Demokraterna tar in det tunga artilleriet – blir det här dödsstöten?

I förrgår var det Michelle Obama som hötte med näven åt Donald Trump, vilket följdes av gårdagens framträdande av maken Barack Obama som även han var starkt kritisk mot den sittande presidenten. I morgon tar Demokraterna in det tunga artilleriet i form av ett framträdande där både Michelle Obama och Meghan ”antirasisten” Markle står tillsammans på scenen – förenade i sitt hat mot den vita diktatorn Trump.

Anledningen är att få det amerikanska folket att rösta via Obamas organisation ”When we all vote” och Markle uppmanar unga tjejer att använda sina röster eftersom ”mänskligheten behöver er”.

Detta börjar bli så överdrivet och jag skulle inte bli förvånad om det kommer slå tillbaka på Demokraterna förr eller senare. Dessutom undrar jag om de unga tjejerna Markle ska inspirera verkligen kommer att lockas att rösta på dönicken Biden? Kanye West borde nog ligga bättre till i sådant fall. 😁

Förvänta er således storslagna rubriker och hyllningar i svensk MSM efter att dessa två frihetskämpar framrätt i rutan i morgon – det kan säkert bli dödsstöten för Trump som alla väntat på, om inte annat är det så det kommer framställas.

Med tanke på den massiva mediarapporteringen med fördel Demokraterna kan man nästan få för sig att det är svenska folket som ska rösta i november. Tänk om nyhetsmurvlarna kunde lägga lika stor vikt vid att ställa den svenska regeringen och dess stödpartier mot väggen vad gäller migration, brottslighet, islamisering samt den fallfärdiga allmänna välfärden – då hade de kanske vunnit tillbaka folks förtroende!

#dreamteam

Källa: Expressen

3 reaktioner till “Demokraterna tar in det tunga artilleriet – blir det här dödsstöten?

  1. Vår vänsterliberala aktivistmedia kampanjar både för Biden och för att uppfostra svenska och europeiska väljare att rösta på vänsterliberal oikofob dekadens. Med tanke på hur samtiden utvecklas så verkar de framgånsrika i sin ambition att förstöra våra länder som vi lärt känna dem…😥
    Men jag väljer aldrig vänsterliberal oikofobi och dekadens så jag har rent samvete.
    För övrigt så är det väl George Soros som i praktiken kandiderar till posten som USA’s president… Biden är bara sprattelgubbe.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s