Våra politiker lovar vitt och brett men inga akuta insatser görs trots den destruktiva samhällsutvecklingen

Vaknar upp till ännu en vanlig dag i det nya Sverige som bjuder på standardnyhetsflödet numera i form av skottlossning i Upplands-Bro, knivrån i Borås, misshandel på öppen gata i Malmö, mordbrand i skolbyggnad i Umeå, skottlossning in i bostad i flerfamiljshus i Sundbyberg, grovt våldsbrott i Vansbro, grov misshandel i Norrköping och bilexplosion i Borås som skadade närliggande lägenhet.

Nästa vecka börjar skolorna – ska vi hoppas på att det lugnar ned sig då? Kanske får vi en grandios avslutning i form av en repris på den stora bil-bbq:n i Västra Frölunda 2018 när maskerade ungdomar attackerade ett 70-tal fordon på en parkering med gatstenar och brandbomber strax innan skolstart?! 🤪

Mest troligt är dock att allt fortsätter sin gilla gång även efter att sommarlovet tagit slut, för vem vill avbryta något så roligt som samhällsförstörelse – särskilt när man inte stöter på något motstånd?! Att hugga kniven i folk, skjuta människor, vandalisera byggnader och annan egendom, starta mordbränder, slå och råna oskyldiga offer, bränna bilar samt skända kvinnor och unga flickor är varje invånares rätt numera.

Vår regering bygger luftslott om vad som komma skall, medan oppositionen kommer med fagra löften om lagändringar och höjda straff om de kommer till makten, men allt detta ligger i framtiden. Här och nu görs dock ingenting trots att det är akuta insatser som behövs istället för detta evinnerliga daltande med kriminella avskum.

Men de styrande kommer fortsätta låtsas som om de har allt under kontroll, varför detta spektakel – som kostar oss skattebetalare multum – kommer fortsätta tära på samhället!

#detnyasverige

8 reaktioner till “Våra politiker lovar vitt och brett men inga akuta insatser görs trots den destruktiva samhällsutvecklingen

 1. Våra makthavare har helt enkelt inte Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen.
  Fast folket har ju inte heller sitt eget bästa för ögonen med tanke på återkommande valresultat, så…
  Bara att förhålla sig…

  Gillad av 4 personer

 2. Skulle inget ha hänt, så skulle man väl undra vad som har hänt.
  Det enda postitiva man kan säga om det ”nya” Sverige. är att svenskar är ett tålmodigt folk.

  Gillad av 2 personer

  1. Jag tror att vi måste bestämma oss för vem som är svenskar.Är den som ser ut som en svensk,lever som en svensk,har uppfostrat sina barn på svenskt vis men som har sju etniciteter i sitt DNA men inte promille skandinaviskt DNA svensk? Är hen det,är hen svensk? Det blir fel när man på lösa grunder delar in människor.

   Gilla

   1. Svenskhet är måhända ett subjektivt begrepp men den som assimilerat sig torde väl kunna räknas dit.
    Om han/hon ställer upp på svenska lagar, regler, traditioner och förhållningssätt så har han/hon rimligen kvalificerat sig.
    Kanske inte fel att svära en trohetsed om man vill bli medborgare.

    Gilla

  1. Det skulle lika gärna kunna vara en sk svensk kärring.Terpentin i arslet på de som inte vill bidra till vårt samhälle oavsett om de heter Mona,Mikael eller Mohammad.

   Gilla

 3. Som sagt, svenskarna är försatta i ett hjälplöst tillstånd. Detta har skett skickligt och avsiktligt. Självklart håller det inte så länge till. Snart får vi nytt hopp när nya politiker lovar guld och rätt gröna skogar. Tro inte på dem.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s