Vänstern hoppar på polischef efter ”olämpligt” uttalande om klaner och även danskarna har huset fullt med kriminella klaner

Efter den vice rikspolischefen Mats Löfvings uttalande förra lördagen har det varit mycket fokus kring klankriminalitet i den svenska debatten, men alla delar inte polischefens bild av situationen i det nya Sverige och inte helt oväntat anklagar nu Linda Snecker (V) Löfving för att vara för politisk samtidigt som hon ifrågasätter själva användandet av ordet ”klan” eftersom man gärna kopplar ihop etnicitet och kriminalitet. Vänsterpartiet försöker så klart förneka verkligheten så länge det går, men förhoppningsvis har polischefens budskap redan gått hem i stugorna ute i landet.

Danmark har lyfts fram som ett rättesnöre i debatten och många hoppas nu att Sverige ska ska ta efter grannlandets mer hårdföra hanterande av kriminella ligister. Danskarna själva har dock häcken full med egen klankriminalitet som man inte får bukt med. Ett exempel är ghettot Motalavej i Korsør som det senaste året har varit som en regelrätt krigszon där migranter har fört med sig sina konflikter från Libanon till Danmark.

I går var statsminister Mette Frederiksen (S) tillsammans med justitieminister Nick Hækkerup (S) och bostadsminister Kaare Dybvad Bek (S) på besök i området i Korsør, där myndigheterna mer eller mindre har förlorat kontrollen över situationen och flera gånger skickat nödrop till regeringen.

Skottlossningar och masslagsmål med diverse slagvapen har med jämna mellanrum varit vardag för områdets 1.700 invånare, som nu varit på ghettolistan fyra år i rad.

Enligt myndigheter kämpar de två grupperingarna om att erövra drogmarknaden i Korsør och från myndighetens sida har man gjort vad man kunnat – pratat med ungdomarna, pratat med föräldrarna och kontaktat polisen utan att det har haft någon effekt.

Det rör sig om två libanesiska klaner som är i luven på varandra på grund av en 30 år gammal strid som har sitt ursprung i en libanesisk landsby.

Efter ministrarnas möte meddelade Mette Frederiksen att man enats om tre sätt att försöka stoppa de libanesiska klanernas inbördeskrig i området – arbeta för att polisen ska kunna konfiskera bilar från personer som kör vanvettigt, förenkla ärendegången så att personer kan vräkas snabbare samt skärpa straffen för att överträda ett zonförbud.

Om ministrarnas initiativ kommer att stoppa klankrigen är ovisst, men Dansk Folkepartis rättspolitiska talesperson Peter Skaarup är allt annat än imponerad.
-”Det är bra att statsministern vill ge polisen bättre möjligheter att konfiskera bilar från personer som kör huvudlöst och att skärpa straffen för att överträda zonförbud är också något som Dansk Folkeparti helhjärtat kan stödja. Men något som får alla alarmklockor att ringa är att polisen och försvarsadvokaten gett upp försöken att mäkla fred mellan klanerna. Den uppgiften har nu istället gått över till den lokala imamen. Om myndigheterna överger makten till några imamer får man aldrig tillbaka makten igen. Räcker man dem lillfingret tar de hela armen. Det är en mycket dålig lösning som cementerar parallellsamhället och ger imamerna makt att bestämma när det ska vara fred respektive när det ska vara bråk. De blir en stat i staten, vilket ger dem möjlighet att avgöra om det ska vara krig eller fred.”

Partiet vill också göra det olagligt att placera moskéer i ghetton eftersom det är en direkt väg till radikalisering och parallellsamfund, vilket man sett i bland annat Frankrike och Belgien, något som gör att invånarna inte pratar med polisen utan går till en imam istället.

Skaarup vill också att både invandrings- och integrationsministern redogör för på vilka grunder libaneserna har uppehållstillstånd.
-”Finns det minsta möjlighet för utvisning ur Danmark ska det självfallet genomföras, så kan de dra till Libanon och föra sitt klankrig där de hör hemma.”

Mycket bra resonerat av Skaarup och det är så man hade önskat att svenska politiker hade haft kurage nog att agera – sparka ut hela klanen ur landet så lär det bli ordning på torpet fortare än kvickt, kallas symbolpolitik.

Men som synes kan inte ens en polischef ta bladet från munnen i det här landet innan politikerna är där och hugger. Fy för den lede om fasaden skulle rämna!

#vigillarintefegapolitiker

https://denkorteavis.dk/2020/mette-f-loesning-paa-klankrig-i-ghettomraade-vi-skal-konfiskere-biler-fint-nok-men-imamerne-skal-ud-af-omraadet-lyder-det-fra-df/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/X8wq4n/v-ledamoten-anklagar-polischef-for-att-vara-politisk

26 reaktioner till “Vänstern hoppar på polischef efter ”olämpligt” uttalande om klaner och även danskarna har huset fullt med kriminella klaner

 1. Mats Löfving har en betydligt bättre verklighetsuppfattning än Snecker. De flesta högt upp med efternamn som börjar med Lö.. har jag svårt att bli lyrisk över, men Löfving kanske kan vara undantaget som bekräftar regeln.

