Det skulle aldrig komma på fråga att dra in biståndet när det gäller frågor som direkt berör svenska folket

Se där ja vad fort det gick att besluta om att omedelbart frysa biståndet till Vitryssland samt stoppa olika former av samarbete. Allt går som bekant om viljan finns.

Varför regeringens vilja saknas när det gäller att frysa biståndet till de länder som vägrar ta emot sina medborgare (oftast dömda brottslingar) som utvisats från Sverige – främst Somalia, Irak, Eritrea, Iran och Libanon – är däremot en gåta. Istället släpps ligisterna ut på Sveriges gator igen och kan fortsätta sin brottsliga bana samtidigt som de kostar oss skattebetalare en rejäl slant.

Obegripligt att svenska folket fortfarande har förtroende för hycklarna som suttit alltför länge vid makten!

#onlyinsweden

#alltgårommanvill

Källa: Aftonbladet

6 reaktioner till “Det skulle aldrig komma på fråga att dra in biståndet när det gäller frågor som direkt berör svenska folket

  1. Hej.

    Om odemokratiska det en och det andra, och dessutom ej värdegrundskorrekta traditioner, religioner och så vidare är ett kriterium får att dra in bistånd är det bara att dra in alltihop på en gång. Vilket vi borde göra ändå, samt kräva återbetalning av varenda krona som gått till FN, enskilda länder et cetera om mottagaren inte kan visa klara papper på att pengarna använts rätt.

    Det räcker så bra med att betrakta den av Sverige erkända staten Palestina som exempel (jag nämner Sveriges erkännande av Palestina som stat dels för att påvisa det sedvanliga rasistiska hyckleriet från MP/S, dels att MP/S ger bistånd till en stat där regeringspartiet har folkmord på programmet, och dels för att det i och med erkännandet faktiskt är fritt fram at dra in medborgarskapet för samtliga palestinier i Sverige och utvisa dem tillbaka till Palestina – de saknar ju skyddsskäl och skall därför i enlighet med FNs flyktingkonvention och praxis avs. denna återvända hem, och har en individ besköt landet/området den flytt ifrån är skyddsskälen och flyktingstatusen omedelbart förverkad ändå; en liten ljuspunkt ifall vi lyckas ordna en annan regering).

    Men för att kunna genomföra allt detta krävs lite ryggrad, lite järn i blodet och eld i hjärtat. Och att det svenska folket börjar bry sig mer om just Sverige och svenskarna än om det var rätt som vann Let’s Dance, eller om Ernst börjar bli tjock.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Gillad av 3 personer

  2. Vi minns väl hur Sveriges hycklande utrikesminister kritiserade Israel för utomrättsliga avrättningar, allt i efterspelet av Sveriges erkännande av Palestina, den politiken förstörde flera års goda relationer mellan Sverige och Israel. Och satte för evigt Sverige på kartan som antisemiter. Sveriges utrikespolitik har under nuvarande regering skapat nya problem i vårt förhållande till andra länder, att man inte ens förstår att en sån viktig position som utrikesminister kräver en politiker i toppklass, eller är svaret kanske så enkelt att Ann Linde/Margot Wallström är det bästa vi har? I såna fall är vi riktigt illa ute.

    Gillad av 1 person

  3. Det jag tycker är allra tråkigast är, att människor jag pratar med tycker som du och jag. Men de tillägger – ”Men vad ska vi göra. Det är ju ingen som lyssnar på oss…”
    Jag blir så förtvivlad att man resonerar så.
    ”Fattar man inte att vi kan rösta på andra som kanske kan hjälpa oss att ändra på saker och ting!

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar