Youtuber med barnpublik orerar om ”knolla din mamma”

Den här ”roliga” Ystadsprofilen har gjort sig ett namn på sociala medier. Min barn följer honom som tur är inte och när jag tidigare tittat på några av hans filmer har jag inte riktigt sett det komiska i hans videoklipp.

Nu har han kommenterat Rasmus Paludans kommande koranbränning i Malmö nästa fredag och jag vet inte om han är sarkastisk eller om han menar allvar med ”knolla”-tugget, men det är oavsett bedrövligt eftersom han har många barn och ungdomar som följer honom. Hur lämpligt är det då att uttrycka sig så här?

Inte undra på att dagens unga använder ett icke rumsrent språk när de dagligen matas med svordomar och könsord på Youtube, Snapchat och Tiktok.👎

7 reaktioner till “Youtuber med barnpublik orerar om ”knolla din mamma”

 1. Han är så fånig så jag bara skrattar åt honom. –-– Föräldrar bör rikta in barnens uppmärksamhet på fina, uppbyggliga företeelser som förhindrar destruktiva influenser. Utbudet av dumheter är oändligt.

  Gillad av 2 personer

 2. Han skriver att ”jag är en rolig person” , undrar var han har fått det ifrån? Ortensvenska tror jag mest är provocerande, men det kanske är det som är roligt? Hans publik borde vara de som gillar Henrik Schyfferts humor, de skulle nog gilla den typen av ”humor”

  Gillad av 1 person

 3. Är det sådant vi behöver i Sverige idag? Sådant som ska få skutan på rätt köl igen?
  Han finansiera väl av de rätta krafterna ur någon av de många fonder som finns för ändamålet.

  Gillad av 1 person

   1. Jodå, det är rimligt att tro att han, liksom så många andra, ”går på” socialbidrag. Men det är naivt att inte pröva tanken om också han får andra bidrag. S styr och påverkar överallt i samhället genom bidrag. De som läser ledarsidorna.se inser hur avancerat och finmaskigt detta system är för att påverka, se senaste uppgifterna om Sveriges 3000 kommunala kommunikatörer som har till uppgift att sprida en lämplig bild av vad som sker i kommunen. Malmö uppges ha 170. Vem bestämmer vilken bild de ska sprida? Vem vet om inte många ”roliga” sudaneser också får betalt för att ge en oförarglig bild av hur en afrikan är? Vi kanske ska skratta och roas, inte se vad som pågår??. Islam skrattar man inte åt, i varje fall inte de kvinnor som dagligen blir våldtagna av sådana troende.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s