  Gillad av 3 personer

  1. @Håkan
   Hela 8-partiet, inkl. SD, är i princip för att avskaffa nationalstaten, eftersom de är för EU-medlemskapet och globalismen, inte enbart ”Vänstern” och inte alla i ”Vänstern” heller. Jag är ex. ”vänsternationell” och är för nationalstatens återupprättande, d.v.s. en stark statsapparat för folkets väl i vår nation. Jag har även träffat på folk för nationalstat i Folkrörelsen Nej till EU, Landsbygdspartiet Oberoende och i Kommunistiska partiet.

   Gillad av 1 person

   1. Bra.

    ”De människor som invandrar ska införlivas med det svenska majoritetssamhället. Vi ser dem som jämlikar och vill att de delar vårt språk, vår kultur och tillsammans med oss kämpar för ett enat, starkt och tryggt Malmö.”

    Om Malmölistan har några kandidater som vill in i Riksdagen och vill representera den åsikten där så finns både vetenskapliga partiet och Valsamverkanspartiet för dem.

    De verkar rimligt intelligenta, men skulle, mot förmodan, inte majoriteten inse alla fördelar med valsamverkan så kan de även fraktionera partiet och sannolikt lyckas bättre med den intelligentare delen av partiet.

    Jag har nämligen varit med förr. Infiltration och förstörelse, av till synes vettiga partier, är nämligen snarare regel än undantag.

    Gillad av 1 person

   2. Det finns sätt att förhindra detta. Är du med i Malmölistan och vill veta mer om hur man löser detta så har jag meddelat deras info-adress om att de kan skicka sina telefonnummer till min e-post-adress. Det gäller givetvis även dig, Jenny, särskilt om du tänker ställa upp på deras lista. Då berättar jag gärna om mina erfarenheter och hur jag numera arbetar för att lösa problemet.

    Gilla

   3. Jag förstår dig. Vilken normalt funtad människa vill egentligen det? Bara de som känner ett mycket stort ansvar eller de som är ute efter de enorma arvodena kommer väl i åtanke.

    Att ett sådant parti som du vill ha inte finns i din kommun kan du ändra på via en WordPress-blogg. För du är ju skicklig på WordPress. Du kan i princip kopiera Malmölistan och byta ut ”Malmö” mot ditt kommunnamn.

    Du behöver inte själv ställa upp som kandidat i partiet. Du kan liksom vara ”Drottning Jenny” ;-), såsom jag liksom är ”Kung Martin” i mitt parti, samt hålla den ungefärliga riktningen på partiet. De som är missnöjda med den riktningen kan ev. starta eget parti och valsamverka med ditt via ett valsamverkansparti .

    Gilla

 2. I 30 år har dessa v kvinnor förepestat Sverige med sin naiva och outbildad
  Uppfattningar.
  De noll koll hur migranterna köper sig högsta vinsten till den svenska välfärden
  Med blodspengar.
  Tror V att de alla kriminella ,stenkastare , våldtäktsmän kommer agera annorlunda
  Här än i hemlandet.
  Det är lik inbördeskrig i migranternas hemländer har att göra med deras kultur och
  Samhälle. Det har inget med fattigdom att göra.
  Fattiga människor i vissa länder är de mest empatiska och generösa.
  Men folket som kommer till Sverige är de vidrigaste, egoisterna och plundrarna som
  Existera på denna jord.
  Människor från andra länder säger att Sverige lockar kriminella och bidrags beroende
  Människor till sig.
  Ingen arbetare vill hit för här jobbar du från vaggan till graven och förblir lika fattig
  För politikerna belönar illigala, kriminella och rika , på bekostnad av hedliga folk.

  Nu brände flyktingarna lägret i lesbo och V tycker vi ska ta emot dem. Nej tack.
  Människor som bränner och förstör värdens (grekernas) land. Ska absolut inte
  Hit vi har redan för många galningar som bränner och förstör vårt land.
  Och vi måste se till att de oheliga politikerna och klanerna inte tystar ner verkligheten
  Och inte för polisen att backa för då är det riktigt kört för Sverige och Svenskarna

  Gillad av 1 person

 3. Inte underligt att de landet ser ut som det gör, med alla stollar som lyckats ta sig in i riksdagshuset. Högavlönad av skattemedel är denna världsfrånvända fjolla dessutom, fast vänstern låtsas ju vara på folkets sida och ogilla förmögenheter, men det gäller ju förstås aldrig de själva. Samma jävla hycklare hela högen…

  Gillad av 1 person

 4. Historien visar att när islam fått fotfäste i ett land går det inte att bli av med ”dem”. Kraften ligger både i hur islam är konstruerad som tro och att muslimerna är enade i en klan med allt vad det betyder. Förenklat så lyder muslimerna islams lära mer än landets där de nu befinner sig.
  Så, det som pågår ur ”helikopterperspektiv” är samexistensens villkor. De är ju här nu. Om man inte ens kan utvisa en mördare eller våldtäktsman, hur ska man då kunna bli av med en mördarklan?
  De troende muslimerna har en stark tro och vilja att leva livet såsom Koranen föreskriver. En lika stark tro har alla de där människorna i olika partier som hjälper islam att få riktigt fotfäste i den svenska myllan. Skillnaden mellan dem och muslimerna är väl bl a att de förra inte har någon bok eller så att hänvisa till. Inte ens bibeln anförs som argumentation. I stället är det som om vi som var här först är onda som inte släpper taget om vårt och ger bort det.

