BRÅ:s nya rapport visar att brottsligheten ökar i Sverige men våra makthavare fortsätter ge ligisterna fritt spelrum

I kväll skedde ännu en dödsskjutning – denna gång i Rinkeby där den långvariga blodsfejden mellan de kriminella gängen Shottaz och Dödspatrullen flyttade ut bland civila och en man sköts ihjäl mitt bland barnfamiljer. Då väntar vi bara på en vedergällning från det rivaliserande gänget så är veckans kvot uppfylld!

I dag presenteras även ny statistik från Brottsförebyggande Rådet (BRÅ), som bekräftar att brottsligheten generellt sett ökar i hela landet.

Enligt BRÅ har antalet anmälda brott i Sverige i juli i år ökat med 6% jämfört med juli förra året.
”Minskningen av antalet anmälda brott under mars, april och maj 2020 – jämfört med motsvarande månader 2019 – vändes i juni 2020 till en ökning, som fortsatte även i juli.”

En typ av brott som ökat kraftigt är rån mot äldre eller funktionsnedsatta, som särskilt sticker ut i Sydsverige där anmälningarna i polisregion Syd (Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronoberg), nästan har fyrdubblats.

Antalet våldtäkter mot barn och vuxna har hittills ökat under fem av årets sju månader samt även kategorin ”brott mot person”.

Således har regeringens dimridåer om att brottsligheten i Sverige minskat nu skingrats. Med dessa fakta på hand borde de ryggradslösa politikerna känna pressen att ta sig i kragen och agera, men det här är trots allt Sverige 2020 där våra makthavare kommer undan med det mesta, så jag tror inte ett ögonblick på att de kommer göra något annat än förhala frågan fram till nästa val. Kläcker de bara ur sig lite väl valda plattityder så låter media de ansvariga vara ifred.

Så låt ligisterna fortsätta skjuta ihjäl varandra med en och annan förlupen kula mot civila offer, låt de hålla på med väpnade rån, misshandel och våldtäkter samtidigt som det självklart är fritt fram för de fega kräken att attackera äldre samt rörelsehindrade – här finns nämligen ingen som kommer att stoppa er!

https://www.friatider.se/kraftig-okning-av-valdtakter-i-sverige

13 reaktioner till “BRÅ:s nya rapport visar att brottsligheten ökar i Sverige men våra makthavare fortsätter ge ligisterna fritt spelrum

 1. Buset får väldigt lite straff i förhållande till deras handlingar.

  När vi vanliga reagerar starkt mot övergreppen mot oss, kallar makteliten det för hatbrott! Offren straffas i stället.

  Gillad av 3 personer

 2. Det nya ”normala”…
  För ingen makthavare har för avsikt att på allvar göra något åt detta.
  Och väljarna fortsätter att rösta på makthavare som inte har för avsikt att på allvar göra något åt detta…
  😥

  Gillad av 2 personer

 3. Precis så här går det till i krigstid. Den inhemska befolkningen förnedras och inga medel är otillåtna för den ockuperande makten. Sverige och dess genuina befolkningen befinner sig under attack från främmande makt. Nä det kan inte vara sant. Jo det är faktiskt vad som händer och försigår dygnets alla timmar i detta arma land.

  Gilla

 4. Som sagt, det är ju fröjdefullt mär de skjuter varandra, helst med dödande huvudskott. Ingen långvarig belastning på sjukvård, inga pensioner. Fortsätt så.

  Gilla

 5. Undrar vilka som dödar flest äldre, funktionsnedsatta och handikappade, staten via Corona eller de mörkhyade via sitt normalvåld?

  Gilla

 6. Kan man verkligen lita på BRÅ:s siffror? Troligen inte. Förmodligen är det mycket, mycket värre! Vad heter han den där polacken som alltid försvarar och ursäktar brottslingarna, Jerzy Sarnecki??

  Gillad av 1 person

  1. Polackerna blir förolämpade – Snickesnacki tillhör en folkgrupp vars namn det är olagligt att nämna…… Polackerna dumpade många av dem i Sverige….

   Gilla

  2. Jerzy Sarneckis urprung har egentligen inget med detta att göra, de polacker jag känner är nationalister, och låter sig inte som oss svenskar köras över i bl.a invandringsfrågan, och de försvarar absolut inte svammelpellen JS. Att han sitter som sakkunnig i diverse slaskmedia beror bara på att han är en av få som ständigt förnekar verkligheten, och det passar SVT, TV4 m.fl och deras agenda att mörka siffrorna.

   Gilla

  3. Snickesnackis ursprung betyder allt! Hans sagolika karriär som inkompetent nolla i Sverige har getts honom pga det!

   Gilla

 7. Kanske var det han som lärde upp Eliasson? Eller var det tvärtom? Hursomhaver ömkar båda brottslingen mer än offret. Alltid. Undrar hur de får belöningen? Har de skriftligt på det hela? Bankkonto dit stålarna ska sättas in?

  Gillad av 1 person

 8. Politikerna kommer att förklara den ökade brottsligheten
  Med ökade anmälningar.
  Men sanningen är att det är mycket värre ,
  många anmäler inte för våldtäkterna utreds inte.

  Fallen med känd förövare avslutas utan utredning.
  Värsta är att vissa människor påstår det var värre förr.

  Det är grymt men det enda som skulle få politikerna att ändra sig.
  Är att de blir rånade och misshandlade.
  Eller deras barn.
  Oavsett var du bor i Sverige så mördas det, våldtas, rånas
  Och förstörs det varje vecka.

  Att funktionshindrade och gamla blir utsatta det har politikerna vetat länge.
  Men de gör allt för tysta median. 2015 var det stor möte om frågan men
  Allt blev nedtystat.
  Det är lätt att räkna ut vem politikerna skyddar.

  Gillad av 1 person

 9. Inte bara politiker som är skyldiga. Även Riksåklagaren! Som utfärdade generalorder att ”barn” under 18 år inte får häktas och förhöras i Sverige, med hänvisning till ”Barnkonventionen”. Se senaste Uppdrag Granskning, Barn som rånar barn. Riksåklagarens order kan komma att skrivas in i lagen om ingen vaken politiker i riksdagen uppmärksammar det. Riksåklagaren bör bytas ut med det snaraste.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s