Det sparas på skolor, vård och omsorg men Malmös styrande tycker det är befogat att bekosta en pridefest

Något att ha i åtanke när du undrar vad dina skattepengar går till – det är uppenbart att en överhängande majoritet av Malmös ledande politiker inte har vett nog att styra den blödande regionen i rätt riktning. Det är förbluffande att så många partier verkar ha gjort det till en sport att slösa med skattemedel trots att staden är körd i botten. Det är på tiden att vi skrotar det kommunala utjämningsbidraget!

14 reaktioner till “Det sparas på skolor, vård och omsorg men Malmös styrande tycker det är befogat att bekosta en pridefest

 1. Helt i linje med de styrande sossarna i Malmö, det är viktigare att lägga energi på skatebordåkande, influencers och värdegrundsprojekt än att ge de boende en trygg tillvaro utan kriminalitet, Och man ska inte glömma att Malmö har landets högsta arbetslöshet.
  Malmö har gått från att vara nettobetalare i skattesystemet, till att bli den enskilt största bidragstagaren, och det på 1 generation. En helt ansvarslös politik har gett Malmö en plats på kartan som ett varnande exempel på hur en ansvarslös socialistisk politik kan skapa systemkollaps. Socialismen vill att alla ska ha det lika. I praktiken innebär det att alla får det lika dåligt (utom eliten).

  Gillad av 3 personer

   1. Från -70 talet & framåt…
    Jag har för mig,att VPK lade ner sin röst i”multikultimotionen” 1975, de andra var på..
    Det har varit spel mot ett mål sen dess!
    Tokigt, va??

    Gillad av 1 person

 2. Väljarna föredrar tydligen dravel före kärnuppgiften…
  Extra motbjudande i fallet Malmö som till stor del hålls ekonomiskt under armarna av resten av landet.
  Sänk skatten. Avveckla bidragen.

  Gillad av 3 personer

 3. Pride är en politisk och ekonomisk maktfaktor nu via PK. Man tvingar med allehanda personer i tågen, försvarsministrar och många andra som måste gå med för att inte få sparken. Se hur Gardell lyckades få loss långt över en miljard till nöjesindustrin genom att angripa kulturminister Lind, hon med löshåret. Plötsligt bara sådär fanns det 1,5 miljarder att dela ut.

  Gillad av 3 personer

 4. I Karlstad valde man att sända digitalt, isf ett tåg. Dock valde det kommunala bostadsbolaget att köra tåget i tre stadsdelar, där de har bostäder. Intressant är att två av dessa är där de pytsat in alla nyanlända (den ena kallas i folkmun sedan länge för Golanhöjden, inte utan anledning …). Lokaltrafiken har haft bussar med sidorna fullkletade med reklam för detta jippo. Undrar när det blir balans i det hela, med ett hetrotåg …? [ret] Ser det som att skatte- och hyresintäkter INTE skall läggas på något dyligt. Det finns annat som borde vara högre prioriterat, som t.ex. vård och omsorg, där det sedan länge saknas resurser. Å andra sidan har Karlstads kommun länge prioriterat ‘kultur’. (Det finns en konstnär, som förärats ett helt eget museum, trots att han fortfarande lever och är verksam. Enligt kommunlagen får en kommun inte gynna enskild näringsidkare, vilket det handlar om …) Jag bryr mig inte om vad folk sysslar med i sina sovrum, men de ska inte trycka upp det i ansiktet på andra! Stat och kommun skall inte hjälpa till med det heller!

  Vi har i Karlstad en lättsmord (bl.a. Stadshus-affären, som uppmärksammades nationellt via Uppdrag Granskning) kommunchef, representerande Moderaterna, men verkar mer lämpad för Socialdemokraterna pga hans agerande … Samme var med och drev igenom det kommande moské-bygget.

