Där gick det hål i ballongen

George Floyds död vid ett polisingripande i Minneapolis i slutet av maj var startskottet för flera våldsamma raskravaller i USA signerat Black Lives Matter-rörelsen och media drog sitt strå till stacken genom att piska upp en hotfull stämning där man rapporterade om att den kriminelle Floyd blivit ”mördad” av poliserna på grund av sin hudfärg, vilket påvisades genom att Floyd ropade att han inte kunde andas när en av poliserna höll sitt knä mot honom eftersom han gjort motstånd.

37-årige Thomas Lane är en av de poliser som utreds efter dödsfallet och hans advokat, Earl Gray, skriver i en inlaga i rätten att den bild som målats upp av händelsen är falsk samt att hans klient inte gjort något fel.

Istället är det George Floyd själv som orsakade sin död genom att svälja en överdos av den livsfarliga drogen fentanyl under ingripandet.

En läckt video från tidigare i augusti visar att Floyd vid gripandet uppgav att han inte kunde andas redan innan polismannen tog det uppmärksammade greppet. Enligt Earl Gray visar filmen från polisens kroppskamera att George Floyd hade ”en vit fläck” på sidan av tungan som var borta vid en senare tidpunkt.

Advokaten noterar att 2 mg fentanyl är en dödlig dos och att Floyds avsiktliga underlåtenhet att följa polisens befallningar, tillsammans med hans överdos, bidrog till hans egen död.
-”Allt han hade behövt göra var att sitta i polisbilen, likt alla andra misstänkta när de först grips. Medan han försökte undvika att gripas överdoserade Mr Floyd på fentanyl, helt på egen hand. Med tanke på hans berusningsnivå borde han i bästa fall ha haft andningssvårigheter”.

När obduktionsresultatet offentliggjordes i juni var fentanyl för övrigt en av de droger som återfanns i George Floyds system i samband med obduktionen.

BLM-rörelsen har under en längre tid sjungit på sista versen då allt fler tröttnat på deras brutala framfart – kanske kan detta vara det som behövs för att luften äntligen ska gå ur ballongen. En sak är i alla fall säker – media har har ett stort ansvar för den våldsamma utvecklingen vi sett i USA den senaste tiden!

https://www.friatider.se/george-floyd-dog-av-en-overdos

#alllivesmatter

14 reaktioner till “Där gick det hål i ballongen

 1. Medierna generellt har inte folkets bästa för ögonen. De är vänsterliberala aktivistmaskiner som driver subversiv verksamhet. Sedan kan man ju fundera på vem som finansierar och styr i kulisserna…

  Gillad av 3 personer

  1. Jag hakar på och fullföljer din tankegång kring ”vänsterliberala aktivistmaskiner”. Det har getts ut många böcker de senaste åren där man försökt förstå ”den långa marschen genom institutionerna”. Teorin är att speciellt efter 1968 såg radikala att de inte kunde ta makten med våld i västländerna och därför satsade på ett ”inre” maktövertagande genom statens institutioner och speciellt kultursektorn. Metoden var att söka statliga tjänster och arbeta sig uppåt i hierarkin för att bli beslutsfattare. Det är det vi ser nu där de fått ett stort inflytande över statliga verk, universitet (Lund och Södertörns Högskola speciellt), i tv, tidningar, bibliotek och på SR och SVT. Vi ser ju alla hur företrädarna för myndigheter och institutioner sympatiserar inte med svenska folket utan mer med de som håller på med det de håller på med. S, MP och V har verkat för tillsättning av chefer inom statlig sektor, man har då valt personer enligt agendan. Ett litet obehagligt parti på några procent, MP, har fått den viktiga posten som kulturminister. Jag har ofta ironiserat över A Linds löshår, det går knappat att överkatta symbolvärdet av löshåret för hur det uppfattas och ska uppfattas av de införda, ”en av oss”. S har med hjälp av MP genomfört en ”genusintegrering” av alla statliga myndigheter. Polis och räddningstjänst har fått instruktörer som ska lära ut radikala politiska doktriner. En del modiga inom kulturen har protesterat när villkoret för att få bidrag var att man tydligt beskrev hur genus, mångfald och allt det där skulle vara vägledande för arbetet, jag kan ge referenser. Precis samma sak har gällt de flesta företag som velat anställa personer med utländsk bakgrund, för att få del av det statliga bidraget har de måst förklara sig och skriva under en ”lojalitetsförklaring” mot den rådande ideologin.
   Så ser det ut. Hur ska Sverige nånsin kunna ta sig tillbaka till något som liknar ett ”normaltillstånd”?

   Gillad av 1 person

   1. Ett förtydligande till det jag skrev. Så som beskrivs såg, ser ”infrastrukturen” ut i Sverige. Landet under ledning av S, MP och V tog emot trenden i västlandet som går ut på att genomföra FN:s agenda 2030 tillsammans med det som allmänt kallas ”globalisterna”. Sverige utpekades som ett ”experimentland” där idéerna skulle vara möjliga att genomföra. Det handlar om radikala ingrepp i samhället för att genomdriva nödvändig klimatpolitik, för att visa hur kommande klimatflyktingar ska tas om hand etc etc. Detta passade S synnerligen väl utifrån de avtal som skrevs för 30-35 år sedan med imamer etc etc.
    Är det någon som har alternativa förklaringar till det som sker? Det är ju som sagt inte ett opåverkbart naturfenomen att det strömmat in miljoner muslimer till Sverige, att svenska domstolar inte kan döma som man gör i grannlandet Danmark osv osv i all oändlighet.

    Gillad av 1 person

 2. Media och globalisternas agenda……
  Ska kolla nu om detta basuneras ut ”stort”……vi kommer alla ihåg Meeto
  Aylan ….Ukraina Assange mfl.

  Gilla

 3. Vi kanske ska be Danmark om hjälp med polis eller militär? Kanske omröstning i Skåne vilket land skåningarna vill tillhöra? Fast det är ju riskfyllt förstås, vilka finns det flest av därnere, ursprungsinnevånare eller utsatta flyktingar? Danskarna kanske inte ens vill ha Malmö? Över Tjernobyl har man gjutit en betongsarkofag för att slippa smittan.

  Gillad av 1 person

 4. Sverige behöver en helt ny Polis: Kriminalpolisen. Som utbildas i Tyskland, Finland, Danmark och Israel. Som får en folkvald polischef och som får hand om kriminaliteten i Sverige. Den gamla polisen blir kvar och ansvarar för trafik, eftersök och fotbollsmatcher.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s