De tilltänkta offren för hets mot folkgrupp visade sig vara lika goda kålsupare

De våldsamma upploppen i Malmö i fredags kväll grundade sig som bekant i att muslimernas heliga skrift koranen sparkats på samt bränts upp i en manifestation tidigare på dagen – något som av många muslimer tolkats som hets mot folkgrupp. Ironiskt nog var det dock inte bättre i det egna lägret, där det under våldsamheterna skanderades antisemitiska slagord.

Flera filmer från händelsen har lagts ut på sociala medier och nu ska polisen utreda händelserna som kan komma att rubriceras som ”hets mot folkgrupp”, eftersom folkmassan ska ha knutit nävarna och skrikit ”Judar kom ihåg Khaybar, Mohammads armé återvänder”.

Enligt Judiska Centralrådet var Khaybar en plats där judar mördades av Muhammed och hans följare år 628, och slagorden tolkas enligt rådet som en uppmaning till mord och utrensning av judar.

De som deltog i upploppen verkar främst ha varit unga män, men även en del kvinnor syntes gå runt och skrika Allah Akbar i kör. Överlag påminner scenerna från Malmö om att vi har en växande grupp radikaliserade muslimer i Sverige som ingen av våra makthavare vill tala högt om, utan problemen sopas helst under mattan när frågan kommer på tal.

Det finns några eldsjälar som gör allt för att synliggöra dessa grupperingar och varna för följderna om Sverige inte agerar, men som synes talar de för döva öron då det är ”politiskt känsligt” att sätta ned foten i dessa frågor. Förhoppningsvis får fler och fler svenskar upp ögonen för det växande problemet när de ser scenerna som utspelades i helgen, men så länge vi har politiker som hellre agerar medlöpare kommer dessa ljusskygga individer få fortsatt fritt spelrum tills det är för sent att stoppa deras framfart.

#onlyinsweden

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/polisen-utreder-slagord-mot-judar

28 reaktioner till “De tilltänkta offren för hets mot folkgrupp visade sig vara lika goda kålsupare

 1. ”Förhoppningsvis får fler och fler svenskar upp ögonen för det växande problemet när de ser scenerna som utspelades i helgen…”

  Just därför är aktioner som utlöser våldsamma reaktioner hos muslimer nödvändiga eftersom de visar deras totala brist på vilja och mentala kapacitet att anpassa sig till lagar, seder och bruk i de länder som väljer att bosätta sig i. När dessutom, som positiv bieffekt, svenska politiker, myndigheter och mediaarbetare därigenom blir avklädda inpå bara kroppen, med avseende på deras medvetna ovilja att tala klarspråk om de otroligt grova problemen som de själva varit med om att skapa, desto bättre.

  Tyvärr kommer det alltid att finnas verkligehtsförnekare inom dessa ovan nämnda grupper.

  Gillad av 3 personer

 2. Apropå slagord spekulerade jag igår om texten på kära Annie Lööfs valaffischer 2022, att C vänder sig till företagen och att mantrat skulle bli ”vi måste ha jobb för att klara välfärd” etc. Idag ler Annie Lööf tappert mot oss på en helsida i SVD, texten säger att ”många har upplevt sitt tuffaste år hittills” (Lööfs barn föddes ju för tidigt, så därför lämnar hon det nu extra tidigt för att ägna sig åt politiken). ”VI JOBBAR FÖR DIG SOM SKAPAR JOBB. Vi kommer jobba hårt för att Sveriges företag ska få ännu bättre villkor och kunna blomstra”. Det betyder skattesänkningar för företag och skattehöjningar för arbetstagare samt fortsatt frikort för att bidra för de importerade.
  Men ett vackert slagord är det och en fint redigerad bild på Annie, fast kanske är hennes vackra ögon aningen för uppspärrade, det ser inte riktigt naturligt ut.