  Gillad av 2 personer

  1. Tack Sasja för denna välskrivna rapport från Karlstad! Samma galenskap där som i övriga Sverige. Svenska folket är invaderat inte bara utifrån utan också inifrån, nästan som civil statskupp med skattepengar. Kanske alla de där tusentals ”kommunikatörerna” som tillsatts i kommuner, organisationer, myndigheter mm, kanske de är en del i projektet att via både invandring och myndigheter skapa det nya Sverige? Jag både skojar och är allvarlig på samma gång när jag skriver detta.
   Har ni läst Samtiden.se idag om hur S gav tomt i Sigtuna till islam och fick deras röster i valet – för 10 år sedan? Alla partier fick på den tiden förfrågningar från klanerna om de ville köpa klanens röster. Minns hur många mörkhyade som plötsligt dök upp överallt i politiken, somliga av dem är toppen och skarpa, andra grovt kriminella, många har i tysthet avpolleterats från politiken. Säkert mot ett saftigt avgångsvederlag. Åter andra sprang mot MP och V och blev mottagna med öppna armar. Ytterligare andra sökte sig med sina kunskaper och kontakter till Muslimska Brödraskapet.
   Tack Sasja!

   Gillad av 2 personer

 5. Något riktigt skaderoligt för mig, kanske för oss alla, polisrazzian hos Reinfeldt där man fann kokain och pengar i hemmet som ni läst om. Det finns uppgifter i media överallt nu, så detta skriveri är grundat på uppgifter i pappersmedia. Fantastiskt ”roligt” att f d statsministern har lika dålig koll och kontakt med sin son som han hade på Sverige och svenskarna som statsminister. Så gick det som det gick med bådadera. Arma grabb dock som haft den pappan och iskalla mamman, arma honom som har måst ta till knark för att stå ut?? Det är inte hans olycka jag gottar mig åt utan förstås Alfons Åberg-kopian (visst liknar han nån tecknad barnfigur i en av de där amerikanska satirserierna?), denna statsminister som uppmanade oss att öppna våra hjärtan. Det skedde samtidigt som sonen öppnade knarkpåsarna. Kanske köpte de mer under sina resor till Amerika senaste året? Detta ”gjorde min dag”!!!

  Gillad av 1 person

 6. De sexuella får naturligtvis kosta vad som helst eftersom de är det mest PK man kan tänka sig. (För östeuropeer med sina starka familje och släktband har det varit ett måste att starta sexualparader för att få gå med i EU)

  Och vilken annan grupp får obehindrat tvinga på sin omgivning sitt promiskuösa och depraverade sexualliv med hur många impotenta sexuella konstellationer som helst, som var för sig måste accepteras som ”folkgrupp”, i det offentliga rummet?

  At fragmentera och söndra sunda och traditionella familje konstruktioner är en del av globaliseringen. Herregud!

  Gillad av 3 personer

  1. Vi ser ju många sådana motsatser i dagens konstiga samhälle, homosexuella lyfts fram som något fantastiskt, vi måste alla ideligen påminnas om hur de vill idka sex, samtidigt importeras muslimer som vill döda homosexuella, aggressiva kvinnogrupper som säger sig slåss för kvinnans frigörelse samtidigt som de och de politiska partiernas kvinnoförbund tiger som muren kring islams kvinnosyn, alla har rätt att yttra sig i samhället sägs det samtidigt som man jagar och brännmärker människor som gör det, alla ska med och alla är lika mycket värda lyder budskapen från regeringen samtidigt som verkligheten glasklart visar att det inte är så osv osv. Bland det allra värsta är motsatsen mellan hur verkligheten ser ut i Sverige och hur regeringen via bl a Löfven beskriver den. Vilken tur att det finns alternativa media, annars började man väl tvivla på sitt förstånd. Ola Wong som kom hit från långvarigt arbete i Kina berättade ju generöst i sitt sommarprogrammet om det sjuka mellan vad han såg och upplevde kontra hur det beskrevs i regeringskontrollerad media. Det blev för konstigt för honom helt enkelt, i Kina var det lättare att se vad som var vad.
   ”Smågangstrar” sa Lövfen häromdagen om de i Europa Sverige-unika mördarbanden.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s