinnarskallarna från Kuba.

Däremot gillade jag inte att man kvoterat in en PK-familj bland alla potentiella kandidater som säkert sökt, men anledningen blev snabbt uppenbar när det visade sig att familjen tagit sig an en ”ensamkommande” afghan. I reportaget om familjen beskrevs Farhads umbäranden när han som 13-åring flydde ensam genom världen (ända till Sverige av någon outgrundlig anledning) och enligt familjen är han som en maskin i tävlingarna.

Det är ungefär samma fenomen som i Luciamorgon när de måste zooma in mörkhyade i publiken. 🤦‍♀️

Men jag borde inte vara förvånad, ser man på det politiskt korrekta SVT så är det så klart exakt det man serveras. 🙄 Nåväl, den serien kommer vi inte följa framöver av flera anledningar. 😄

#skrotapublicservice

5 reaktioner till “SVT förnekar sig aldrig

 1. Det går utför hela tiden och det eskalerar hela tiden……

  Föjjer däremot S.K.B och warroom pandemic….. ger en vy som inte är PK MEN det som pågår nu inför det amerikanska presisentvalet kan bli en riktig rysare för oss om/ifall vänstern vinner…..

  MEN samma andas barn……

  Gilla

 2. MSM invandringspropaganda ständigt – svenskar ska betala sin egen undergång!
  Passa på att se innan det blir förbjudet:

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s