  Gillad av 1 person

  1. Det är ju helt fel att ösa en massa pengar över företagen.En paycheck till alla på 10 000 vore betydligt effektivare för att stimulera efterfrågan.Vad är det för mening med att göda företagen som ändå permitterar anställda och sedan vräker sig i lyx? Resten åker väl in på nåt bankkonto.Den ****** ****** Annie Lööf.🏗

   Gilla

   1. Hon har ju sina uppdragsgivare och nu har de sagt vad hon ska säga…de har ju haft tålamod med henne väldigt länge nu, så detta är sista chansen så att säga…

    Gilla

 3. Tryckfriheten och yttrandefriheten är de 2 grundstenar som hela demokratin vilar på, i det här fallet verkar det som polisen har valt att bortse från detta då man inte har gett Rasmus Paludan tillstånd för sin aktion någonstans i hela Skåne, man såg dessutom till att ge honom inreseförbud i 2 hela år! Hela händelsen visar att vi i Sverige inte har samma inställning till allas lika värde, trots stora ord från vår s.k. feministiska regering, för hur kan man annars tillåta Black Lives matter, eller Extinction rebellion? de saknade också tillstånd, och vägrade följa regler. Trots det blev ingen bortförd, eller ens anmäld. Provokationen från Rasmus Paludan kan verka onödig, men precis som det troliga syftet var, visar det på att det är något grundläggande fel i samhället, där endast det rätta åsikterna är tillåtna.
  Dessutom blev de danska demonstranterna anmälda för HMF, medan motdemonstranternas antisemitiska skrikande verkar polisen strunta i.
  Är det någon som fortfarande tycker att politikerna slår vakt om demokratin efter det här?

  Gillad av 2 personer

  1. Lika bra att ni alla lär er att det finns två yttrandefriheter och två tryckfriheter i det nya Sverige beroende på vilken tro och hudfärg man har. Men, det finns bara ett Malmö och det är vårt nu!!!

   Gillad av 1 person

 4. Ja, en skandal är det, om inte polisen anser att de behöver upprätthålla lagen, vem har de tänkt ska göra det istället?
  Så här står det i lagen om yttrandefrihet:
  Enligt 2 kap 1 § regeringsformen (1974:152) har varje medborgare rätt att i tal, skrift eller bild meddela upplysningar och uttrycka tankar, åsikter och känslor. Rättigheten gäller även för utländska medborgare.

  Gillad av 1 person

 5. Det intressanta är att det verkar vara judar ur ”djävulens synagoga”(som juden Jesus kallade dem) som varit för både krigsförbrytelserna mot sekulära muslimska länder, men även massmigrationen av extrema islamister och terrorister till EU, men även drunkningsdöden i Medelhavet.

  Det är alltså inte helt otroligt att det är just judar ur ”djävulens synagoga” som ligger bakom både koranbränning och islamist-upplopp också. ”Djävulens synagoga” tycks nämligen livnära sig på andra gruppers konflikt, misär, krig och död.

  Den assimilerade hjälten Bechir Rabani från Palestina påpekade fenomenet:

  ”Till Expo, Researchgruppen, kaviarvänstern och alla ni clowner som tror att ni besitter någon makt. Det gör ni inte, den sitter hos folket. Jag är här för att få folket att inse detta. För när folket har insett detta så kommer ni inte ha några jobb kvar. Ni lever på konflikt.”
  /Bechir Rabani (Källa: Nya Dagbladet)

  Rabani dog tydligen fullt frisk en s.k. ”naturlig död” i hjärtinfarkt vid ung ålder precis innan han skulle avslöja något som tydligen berörde Soros, ev. att han sponsrade Expo eller något liknande, precis som han sponsrar annan folkhets och andra bråkstakar i andra samhällen…

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/01/27/konspirationsteori-till-polisen-varfor-sopar-de-igen-sparen-av-bechir-rabani-pa-propagandaorganet-wikipedia/

  Vad är då syftet?

