AfS stal showen vid riksdagens öppnande

Efter att ha tagit del av analyserna av Stefan Löfvéns regeringsförklaring och noterat att han deklarerade att hela samhället nu ska ställa om till en klimatbaserad ekonomi där man ska förverkliga en cirkulär ekonomi, orerade om hur nazism och rasism ökar i samhället samt klargjorde att invandringen ska fortsätta känner man sig inte direkt positiv.

Så upplyftande att då ta del av Alternativ för Sveriges kupp mot riksdagens öppnande där man flög omkring med ett flygplan med texten ”Återvandring”. Helt klart bäst idag – tur att någon vågar tala klarspråk! 👌😅

#därsattden

Källa: Fria Tider

7 reaktioner till “AfS stal showen vid riksdagens öppnande

 1. Bra av AFS, tror att man skakade om lite bland de andra partierna i alla fall. Opposition verkar ha helt klart tappat skärpan under Coronan. Löfvens svammel om bl.a nazism är ju fullständigt utan någon som helst relevans, karln verkar helt borta.

  Gillad av 2 personer

 2. Sosseriet kräver fortsatt inflöde av potentiella väljare och den som motsätter sig detta är döds-knarkar-rasist-fascist-nazist. Sveriges och svenskarnas bästa struntar man i.
  Nu ligger bollen hos väljarna…

  Gillad av 1 person

 3. Hela konceptet i budgeten som presenterades av Löfven och cynikern A Lööf är närmast en blåkopia på det Frankrikes premiärminister Macron presenterat. Antagligen kommer riktlinjer nånstans ifrån som båda har att följa. Snacket om ”cirkulär ekonomi” snurrar runt, politikerna älskar det och kommer älska att säga det tills vi kommer att kräkas nästan.
  Ja, det var en kul och lyckosam kupp av AfS! Så tvingas människor göra numer i Sverige när den demokratiska vägen inte fungerar längre. Visst minns vi den förfärliga människan Dinamarca och hennes T-shirt vid riksdagens öppnande…..

  Gillad av 1 person

 4. OCH Busi Dimitriu (V) med sin T-shirt för några år sedan på ett möte i regionfullmäktige…..”GÖM EN FLYKTING”. Vad var det annat än ett lagbrott? Hon borde fått sparken och dryga böter.
  Det är inte bara islam som infiltrerat myndigheter och politiken. Sådana människor som den där kvinnan ovan och många, många tusen andra i olika myndigheter etc är de som utfört de order som kom från politiken.
  Utan att jämföra allvarlighetsgraden så kan det vara värt att påminna om att det var villiga människor som utförde transporterna av judar till ugnarna. Det var villiga människor som stängde luckor och dörrar och satte igång gasen.

  Vad skulle människor som hon ovan och hennes villiga bundsförvanter kunna göra sig skyldiga till om Sverige hamnade i en ännu värre situation? Välja ut svenskar som skulle tystas kanske? En stämpel på order uppifrån, ”jag gjorde bara vad jag blev tillsagd”. De här människorna i Sverige tog inte bara order, de har agerat aktivt själva, tagit initiativet till allt det vi ser idag. Farliga människor. Det kan vara bra att komma ihåg vilka de är.

  Gillad av 1 person

   1. Sonderkommando i Sverige är alla de som är rådgivare, specialister och inte minst det välfärdsindustriella komplexet till regeringen.
    – De är tvingade för annars sågar de av den gren de sitter på.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s