Hur länge till kommer vi acceptera att gå omkring och känna oss som främlingar i vårt eget land?

I dag pratade jag med en bekant som bor i en av landets större städer i Mellansverige. Han hade varit ute och gått en promenad i de centrala delarna av staden, vilket inte fått honom på gott humör eftersom det i princip inte fanns några andra vita européer i området. Bara unga utländska män i märkeskläder på gatorna och känslan av att befinna sig i Mellanöstern är svår att skaka av sig, särskilt när man betänker det faktum att man ser fler vita européer utomlands än när man befinner sig i Sverige.

Den här känslan är vederbörande inte ensam om att gå omkring med, utan vi är många runt om i landet – i såväl storstäder som mindre orter – som konstaterat att det numera känns som om man ofrivilligt är en främling i sitt eget land.

Värst av allt är dock att vi absolut inte får erkänna detta högt, utan meningen är att vi alla ska omfamna mångkulturen med ett leende på läpparna. Gör man inte det så är man automatiskt en främlingsfientlig rasist i andras ögon – särskilt om man dessutom påpekar det faktum att man är trött på att försörja människor som av olika anledningar aldrig kommer att komma ut på arbetsmarknaden.

Det innebär således att vi dagligen går omkring och förnekar samt förtrycker obekväma känslor som bubblar upp inombords bara för att inte på något sätt avvika från den politiskt korrekta normen, för vi måste faktiskt gilla det här som våra politiker har bestämt ska vara det nya Sverige oavsett vad vi tycker om det.

Men att ständigt gå omkring och känna sig som en tryckkokare som är på väg att explodera kan inte föra något gott med sig – antingen flyr folk landet, eller så tar de saken i egna händer till slut när måttet är rågat. Inget av detta borde tilltala landets makthavare, men det var i och för sig länge sedan de slutade bry sig om vad folket tycker och tänker. När makten och pengarna är det som hägrar mest så struntar man fullständigt i hur medborgarna mår eller för den delen hur landet är på dekis – allt handlar trots allt bara om att tillfredsställa de egna behoven samt så klart kamma hem godhetspoäng.

Det kuvade folket i det här landet kommer dock inte göra revolution, utan knyter hellre näven i fickan fram till valet 2022 när vi tror att den efterlängtade förändringen kommer bara för att en ny nisse står vid rodret, men ack så fel, för i realiteten är det för sent att vända den här skutan. Det svåra är bara att acceptera den här tillvaron som vi inte kan påverka!

#detnyasverige

10 reaktioner till “Hur länge till kommer vi acceptera att gå omkring och känna oss som främlingar i vårt eget land?

 1. Eftersom svenska väljare verkar brista i analysförmåga så ser det mörkt ut framgent.
  Avveckla bidragen och välfärdsstaten så försvinner incitamentet som driver migrationen.
  Ingen önskvärd utveckling men en konsekvens av förd politik.

  Gillad av 1 person

 2. Precis den känslan har jag och mina vänner. Det är förfärligt.
  Här är förklaringen till att det är som det är. Före valet 1998 fick S ett brev från alla muslimska organisationer i Sverige med erbjudande om minst 75.000 röster i valet. S tackade ja. Efter valet 1998 fick Broderskapsrörelsen, de kristna socialdemokraterna, ”ansvaret för att utveckla samarbetet”, enligt den tiosidiga rapport som Broderskap avgav på sin kongress 1999. Konkreta mål sattes, ”2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst 5 län. SAP skall ha 2 000 muslimska medlemmar och 300 skall ha fått en politisk grundutbildning.” Så har det rullat på, vi ser nu hur Malmö tagits över av muslimerna och sprider sig likt Corona i landet.
  Inom MP, som från början enbart härmade de Gröna i Tyskland kom så småningom människor som prioriterade invandring före miljö. Fridolin var en av de ledande, han har än idag tät kontakt med Mehmet Kaplan. MP är ett i grunden genuint borgerligt parti. Många som röster på dem är välutbildade, har god lön osv. Trafikborgarrådet Helldén i Stockholm är en i grunden genuint borgerlig politiker. Han vill ha Strandvägen, promenadstråk, små exklusiva butiker med ett skomakeri där han kan lämna sina skor. Han är, liksom de som röstar på MP, teknikoptimist och vill gärna göra affärer, har inga problem att sluta avtal om vapen osv osv. Inom MP har de personer segrat som anser att import av människor är trevligare och mer angeläget än miljön. Liknande människor finns inom halva L, C och delar av M och KD. Borgerliga människor är i princip för öppna gränser därför att det inte drabbar dem när världen väller in. Men S, det är de som är huvudansvariga för att vi har muslimer här, för att skolan är undermålig och allt det där. S anser att alla i Sverige ”är lika, alla ska med” och allt det där. Som jag återkommit till många gånger, S hade inga idéer om vad de ville med makten annat än att inneha den.
  V då? Det är ett förfärligt parti som inte är förenliga med demokrati. I frågan om import av människor är de rabiata, det är en hjärtefråga att fler muslimer ska få komma hit. Se bara hur de uteslutit kvinnor av arabisk härkomst ur partiet, kvinnor som påtalar att det finns hedersvåld. V hyllar våld i sitt idéprogram, våldet ska utföras av en elit för att uppnå lyckoriket. Eliten måste gå före eftersom den dumma massan inte vet sitt bästa. Allt görs för ett tänkt lyckorike där alla av sig självt uppför sig anständigt och bra. Vi minns Dinamarca som bröt mot alla demokratins spelregler när hon vid riksdagens öppnande bar en svart T-shirt med texten SD = rasister, ställde sig upp och protesterade i riksdagen mot av folket i demokratiskt val invalda riksdagsledamöter hos SD. Man lätt föreställa sig hur det blir när muslimerna finns som eget parti i riksdagen.
  Migrationsfrågan är nu en skållhet sak som ingen vill befatta sig med, däremot vill alla ha muslimernas röster. Kanske röstar muslimerna 2022 inte på något av de partier som finnsnu? Kanske har vi ett rent islamistiskt parti efter 2022? Ett parti som får partibidrag, vi får kanske bönestunder under pleni, kanske våldsamma diskussioner där hot finns om våld via mobiliserbara massor för att få som de vill?