  Sannolikt är syftet mångfacetterat. Dels att bekämpa arierna, eftersom det sannolikt finna nazi-sionister som hatar arier efter Hitlers upphöjning av dem. Dels att skrämma ned judar till det nazi-sionistiska Israel, men även att skapa konflikt i vårt samhälle, så att vi inte ser ”djävulens synagoga” (bankmaffian) tydligt och klart, men istället ställer oss i en osund motposition och börjar stödja ”djävulens synagoga”, s.a.s. väljer sida mellan två extrema och reaktionära sekter med totalitärt ledarskap.

  Fokuset på koranbränning och fokuset på judehatet passar som hand i handsken på ”djävulens synagoga” och det är givetvis därför de kan ligga bakom detta, enligt principen Cui Bono. Israels samverkan med den extremt islamistiska staten Saudiarabien tyder på att ledande judar ur ”djävulens synagoga” har gemensamt intresse med ledande extrema islamister.

  Konflikten stärker sekternas känsla av att stå under attack, vilket kopplar bort förståndet, vilket givetvis förstärker känslan av behov av sekternas villfarelser, vilket sektledarna utnyttjar.

  Det är av samma anledning som amerikanska presidenter gärna står under attack eller startar krig mot någon demoniserad avlägsen ledare innan de går till val. Sekterister faller för sådant. Denna ”djävulens synagoga” skulle även kunna ligga bakom både bilbränder och sprängningar av samma anledning.

  Men precis såsom Jesus fördömde dem så finns det givetvis massvis med judar som fördömer dem också. Det finns ex. många ortodoxa judar som demonstrerar mot staten Israel och sionismen. Detta skiljer sig inte nämnvärt mot alla de muslimer som protesterar mot israels krigsförbrytelser, eller sekulära muslimer som fördömer nazi-islamism.

  Sekterism är alltid villfarelse. Den är inte öppen för evident sanning och aldrig skeptisk mot det den tror sig veta.

  Så. Det finns säkert muslimer som bombats och flytt misären som luras att begå HMF i samband med detta. Klart att lagen måste ha sin gång, men vi bör samtidigt upplysa dem om deras belägenhet så att de förstår att de har gått i psykopaternas fälla.

  Gillad av 1 person

  1. De flesta av dagens judar 95% (förutom de iranska och sefarderna) är ju inte ens semiter till att börja med, de är Khazarer eller Ashkenazim, en liten obskyr turk-kaukasisk stam som konverterade till judendomen strax innan eller efter Jesu födelse. Ett faktum som är helt okontroversiellt att diskutera sinsemellan i israel

   Att de, som härstammar från ett område mellan Krim och vidare en bit österut över svarta havet skulle ha ”historisk rätt” till Palestina är lika löjligt som at vi skulle ha historisk rätt till afrika och kan kasta ut och utrota afrikanerna därför att vi har 0.00000000 någonting neandertal-blod i oss. Dagens palestinier är gårdagens israeliter. De stannade där de alltid varit och konverterade sedan till 80% islam och 20% kristendom:
   https://www.juancole.com/2010/03/top-ten-reasons-east-jerusalem-does-not.html

   Gillad av 1 person

   1. Ett land hålls av de som klarar av det. Israel hålls nu av de som anser sig ha rätt till landet. Tydligen finns andra grupper av människor som också gör anspråk på landet. Dessa bor numera trångt, fattigt och för de flesta ganska eländigt. Vi i västvärlden ger deras ledare pengar så ledarna ska ha det bra. Befolkningen i de enklaver där dessa bor klarar av att kasta sten, flaskor med brännbart ämne samt skrika slagord. Detta har de gjort i över 70 år nu. De verkar trivas i den rollen medan israelerna mår ganska bra. Rätt vad det är får några av Israels grannstater för sig att skicka raketer in över Israel. Då slår Israel tillbaka. Färre och färre av Israels omgivande länder vill nu hjälpa det patrask som anser sig ha rätten till landet.

