Nästa fredag brinner koranen i Malmö

Boende vid Fridhemstorget i Malmö kan förvänta sig upprorsstämning nästa fredag när den kontroversiella danska politikern Rasmus Paludan ska genomföra en koranbränning.

Från början var det tänkt att partiledaren för Stram Kurs efter inbjudan av gatukonstnären Dan Park skulle bränna koranen i en manifestation i Rosengård, men man fick inget mötestillstånd av polisen.

Nu kommer manifestationen istället att ske den 28 augusti kl 12.00 Fridhemstorget. Beskedet har så klart väckt vrede bland muslimer på sociala medier som tävlar om att med så grovt språk som möjligt beskriva vad de tänker göra med Paludan.

Med andra ord som bäddat för onödiga sammandrabbningar, vilket kommer belasta samhället med fler onödiga kostnader. Idiotiskt att bjuda hit Paludan – han kan väl ägna sig åt att provocera muslimer på hemmaplan! 👎

Källa: Fria Tider

23 reaktioner till “Nästa fredag brinner koranen i Malmö

 1. Jättebra! Vi borde gå ut på varje torg i Sverige och bränna Koraner … denna satanistiska pedofilbok .. som inte har någonting att göra med demokrati och allas lika värde!

  Gilla

 2. Frågan är varför svenskar i Sverige ska behöva tolerera islams demokratifientliga, kvinnodiskriminerande och våldsbejakande syn på allt från a till ö? Nu har det i Sverige till och med bildats ett arabparti som påbjuder att man ska vara arab för att får vara med (kort beskrivet). Det är väl diskriminering om något? Dock hörs det naturligtvis inte ett protestpip från vänsterextrema massmedia eller MP, S. C. V eller L. En stor skam.

  Gilla

   1. Men ett krav för medlemskap är att vara arab?! Hur definieras en arab?? Lite DNA-analyser eller räcker det med en viss hud- och hårfärg? Vad för färgskala används? Ska man kunna prata arabiska på en viss nivå? Kanske ögonfärg eller ett visst pass? Det verkar mycket 30-tal och hitlertyskland med hel-, halv- och fjärdedels judar över det hela.

    Det skulle dessutom behövas en viss utbildningsnivå (universitet?) för att bli accepterad. Jag har väldigt svårt att tro på att detta parti skulle försvara moderna västerländska värderingar.

    Gilla

   2. Hört talas om taqiyya, tawrya, kitman & muruna??? kvalificerat lögnade map otrogna, dig & mig mfl..
    Allt för att främja islam, vad jag vet.
    De är inga korgossar som importeras ”en masse”.
    Hur bra blir det för er tjejer med ett mans överskott typ 130 till 100, inom överskådlig framtid??

    Mvh Per

    Gilla

 3. Verkligen bra med denna provokation!!! Den sätter fokus på att om vi inte lyder islam så kommer våldet mot oss. Paludan är en synnerligen modig och tänkande person. Vi är invaderade av en främmande kultur som vill sopa bort vårt sätt att leva och som ställer orimliga krav på hur de ska bemötas. Vi var ju för fan här först! Våra fega, omoraliska ledare sviker sitt eget folk, störta dem! Yttrandefriheten finns ju inskriven i grundlagen. Det är själva fundamentet för vårt sätt att leva tillsammans som islam vill ändra på. Heja Danmark, heja Paludan! Länge leve Paludan, vi får se hur länge han lever….

  Gilla

   1. Alternativet till att inte protestera är ju ännu sämre. Det är därför ett land behöver ett försvar, en poliskår, domstolar. Det behövs därför att somliga människor inte respekterar gränser, lagar, överenskommelser och försöker tvinga på andra just sin tro. Alternativet till att inte göra motstånd är sämre. Det vittnar all historia om. Det är obehagligt med konfrontation, speciellt tycker svenskarna det. Befolkningen i länder som upplevt krig och annan verklighet tycker annorlunda. Att vända andra kinden till i all oändlighet går inte. Någonstans måste en gräns dras där det är tvärstopp om vårt sätt att leva inte respekteras. Så enkelt och svårt är det.

    Gilla

   2. Jenny, blir mer av samma bättre??
    Du är smart, ingen tvekan.. men hjärtat?? som Pettersson..

    Vi behöver inte mer tandlösa analfabeter så varför fortsätta importen?? som du mfl gagar?? din egen undergång…

    Mvh Per

    Gilla

   3. Vem har sagt att jag vill fortsätta importen? Det jag vänder mig mot är manifestationen i sig där man vill bränna islams heliga skrift. Helt onödigt och idiotiskt!

    Gilla

 4. Om Sverige och svenskarna via polis, domstolar och politiker hade reagerat adekvat från det första utlänning steg i land så hade situationen givetvis varit en helt annan. Nu har det gått så långt att landet är helt förändrat för gott och svensken backar och backar. När stannar islam och de främmande människorna tro? När de ”erövrat” 5 ytterligare städer? Vid Uppsala? Östersund? Kvikkjokk? När de bestämmer det mesta? När de har regeringsmakten? Jag förbehåller mig rätten att tänka själv och reagera mot det vi kom överens om i det här landet. Det är samma kamp som pågår lite varstans i västlandet, inte minst i USA. Säg inte åt mig att jag ska backa för då går man de främmandes ärenden. Våld måste till slut mötas med våld när spelreglerna för demokrati inte respekteras. Både Danmark, Finland och Norge har det bättre i det här avseendet än vad vi har. Vårt land har inget försvar nästan, en polis som inte får göra sitt jobb, domstolar som inte får döma ut vettiga straff! Hur långt ska det gå innan det är acceptabelt att protestera? 50 våldtäkter om dagen, är det acceptabelt? 60? Ska de muslimska enklaverna få beskattningsrätt och rätt att använda sina domstolar?
  Som tur är sinar pengarna och det är väl det som till slut kommer åstadkomma ett skifte i denna galenskap. Det eller näst riktiga pandemi, en dödlig pandemi.

  Gillad av 1 person

 5. Precis så är det. Säga stopp direkt och få kontroll eller släppa kontrollen tills det är för sent att säga stopp.
  Vi har passerat den första gränsen, nu måste vi få kontroll, det får vi inte om samma regeringar som satt oss i
  skiten får var kvar, I deras långsiktiga plan är vi inte ens statister, bara betalarna.

  Gilla

   1. Jag visar respekt för yttrandefriheten och ser absolut ingen anledning att visa någon respekt för ockupanternas fantasiskrifter. Om jag själv fått välja hade talmud och bibeln brunnit samtidigt som koranen men nu är det Paludans show.

    Gilla

  1. Det är lika illa oavsett vilken religiös skrift man väljer att bränna. Vad är det du vill uppnå? Vi vet redan att muslimer i regel blir upprörda när någon bränner koranen och att judar samt kristna tar illa vid sig om du bränner deras heliga skrift. Om du vill stävja till exempel den pågående islamiseringen i Sverige så är det väl politikerna du ska pressa?!

   Gilla

   1. Ja och politikerna kanske vaknar när muslimer bränner ned helsvenska områden. Att invandrarförorter redan brinner verkar de inte bry sig om.
    Så det var bra att manifestationen flyttades till Fridhemstorget som är helsvensk så får de smaka på mångkulturen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s