Skolpersonal som larmade om beväpnad kidnappades efter jobbet och gängkriminella hade möte på hotell

I går eftermiddags larmades polisen till Lövgärdesskolan i Göteborg med anledning av att en anställd fått syn på två unga män på gatan som ligger alldeles intill skolan och den ena mannen såg ut att vara beväpnad. Den anställde informerade rektorn Marika Andersson som larmade polisen.

Skolans elever beordrades att stanna kvar på skolan medan polisen sökte efter de beväpnade männen, men efter en timmes resultatlöst letande fick eleverna klartecken att lämna skolan.

När den anställde som sett de misstänkta männen var på väg hem från jobbet blev dennes bil prejad och vederbörande indragen
samt kvarhållen i en annan bil av tre män, vilket bekräftas av skolans rektor.

Det är bedrövligt att människor som sköter sitt jobb och värnar om elevernas trygghet ska råka illa ut på det här sättet. Vart är egentligen samhället på väg?

En annan anmärkningsvärd händelse som skedde tidigare idag i Göteborgsområdet, var när maskerade gängmedlemmar från Ali Khan-nätverket (med ursprung i Libanon) och Backagänget (Mellanösternbakgrund) träffades på Posthotellet, Clarion Hotel Post i Göteborg, för någon sorts förhandling. De två grupperingarna har sin bas i Angered respektive Backa och ligger i konflikt med varandra, varav flera av medlemmarna är brottsaktiva samt ligger bakom många skottlossningar och mord.

De maskerade männen tog sig in på hotellet strax efter lunch och vägrade lämna lokalerna, varför polis tillkallades och en större polisinsats inleddes där ett 40-tal personer som vistades på platsen ska ha kontrollerats av polisen. Allt verkar ha gått lugnt till och det är oklart om polisen gripit någon.

Egentligen borde polisen ha gått in och gripit allihop samt låst in dem i häktet, men tyvärr är inte verkligheten som på film utan alla fick fredligt gå åt varsitt håll eftersom inget brottsligt skedde på platsen. Således kan katt-och-råtta-leken fortsätta ett tag till med ligisterna i överläge.

Men det är bara och skaka på huvudet och skrolla vidare – imorgon kommer nya galenskaper att utspela sig, var så säker!

#onlyinsweden

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=7540706

https://www.expressen.se/gt/krim/polisinsats-pa-posthotellet-/

9 reaktioner till “Skolpersonal som larmade om beväpnad kidnappades efter jobbet och gängkriminella hade möte på hotell

  1. Vem är förvånad? De kriminella klanerna tar ett steg i taget och ingen tycks reagera. Stackar föräldrar som har unga barn i detta land. För det är främst barnen som kommer att utsättas för det värsta som en människa kan förstå eller begripa. Sorgligt men ack så sant.

    Gillad av 1 person

  2. Det som beskrivs ovan gör varje miljöpartist lycklig! 😊 Länge våndades de över om Lövin skulle lyckas få partiet att intressera sig för miljön, men så äntligen kunde landets alla varmhjärtade miljöpartister andas ut, det blev importen av mörkhyade som blev partiets hjärtefråga! Åh så bra och fint! Fridolin och fästmön Ferm tillsammans med Stenevik fick äntligen ordning på vad partiet kan ge Sverige – massor, massor med fler muslimer! Klaner som kommer berika Sverige! OCH, det allra bästa av det allra bästa – en mörkhyad Bah Kuhnke som kan ljuga bäst av alla partiledare på ett fräckt och modernt sätt. Löfven kommer framstå som stenålders! Äntligen kan Sverige ta steget fullt ut och bli ett muselmanskt land med ystert glada miljöpartister dansandes runtom i landet likt Steneviks segerdans.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s