Rasism och hat frodas i det splittrade samhälle som framträder efter år av ignorans

I dag meddelade KD-politikern Sara Skyttedal att hon väntar tvillingar tillsammans med sin sambo Jimmy Dihang som är mörkhyad. Paret möttes dock inte bara av glada tillrop, utan fick även ta emot rasistiska kommentarer på Twitter.

Två av hatkommentarerna löd: ”Du är inte välkommen tillbaka till vår folkgrupp och gemenskap. Glöm aldrig det. Svarta barn kan aldrig bli svenska.” respektive ”Grattis till ditt utträde från den svenska folkstammen”.

Mycket tråkigt att folk måste spy ut sitt hat offentligt, men jag är inte förvånad alls. Jag har hört liknande kommentarer i min omgivning där det inte är accepterat att dejta en ”n*ger” eftersom det vore att förråda sin egen ras. Dessutom räcker det att titta på kommentarsfältet till gårdagens Facebookinlägg om den planerade koranbränningen i Malmö för att se hur utbrett hatet är mellan olika grupper i samhället där båda sidorna inte har några problem med att falla till samma låga nivåer.

Polariseringen i samhället verkar ständigt nå nya höjder och motsättningarna mellan olika grupper har väl aldrig varit så tydliga som nu. Det är uppenbart att det kulturella experimentet gick åt pipsvängen och det är en rejäl krutdurk vi sitter på i Sverige. Frågan är när det kommer explodera? Våra politiker som genom decennier av oansvarig migrationspolitik skapat monstret borde vara rejält oroliga, men konstigt nog agerar de som om det vore lugna gatan där ute. Det verkar faktiskt kvitta hur många varningslampor som lyser rött.

Det yttersta tecknet på att polletten inte trillat ned i Rosenbad är väl att de trots ökat hat, främlingsfientlighet och motsättningar mellan olika etniska grupper – vilket skapat ett splittrat samhälle, ändå ämnar fortsätta med kravlös öppna hjärtan-politik utan en tanke på konsekvenserna medan de hårt arbetande skattebetalarna förväntas stå för notan.

Obegripligt, skrämmande och mycket oansvarigt av våra styrande att i en tid när landet behöver enas ändå ignorera det faktum att botten är nådd! Men i landet där makten framförallt är ledorden finns det väl inget som förvånar längre. Sedan undrar etablissemanget varför NMR och andra ytterlighetspartier ökar…🤦‍♀️det är helt klart strålande tider för dessa!

#onlyinsweden

Källa: Expressen, Fria Tider

18 reaktioner till “Rasism och hat frodas i det splittrade samhälle som framträder efter år av ignorans

 1. Decennier av vänsterliberal oikofob dekadens har skapat ett Sverige som tyvärr är dömt till kaos och stridigheter.
  Väljarna har gett OK till detta.
  Bara att förhålla sig.

  Gillad av 1 person

 2. Sara Skyttedal är judinna etniskt och driver endast Israels intressen, inte svenska.

  Om hon undrar över vad folk anser om hennes partnerval – är det israeliterna hon bör fråga.

  Gillad av 1 person

 3. Det som är äckligt här är att en vit kvinna med makt valt en man som på alla sätt är henne underlägsen,hon vill ha en dörrmatta till man som hon kan trampa på och förnedra.Samma fenomen som när män åker till Thailand och tar hem en husslav.Vidrigt är vad det är.

  Gilla

 4. Man är som man är och man tycker som man tycker.
  Värderingar och vad man värderar allra högst är subjektivt.
  Jag säger att sådana kombinationer är motbjudande och jag hade personligen tagit avstånd från den son eller dotter som gav sig själv till en sådan där och jag hoppas att många fler tycker och tänker detsamma innerst inne.
  Man sätter inte ett barn till världen bara för att sådant här ska få ske.
  Jag äcklas.

  Gilla

  1. Naturligtvis respekterar jag din åsikt och övertygelse. Sen om än vi inte tycker detsamma i just detta så är det inte sådana som Agne som är farliga för dig, de farliga finns i det andra lägret.

   Gilla

  1. Farliga människor finns i alla läger och att enbart läsa dina kommentarer får det att rysa i kroppen,jag hoppas dock att du skojar men jag är inte helt säker.

   Gilla

   1. Rys då, jag gör nämligen inte en fluga förnär.
    Man kan ju klart tycka du borde spara dina rysningar till de verkligt farliga individerna i vårt samhälle men det får ju vara upp till dig.
    God afton!

    Gilla

   2. Min poäng var att det finns farliga människor i alla läger likväl som det finns bra människor.Man skall aldrig döma på förhand.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s