Stockholm nästa för koranbrännarna

Knappt har Malmö hämtat sig från de våldsamma upploppen efter koranbränningen förra fredagen, innan den kontroversiella danska politikern Rasmus Paludan meddelar att det är dags för en ny provocerande aktion. Men denna gång siktar man in sig på Stockholm och i en text som Paludan har lagt ut på sociala medier vänder han sig till den svenska polisen och informerar om att det nu planeras koranbränningar på fem platser i norra och södra Stockholm nästa lördag den 12 september. Paludan deklarerar att koranbränningarna kommer att genomföras oavsett om polisen ger tillstånd eller inte, så striden för yttrandefriheten kommer ännu en gång prövas med tvivelaktiga metoder på svensk mark.

Jag har precis som förra gången svårt att se vad det ska komma för gott ur detta för ett redan splittrat och mycket polariserat land som Sverige, men det är bara för polisen att kalla in extra resurser till huvudstaden nästa helg för oavsett hur mycket imamer samt muslimska talespersoner manar till lugn så bör stockholmarna förbereda sig på vad som komma skall. Det vill säga bränder, vandalism och våld i religionens namn där notan sedermera sänds till de svenska skattebetalarna!

#onlyinsweden

https://www.sydsvenskan.se/2020-09-03/efter-malmoupploppet-nu-ska-paludan-branna-koraner-i

17 reaktioner till “Stockholm nästa för koranbrännarna

 1. Det är inte olagligt att bränna sina egna böcker oavsett vilka böcker det är. Så dessa koranbränningar sätter lagen på sin spets och tydliggör vilken lag som gäller i Sverige – svensk lag eller islamsk lag.

  Gillad av 1 person

 2. Och att deleta en pdf-file med koranen skulle också vara ”olagligt”? Vad är skillnaden gentemot att elda upp ett exemplar?
  Förhippningsvis leder aktionerna till att fler får upp ögonen för hur farliga och itoleranta muslimer är. Tyvärr kommer media som vanligt att vänstervinkla sin rapportering.

  Gilla

 3. Nazi-extremister och islamist-extremister som tar tillfället i akt att gynna George Soros plan om att söndra och härska. Hoppas att bråkstakarna får bra betalt. Den som bränner böcker gynnar i övrigt enbart de förlag som säljer böcker. Ett slöseri med resurser som inte bör uppmärksammas alls. Helt ointressant om folk bränner sina böcker.

  Gilla

  1. @ Martin Gustavsson
   ”Helt ointressant om folk bränner sina böcker.”
   Säg det åt muslimerna och begrunda reaktionerna.

   Gilla

   1. Om jag köper en koran och bränner den så är väl min egen idioti och slöseri inget för någon annan att bli upprörd över?

    Samma sak när Mona Walter brände sin slöja. Hon kunde ju faktiskt ha använt den som halsduk, till en matchande öronlapps-mössa för svenskt klimat.

    Det är lika idiotiskt som när Fi brände pengar på en grill. Då blev folket istället helt säkra på deras idioti. De som ger sig ut och demonstrerar mot koranbränning och låter sig provoceras av en idiot är givetvis precis lika stora idioter.

    Globalisternas medvetna mångkultur och konfliktskapande är till för att vi arbetare och arbetslösa inte skall se klassperspektivet som förenar oss.

    Ser man inte vårt gemensamma intresse av sekularism, assimilation och enhet så är man en komplett idiot.

    Gilla

  2. @ Martin Gustavsson
   ”Om jag köper en koran och bränner den så är väl min egen idioti och slöseri inget för någon annan att bli upprörd över?”
   Det kan man tycka som västerlänning.
   Återigen, ställ samma fråga till muslimerna och du får garanterat ett annat svar.

   Gilla

 4. Mina invändningar var ju att bokbål KAN ge lite felaktiga associationer men efter att ha sett hur de intolleranta och krävande migranterna fyller gatorna och eldar upp varandra samtidigt som skattefinansierad regimmedia slår knut på sig själva i sitt försvar av ”de fredliga” bilbrännande bidragstagarna, så förstår jag att detta skyndar på något oundvikligt som skulle ha kommit ändå men kanske med värre konsekvenser.

  Det demonstrerar iallafall att man kopplar tröttheten på massinvandring och galloperande våldspiral rätt, dvs till islam och invandring från medeltida icke-konvertibla ”kulturer”. Det här är inte som invandringen av juggar och andra företrädelsevis kristna medelhavs/balkanfolk som t.ex Serber som traditionellt varit de som alltid slagits mot invaderande muslimer och såg till att de inte kom längre än så, eller för all del latinamerikaner på 80- talet. Det här är en inbjuden invasion som kommer att sprida sig från båda håll om den inte stoppas.

  Gillad av 1 person

 5. Yttrandefrihetens pris kanske, men det är också å ena sidan och å andra sidan.
  Min allmänna inställning är att det bör vara ett grövre brott att bränna ner en stad än en bok. Men jag är ingen expert.

  Gilla

  1. Att bränna en bok är inget brott.
   Att bränna ner en stad är ett grovt brott.
   Skillnaden är monumental.
   Det behöver man inte vara expert för att begripa.

   Gilla

   1. Tvärtom. Det är precis det vi behöver för att på övertydligt sätt påvisa vilken lag som gäller i landet.

    Gilla

 6. Muslimerna uppfyller samtliga krav för att omfattas av Lag (2009:724) om nationella minoriteter och minoritetsspråk.Paludan kan stanna hemma och elda i Danmark.Tragiskt nog behövs det tydligen en lag som skyddar minoriteter,förstår inte varför hatet är så stort mot just muslimer.

  Gillad av 1 person

  1. Minoritet?
   Islam har 1,8 miljarder anhängare.
   Det finns ett helt gäng andra religioner som har avsevärt färre anhängare.
   Här är t.ex. några:
   Hinduism – 781 miljoner anhängare
   Buddhism – 324 miljoner anhängare
   Sikhism – 19 miljoner anhängare
   Judendom – 14 miljoner anhängare
   Bahá’í – 6,1 miljoner anhängare
   Konfucianism – 5,3 miljoner anhängare
   Jainism – 4,9 miljoner anhängare
   Shinto – 2,8 miljoner anhängare

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s