5-årig pojke skjuten i huvudet av svart man men tystnaden hos de stora tidningarna är talande

I helgen blev en 5-årig pojke skjuten i huvudet framför sina systrar utanför sitt hus i North Carolina. 5-årige Cannon Hinnant lekte utanför sin fars hus tillsammans med sina två systrar, 7 och 8 år, i staden Wilson i söndags eftermiddag när han sköts i huvudet av 25-åriga Darius Sessoms. Pojken fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda. Sessoms som bor i huset bredvid kunde senare gripas av polis och står anklagas för mord.

Enligt polisen var mordet inte slumpmässigt, även om de inte informerat om något motiv.

Vittnet Doris Lybrand berättar att Sessoms sprang fram till pojken som åkte på sin cykel, satte pistolen mot Cannons huvud och tryckte av, innan han återvände till sitt eget hus. Enligt en kusin till fadern ska Cannon ha mördats för att han kört in sin cykel i grannens trädgård.

Denna nyhet har dock inte fått något stort eko varken i USA eller i världspressen, som istället verkar vilja tysta ned händelsen. Hade det varit en vit man som kallblodigt sköt ihjäl en svart pojke hade världens mediehus däremot rivit upp himmel och jord för att påvisa den utbredda ”rasismen” och ”rashatet”. Hyckleri!

#alllivesmatter

https://www.wmbfnews.com/2020/08/11/nc-man-wanted-fatal-shooting-year-old-apprehended/

6 reaktioner till “5-årig pojke skjuten i huvudet av svart man men tystnaden hos de stora tidningarna är talande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s