Ännu ett ekonomiskt fiasko

Dagens skratt – regeringen gör varje månad en förlust på 250 miljoner kronor på plastpåseskatten!😅 Men skrattet fastnar i halsen när man betänker att vi har en så kass regering i Sverige och att det är vi medborgare som tvingas finansiera galenskaperna.

#onlyinsweden

#miljötalibanernariderigen

https://uvell.se/2020/08/21/plastpaseskatten-ett-vantat-ekonomiskt-fiasko/

12 reaktioner till “Ännu ett ekonomiskt fiasko

 1. De kan fatta hur korkade beslut som helst och komma undan med det.
  Och väljarna röstar fram dessa individer i val efter val…
  Självskadebeteende?

  Gillad av 1 person

 2. Med det utfallet så står det klart att påseskatten måste höjas rejält.Uvell beskriver utebliven skatteintäkt som en kostnad för staten och det är ju inte riktigt en kostnad.Jag blev så nyfiken på hur hon menade att jag gick in på hennes blog och konstaterade att det som vanligt från henne är effektsökeri och en förvrängd beskrivning av verkligheten.Knaprar den där människan något starkt tro?

  Gilla

   1. Du skriver ”förvrängd beskrivning” vad är det som är förvrängt? eller är det kanske du som inte förstår vad hon skriver?
    BTW: vad är påseskatten för något?

    Gilla

   2. Doken J,Uvells struntprat imponerar uppenbarligen på inskränkta typer som du.Inskränkta och halvdumma som du.Du är dock i gott sällskap på denna bloggen.Vill man ha ett gott skratt besöker man Jennys blogg,man blir sorgsen över den bitterhet som många känner här.

    Gilla

 3. Det var väntat! Tyvärr är det för mycket begärt att de tänker igenom och slopar förslaget med ytterligare plastskatt.

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

  1. Det är bra för svensk pappersindustri,bytesbalansen samt fiskarna i havet.Mer skatt på importerade råvaror som tex oljebaserade produkter!

   Gilla

 4. Kollade kvittot på dagens inköp på Lidl. Påse F&G (frukt och grönt): 38 öre. Första gången jag ser att de börjat ta betalt för påsarna.

  Gillad av 1 person

 5. Som vanligt undanhåller Uvell medvetet eller omedvetet sanningen om påseskatten.Innan påseskatten trädde i kraft lade grossister och butiker upp ett lager med oskattade påsar,de börjar nu ta slut och de påsar som nu inhandlas är beskattade.Året är ju som bekant inte slut och det går inte att på endast två månader få en rättvisande bild.Det borde en riktig journalist som Uvell är ha nämnt.En avdankad gammal kärring är väl bättrre beskrivning av henne,hatisk och bitter är hon.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s