  Gillad av 1 person

 3. Hela vägen rätt ner i avgrunden, det är dit vi är på väg, det passar Bilderbergarna och globalisterna som hand i handsken. Sverige kommer snart vara bankrutt, arbetslösheten breder ut sig till nivåer vi aldrig tidgare haft, och med en fortsatt hög invandring kommer vi snart vara precis där de vill ha oss. Sverige kommer att skuldsättas till nivåer vi aldrig kommer att bli fria ifrån, resultatet: det kommer bli lönedumpning och social nedmontering, vilket påskyndas av en permanent underklass av invandrare. Detta försvagar fackens makt, ökar konkurrensen om jobben och leder till fler låglönejobb. Som en konsekvens av detta ökar bostadspriserna och bankerna kan låna ut mer pengar och tjäna ränta på dessa. De stora vinnarna är Soros, Rotschild och medlemmar i Bilderberggruppen, som till stor del kontroller bankerna. De som motsätter sig globalisterna hängs ut som fiender i de media som kontrolleras av de slutna sällskapen, t.ex Ungern och Polen.
  Och som inte detta är nog har AGENDA 2030 börjat införas av regeringen Löfven: https://www.ingridochmaria.se/2018/12/03/opinion-det-ar-hog-tid-att-avsloja-forenta-nationernas-totalitara-agenda/

  Gillad av 1 person

 4. S kvoterade in 25 % muslimer och
  Gav dem uppdrag , samtidigt som man uteslöt svenska
  Duktiga medarbetare som varit lojala partiet i årtionden.
  Idioter och människor med helt fel värderingar fick
  Uppdrag i kommuner och landsting för över 10 år sedan.
  Massa kriminella handlingar upptäcktes men istället för att
  Avskeda muslimerna gav man den nya bra poster.
  De som fick gå var de som vågade säga emot denna särbehandling.

  Gilla

 5. Jag håller med Piper och hennes bekant om att man inte längre känner sig riktigt hemma i Sverige.

  Det har faktiskt gått så långt att det börjar bli ett existentiellt problem. Det känns ovant. Det är ju frågor som troende funderar på: Hur kom vi hit? Varför är vi här? Meningen med livet?

  Vad är det för mening med att vara svensk om jordens alla folk är svenskar? En svensk får inte ens längre själv definiera vem som är svensk av politiska och offentliga makthavare, samtidigt som invandrare till och med uppmuntras att bejaka sin identitet och ursprung. Men det får inte en svensk, som om svensken inte skulle kunna känna samma behov av att identifiera sig med sitt eget folk, i synnerhet när det flyttar hit fler och fler människor från främmande länder.

  Men det stämmer nog ganska bra: en svensk har väl inte haft så stor anledning att känna sig som svensk — som fisken i vattnet — förutom i vissa sammanhang, till exempel sport eller någon som utmärker sig internationellt eller möte med turister. Inte ens nationaldagen (som av någon outgrundlig anledning de bytte namn på från ”Svenska flaggans dag” och som jag inte kan minnas att någon tyckte att det var en bra idé) firas med samma intresse som av norrmän och danskar.

  Och det är rent ofattbart att makthavare i demokratin Sverige tar sig makten att beordra (med hot om offentligt fördömande, förakt och exkludering) svenskar att känna sig ”berikad” av mångkulturen. Det är ju för sjutton var och ens ensak att bestämma vad man tycker om och inte tycker om i sin omvärld —

  — om det inte vore för den rasism som funnits i historien från andra världskriget via segregationslagarna i amerikanska södern fram till 1960-talet, via Sydafrikas apartheidregim, via 1980-90-talens skinnskallar (som jag idag inte längre är säker på att de var rasister som hatade invandrare; de kanske bara ville leva med sitt eget folk och bevara Sverige svenskt, BBS, som gruppen kallade sig) vilka man kan säga ersattes av Sverigedemokraterna som har stämplat som rasister från och med 2000-talet fram till i dag.

  Det här historiska bagaget har gjort att svensken aldrig har haft en möjlighet att bejaka sin svenskhet. De som har försökt har betraktas som rasister. — Politiska och offentliga makthavare kan tydligen inte skilja på rasism och viljan att ty sig till sitt eget folk (vilket de ”tillåter”, och till och med uppmuntrar, invandrare att göra). Det är ju människans natur och gäller jordens alla människor — som om makthavare inte ger en svensk tillåtelse vara människa.

  Det känns, som sagt, som om Sveriges demografiska förändring har blivit en existentiell fråga — inte på grund av att jag skulle ogilla människor från främmande länder; det är det växande antalet som skapar oro — varför jag kommer att rösta på Alternativ för Sverige (AfS) i nästa val. — På vilket annat sätt skulle man kunna påverka ”den här tillvaron”?

  Det är dessutom en politisk protest: jag tolererar inte, som född fri i en demokrati, att makten offentligt fördömer och exkluderar mig och därmed jämför min människosyn med den hos Adolf Hitler samt påtagligt begränsar min yttrandefrihet. Om nu AfS skulle ha en rasistisk människosyn (vilket jag inte längre tror; de vill förmodligen bara bejaka sin svenskhet och känna sig hemma) är det betydelselös i dagsläget.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s