    Gilla

   2. Intressanta uppgifter, Mia. Inte konstigt att girigbukarna i väst är irriterade på ryssarnas annektering av Krim, på inrådan av folket som bor på Krim, särskilt när det finns olja/naturgas i området som girigbukarna sannolikt vill ha. Skulle girigbukarna ha historisk rätt till någonting alls, vore det ju det området varifrån de kommer och där de hör hemma i så fall, men samtidigt är ju frågan om ett område man lämnat för generationer sedan tillhör släktingar till dem eller inte? I så fall varför?

    Gilla

   3. Kolla in senaste resultaten av DNA-teknik. Judar och så kallade palestinier är genetiskt precis lika, dvs båda är judar. Palestinierna är de judar som blev kvar när övriga utvandrade till Egypten. Det mesta av text och mening som finns i Gamla testamentet återfinns på de rullar man hittade för ett antal decennier sedan. Sprängstoff minsann. Ungefär samma sak gäller många så kallade araber och judar. Titta på utseendet dessutom. Vi så kallad svenskar kan däremot inte åkalla någon skrift för att hävda att norra Sverige är vårt. Samerna var där först. Vi ser dessutom rätt olika ut. Det blir lite krångligt när människan håller på så där. Många stater bildades efter första världskriget, nu finns de men ska inte finnas, i varje fall inte gränserna. Men muslimska extremister bör inte få finnas i Sverige, ut med dem varenda en, varenda våldtäktsman och mördare, ut med familjen och klanen.
    Förresten heter det våldsbejakande områden, inte utsatta. De som är utsatta där är brandkår, polis och ambulanspersonal.

    Gilla

 6. Löjligt. Ingen av de jag kände som var i närheten hörde något om judar, de flesta av dessa illiterata analfabeter vet inte ens vad en jude är och kommer aldrig i kontakt med några i sina hemländer, däremot skanderades det hat och hets mot svenskar. ALLA svenskar. Det är däremot mycket vanligt att judiska ungdomsgrupper försöker kapa tillfället och ”säger sig höra” ordet jude inne i folkmassan något som vidarebefordras till släktingar inom mediaindustrin och så är bollen i rullning.

  Att de hatar svenskar trots att de får ett helt liv bekostat av dem utan motprestation är däremot märkligt.

  Gillad av 1 person

  1. Ditt snack om att ” mycket vanligt att judiska ungdomsgrupper försöker kapa tillfälle” låter som den vanliga antisemitiska hållningen man hör allt oftare, har du något belägg för det du skriver, eller är det bara skitsnack?

   Gilla

   1. Det var väl kanske Ekeroth utklädd till arab som hetsade mot judar? 🙂 Inte helt otroligt faktiskt. Nazi-sionister gör ibland sådant, verkar det som. Att måla hakkors på egen dörr tycks vara en klassiker när de vill ha uppmärksamhet för sin judiska utsatthet.

    Mer ovanligt är israeliska spioner som i USA när WTC angrips av två olika flygplan, därefter grips av polis som hör dem säga intressanta saker.
    Källa: https://www.democracynow.org/2007/2/8/cheering_movers_and_art_student_spies (vid ca 45:10)

    En annan liten intressant sak var ex. att två skyskrapor attackeras av flygplan och tre skyskrapor pulvriserades… i nära fritt fall-hastighet 1+1=3? Vem profiterade och hur kunde någon tjäna på detta? Du har säkert svaret. 🙂

    Gilla

   2. Kontrollord fungerar inte på den som är motiverad att söka evident sanning om den fullt rimliga konspiration som, med största sannolikhet, ligger bakom.

    När man läser fulmedias egna efterblivna konspirationsteori så inser man att deras mål är att dölja mycket intressanta detaljer, inte att belysa dem.

