Upprepade bestialiska attacker mot hästar i Frankrike

Hästar och ponnyer på betesmarker över hela Frankrike har attackerats med knivar i vad som verkar vara en rituell stympning.

Polisen är förvånade över de makabra attackerna, vilket inkluderar knivskurna hästar och även avskurna delar – främst högerörat, vilket påminner om en matadors trofé i tjurfäktningsarenan. En del hästar har avlidit av attackerna och i ett fall avlägsnades organ.

Upp mot 30 olika attacker har rapporterats i Frankrike enligt ett uttalande från jordbruksministern under gårdagen och den första attacken registrerades i februari. Hästägare uttrycker nu oro över att låta sina hästar vara ute i hagarna.

https://www.theguardian.com/world/2020/aug/29/horses-slashed-and-ears-cut-off-in-macabre-attacks-across-france

5 reaktioner till “Upprepade bestialiska attacker mot hästar i Frankrike

  1. Sjuka människor har ju alltid funnits. Men detta! Vi läser ju i stort sett dagligen här i Sverige om hur någon/några våldför sig på djur, torterar och lämnar dem döda eller halvdöda. Det är som hllviken skriver oändligt smärtsamt. Vi ser ju vilket våld islam fört med sig till Sverige, t ex våldtäkterna. Finns det ett samband månne, islam har ju brett ut sig över Europa??? Glädjen hos en muslimsk terrorist att använda en kniv att hugga, skära och sticka i andra människor än muslimer har vi ju sett otaliga bevis på. Men de där stackars hästarna kanske bara råkat vara på fel plats vid fel tidpunkt de också. Några bevis för att det var kristna eller muslimer finns inte, inte ens bevis för att det var buddister eller hinduer. Kanske var det Trump eller Putin??? Fast, troligast var det nån mentalsjuk person, det finns ju många sådana nu även i Sverige numer som flår katter, hänger hundar, kidnappar getter, sparkar boll med igelkottar och allt det där som verkar vara en nödvändighet för att få utlopp för sin manlighet. Om man rest i olika länder i Afrika och Mellanöstern, vilket många läsare här har gjort, så ser man vilken totalt annorlunda syn man där har på ett djur jämfört med vår syn. Men så ser det ut som det gör i de där länderna, skogar nedhuggna, vattnet förorenat, djuren dödade och uppätna.

    Gilla

  2. Jag vet om att det är måhända lätt att snacka men tanken att sådana människor skulle få en kulbehandling är väldigt tillfredsställande. Kan bara inte känna någon medkänsla med sådana där och det oavsett vilka de nu än må vara.

    Gilla

  3. Enligt Haditherna som styr troende muslimers handlande skall Muslimen enligt Muhammed först träna med svärd mot hästar innan han går i strid mot otrogna…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s