Demokraterna känner hur snaran börjar dras åt

Svensk media målar upp Michelle Obamas attack på president Trump i sitt tal under Demokraternas konvent som något stort man aldrig hört tidigare, men i vanlig ordning ges ingen förklaring för svenska läsare varför Demokraterna är så trängda och desperata – det räcker väl med budskapet att Trump är det största hotet mot mänskligheten som vi så länge matats med.

Att svensk mainstream media öppet valt sida i det amerikanska presidentvalet har varit tydligt länge nu och att svenska folket glatt sväljer alla lögner de matas med är heller inget nytt – jag har bara svårt att acceptera att inte fler ser igenom dimridåerna.

Snart är det bara två månader kvar till valet och tonläget lär garanterat höjas vartefter Demokraterna känner att snaran dras åt. Men här i Sverige kommer vi så klart fortsätta att matas med att det nya radarparet Biden/Harris kommer stå som vinnare och med lite valfusk är allt möjligt. Den som lever får se, men vinner Trump lär det bli en intressant fortsättning som även kommer påverka vårt naiva kungadöme.

10 reaktioner till “Demokraterna känner hur snaran börjar dras åt

 1. Läste att man har lagt ned över 300 miljoner på att hitta oegentligheter i Trumps agerande , man har låtit ”djupa staten” lägga ned åtskillig tid på att hitta något som skulle kunna få honom fälld, trots det har man inte hittat något. Desperationen lyser lång väg hos demokraterna när man t.om använder sig av f.d president Obama med fru. Att det är demokraterna som är i underläge det borde stå klart för vem som helst, förutom åsikts-TV (SVT) förstås, som letar febrilt efter negativa nyheter om Trump

  Gillad av 1 person

 2. Den som informerar sig från fler håll än från vänsterliberal media ser med något annorlunda ögon på nuvarande president.
  Men svensken i gemen slickar okritiskt i sig anti-Trump-propagandan…
  Undrar om media har strategi för en ev Biden-seger. Då får de skippa Trump-hatar-propagandan och börja med gulliga hemma-hos-reportage hos Bidens….
  ”Baka med Bidens” och liknade lär det väl bli…

  Gilla

 3. Demokraterna har politike,Kennedys,Clinton,Obama,och republikanerna har skådespelare.Reagan,Schwartzenegger,Trump.Politiker trumpar skådisarna alltid och överallt.Vad var tex fel med Obamacare?

  Gilla

 4. Jacob Nordangård skriver

  ”…Den teknokratiska agendan kommer dock fortsätta med eller utan Trump.

  Den lösning som kommer att implementeras, vare sig den kommer från höger eller vänster, riskerar tyvärr att bli raka motsatsen till det paradis som predikas.

  Det gäller att öppna ögonen och använda sin visdom. Det vi behöver göra är att enas och säga nej till den globala teknokrati som vi nu står på tröskeln till”

  http://pharos.stiftelsen-pharos.org/trumfkortet-trump/

  Det Nordangård skriver om Tempelberget och som han inte tar upp är att hela det projektet är britternas sen mkt länge. Inflytelserika anglosaxiska intrigmakare hade i sin släkt folk med namn som Mount Temple inskjutet

  Anglosaxerna på båda sidor om atlanten har citerats för orden ”Vi har inga vänner bara intressen”

  Den anglosaxiska eliten vill ta bort allt kvarvarande privat ägande eftersom deras eliter kan gömma sitt ägande i anonymna truster.

  Varje kris omfördelar ytterligare resurser till globaliserarna eftersom spelreglerna kraftigt gynnar dom utan motprestationer.

  Om inte anglosaxernas rivaler kan hålla ställningarna är vi på väg mot en global slavkoloni.
  Troligen med en storskalig depopulation inplanerad.

  Eftersom afrikas nativitet är högre kan man misstänka att dessa afrikaner har utsetts av imperiet som kanonmat i den FN-ledda världspolis som globalisterna önskar införa.

  Muslimerna utgör sen tidigare ett annat kort i globalisternas korthand

  Både afrikaner och muslimer har varit särskilt illa behandlade av globaliserarna men kommer isf typiskt nog att kunna utnyttjas som friktionsmedel mot de andra medan anglosaxerna eliter som vanligt flyter ovanpå.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s