Godhetsapostlarna i regeringen blir vår död

Maria Malmer Stenergard sätter fingret på varbölden i regeringen som troligen kommer sänka landet helt om de får fortsatt inflytande.
Tyvärr syns inget ljus i mörkret eftersom oppositionen saknar majoritet, varför det kravlösa samhället kommer fortsätta dominera medan vi tvingas leva med denna odugliga regering som inte kan stava till ansvar ett bra tag till!

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

12 reaktioner till “Godhetsapostlarna i regeringen blir vår död

 1. Ni är speciella där nere i Ystad, har jag förstått:

  Gillad av 1 person

  1. Klart de inte ville ha kvar en sån knollare i SydSudan, han var för besvärlig även för dem skulle jag tro….undrar hur han bar sig åt för att bli kvotflykting….han ser ju inte ut att ha varit svältande…..undrar hur många sådana knollare till vi behöver i Sverige, kanske MP och S och V vet det??? Tänk att det varit sån brist på tjocka knollare från SydSudan utan att vi visste om det….finns det tjocka kvinnliga knollare från SydSudan också som behöver komma hit??? Outgrundliga är FN:s urvalsprinciper. När FN pekat ut vilka som ska klassas som kvotflyktningar så står Sverige artigt sist i kön och tar emot det som andra länder ratat, jfr Canada. Sverige tom betalar lönerna för att de vänsterkvinnor Sverige skickat till FN, det är hela hopar av dem i alla möjliga organ. Tom Margot Wallströms lön betalas av Sverige, inte av FN. Men, det är klart, ska vi ta emot knollare som den där klumpen att försörja så måste det få kosta….

   Gilla

 2. Måste vi vara tysta? Får vi inte svara på dessa oerhörda invektiv? Föreslår att de samtalar med ledningen i MP. Kanske kan de knolla några av kvinnorna i MP på samma gång?

  Gilla

 3. MP är ett parti i fritt fall, den lilla kärnan av gräsrötter som man nu försöker tillfredsställa med de sista förvirrade utspelen är knappast tillräckliga för att hålla partiet kvar i riksdagen efter valet 2022, den största bristen är att det saknas både förändringsvilja och lyhördhet för svängningarna inom bl.a migrationspolitiken, där man öht. inte ens har lyssnat på opinionen. Bristen på vettiga förslag inom klimat, och miljö som borde ha varit MP:s kärnfråga hanteras sämre än någonsin.
  Jag är övertygad om att inför kommande val så står MP helt ensamma, inte ens sossarna kommer att vilja samarbeta med klimatfacisterna, och att resan för MP tar slut just där.

  Gilla

  1. Något fritt fall ser jag verkligen inte hos MP. Det är väl dock troligt att de åker ur riksdagen 2022, men de har ju nu i många år manövrerat ytterst skickligt. Så, inte är det något fritt fall vi bevittnar, det är maktutövning på hög nivå just nu.

   Gilla

   1. MP skickliga? det är snarare sossarna som skulle kunna sälja sin mormor för makten, och Löfvens oförmåga att hantera MP som har gjort att MP har kunnat hållas med sin plakatpolitik.

    Gilla

 4. Vår kulturminister vek sig för kulturvänstern, nu ska det dras igång igen oavsett Corona. Se så starka de är, kulturvänstern, tom en pandemi kan de gå emot. Det var väl Gardell som öppnade med anklagelser mot kulturministern. Pride-paraden är säkrad för många år framåt…..MP fick den viktiga kulturministerposten, ändå kommer bristen på humor bidra till vänsterns fall….förr eller senare blir hon tvungen att tvätta håret och ta av det där nystanet…

  Gilla

   1. Nåja, lite tunt hår och mjäll och klåda och allt det där. Borde vara trist att sova med nystanet, å andra sidan behövs det väl inte någon kudde. En väninna tog sig för att fläta in något liknande och är sedan dess oupphörligt retad för detta, även hennes man är sur för det. Hon medger att det känns besvärligt under dagen att kånka omkring på det hela. Ungefär som att ha konstiga åsikter som man inte vill ha men som man måste ha för att få vara med. Sånt har vi ju som tur är inte i Sverige idag, bara en kulturminister med stora brister.

    Gilla

 5. Nu är det dags för fredagens gemensamma löppass med mina väninnor, en tradition sedan drygt 10 år. Få se om landet är förändrat när vi kommer tillbaka.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s