  Den låga som finns hos dessa synnerligen obehagliga människorna kommer att slockna så småningom och de kommer intressera sig för annat i livet. Men, skadan är ju redan skedd och tillståndet med miljoner utlänningar här är irreparabel. Det enda som återstår är sanering så gott det går. Det kommer med nödvändighet att ske, både av politiska men också av ekonomiska skäl. Det fattas stålar i Sverige. Som det är nu smörjs hjulen med lånade pengar. I Löfvens regeringsförklaring sades väl inte ett enda ord om industri, näringsliv och energi, häpnadsväckande! Men ska vi ha en välfärdsstat måste näringslivet dra in pengar.

  Gillad av 1 person

 5. Apropå Turkiet och deras oljeborrning mm som vi ofta skriver om här, så finns förklaringen till deras agerande som oftast i historien. Vid freden i Sevres 1920 styckades Osmanska riket upp, krig utbröt så småningom igen, turkarna erövrade fastlandet Turkiet. Öarna som Osmanska riket haft i Medelhavet behöll Italien och Grekland, grekerna agerade mycket grymt i anfallskrig osv osv. Så där håller det på. Uppgörelsen i Sevres byggde i sin tur på det hemliga så kallade Sykes-Picotavtalet, som hade träffats redan 1916 mellan Frankrike och Storbritannien. Dessa västländer är ansvariga för så mycket elände i hela Mellanöstern, ja även på andra ställen på jordklotet.

  En missad chans att få med Turkiet i EU fanns när Turkiet ville gå med för några år sedan och förklarade sig villigt att tillämpa västerländsk demokrati och andra spelregler. Vissa i EU ville inte ha med Turkiet, nu ser vi priset för detta.

  Så det bästa som kan ske nu i Sverige är att få till schyssta villkor för samexistensen. Bästa hjälpen har svenskarna i de många invandrare som vill leva normala liv utan att islam ska styra dem så hårt.

  Men även dessa människor har fört med sig djupgående förändringar i svenska samhället. Korruptionen är nog det mest förödande.

  Gillad av 1 person

  1. När de som segrat i ett krig skriver avtalet efteråt så har förlorarna två val. Vika sig och gå vidare eller att inte vika sig. De som inte viker sig kan sedan antingen göra som Tyskland efter första världskriget. Starta ett nytt krig. Eller göra som Palestinierna. Sitta och klaga i evig tid. Väljer folket istället att göra som polackerna gjorde. Bit ihop och gå vidare så kan folket få ett bra liv till slut. Även om Tyskland fick på tafsen i andra världskriget har det gått rätt så bra för dem sedan dess. Så vad gäller Turkiet så får vi väl avvakta och se vad nästa drag blir. Den som håller ett territorium bestämmer. Tar nån annan över så är det denna som bestämmer. Den starkes rätt alltså. Så är dock verkligheten.

   Gilla

 6. Nästa vecka ska S och MP diskutera migrationsavtalet. MP har som grundstrategi att aldrig stödja en regering de inte själva deltar i (Wetterstrand och P Eriksson). MP är delat i två lika starka halvor. Den ena halvan vill stoppa Preem på västkusten för att få med sig miljöorganisationer m fl igen (de är numer tveksamma till MP). Den andra halvan anser att fortsatt hög import av muslimer är viktigast. Så, vad kommer ut av det mötet tro?

  Det tycks som om S, C, L, V och MP blir de som slår sina påsar ihop inför valet. Men mycket kan ju hända. Det är nog symboliskt och politiskt oerhört viktigt för S att det blir verkstad kring mördandet.

  Gillad av 1 person

   1. ”[Känslor] är inte ersättare för förnuft, eller ens rivaler i hennes dominans; de är hennes kvinnliga tjänare, genom vars tjänst hon kan ledsaga sanning in i hjärtat, och ge den ett fördelaktigt mottagande. Likt kvinnliga tjänare är de benägna att förföras av sofisteri i en mantel av förnuft, och ibland tillverkas de okunnigt för att hjälpa till vid introduktionen av lögn.”
    / George Campbell Källa: https://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_emotion#Classical_times
    ”[Emotions] are not supplanters of reason, or even rivals in her sway; they are her handmaids, by whose ministry she is enabled to usher truth into the heart, and procure it to favorable reception. As handmaids, they are liable to be seduced by sophistry in garb of reason, and sometimes are made ignorantly to lend their aid in the introduction of falsehood.”
    / George Campbell Source: https://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_emotion#Classical_times

    Gilla

 7. Historikern/journalisten C. Bollyn förklarade nyligen ”USA” politiken med alla dessa krig överallt på hela planeten:

  (Dessa driver flyktingströmmarna)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s