    När man förstår vilka som äger och kontrollerar fulmedia, d.v.s. det militärindustriella komplexet (slå upp ordet) genom diverse psykopatiska girigbukar, som tjänar grova pengar på konstant konflikt, korruption och stöld av resurser, så förstår man grunden för de här psykopaternas egna konspirationsteori, vilken är att de själva, d.v.s. att den demokratiska ”godhetens axelmakter” (oligarkin/plutokratin (slå upp orden)) står under attack från onda terrorister och att man därför måste ut och krossa fungerande stater. Att dessa stater sedan tas över av de sekteristiska rövarband makten är i maskopi med, samt skapar misär och massmigration, belyser man inte.

    Det är naturligtvis ingen i fulmedia som frågar sig varför eliten har stöttat dessa sekteristiska rövarband både före och efter WTC911, eller varför man gladeligen importerar dem till Sverige för att odla mer terrorister, eller varför fulmedierna ex. inte ger rättvis uppmärksamhet till fredsprinsessan Tulsi Gabbard som lagt förslag i kongressen att förbjuda stöd till terrorister och ev. avsluta stödet till ”djävulens synagoga” som de är i maskopi med.

    Orsaken är uppenbar. Den korrumperade nazi-sionistiska regimen, som begår krigsförbrytelser mot suveräna stater, är i maskopi med terroristerna. De ÄR psykopatiska terrorister som hittar på djävulskap mot relativt väl fungerande stater.

    Precis som spionerna från Israel, som var i USA, så vill de se attacker på USA. Detta glädjer dem, för då kan folket i USA luras att USA måste förstöra suveräna stater som protesterar mot Israels brottslighet i MÖ och slakta deras ledare utan rättvisa rättegångar.

    Den journalist som skulle börja göra sitt jobb och undersöka detaljerna, samt försöka presentera dem objektivt med källhänvisningar genom fulmedia, skulle bli avskedad. Hederliga journalister med sådana objektiva ambitioner blir idag aldrig anställda. Vill man läsa sådant får man söka i alternativa medier.

    Fulmedia anställer enbart mentalt efterblivna idag, d.v.s. människor som talar maktens orwellska nyspråk och lydigt kallar krigsförbrytelser för ”missioner” eller ”insatser”. Allt färre läser vilseledningen, eftersom de börjar förstå att den framförs av idioter och bedragare.

    ”Djävulens synagoga” vill inte ha intelligent sanningsenlig undersökande journalistik. Evidens som pekar på psykopaternas korruption och krigsförbrytelser avfärdas ex. med det nedsättande epitetet ”foliehatt”, eller i hjältejournalisten Assanges fall med ”spioneri”, samt att utan konsekvenser angripa hans person med ren lögn och falska polisrapporter, samt utsätta honom för dödshot och tortyr, medan korrumperade psykopatiska krigsförbrytare går helt fria, helt utan Nürnbergrättegång.

    Tag av dig fulmedias foliehatt, Doken!

    Gilla

 7. @uppstigersolen:
  ”De verkar trivas med det”
  Om någon flyttat in i ditt hus tar över det och bjuder in alla sina vänner bånkar ner dig och mördar dina släktingar Försöker radera ut din historia och slut kastar ut dig på gatan och skiter på dig, så kan man ju också säga att ”du verkar trivas med det” …

  Israel är en abomination utan existensberättigande. En kolonial cancer svulst inopererad av västmakterna och en liten fanatisk men högt skränande grupp som inte har minsta anknytning till platsen . En utpost. Kul att du tror på ”den starkes rätt” sånt här man inte mycket nu för tiden men kriget mot Libanon och Hezbollah, som vann det. Visar att förhållandena ändrats och israel kan inte överleva utan konstgjord andning från USA, ett USA utan ekonomi, galopperande pandemi och ett förestående inbördeskrig. De är inte så tuffa nu…

  Gillad av 1 person

 8. Jag tror mer på och hyser ett större hopp till utländsk media här. De är inte, ja kan man säga rädda eller bundna. Utan kan och vill nog visa upp den dystra verkligheten på ett mindre tillrättalagt sätt. Hoppas att det blir mindre dåligt snart.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s