Miljöpartiet fortsätter leka godhetsapostlar men deras desperation lyser igenom

I morgon möts Migrationskommittén för sista gången inför avslutande förhandlingar. Kommitténs arbete har präglats av idel låsningar och enligt ett preliminärt förslag som DN tagit del av är det främst anhöriginvandring samt asylgrund man är oense om.

De mest desparata just nu är asylaktivisterna i Miljöpartiet som ikväll skriver ett debattinlägg i SvD, bestående av de vanliga flosklerna om krav på en human migrationspolitik där man värnar om asylrätten samt ihåliga löften om en effektiv etableringsprocess.

Standardformuleringar om att Moderaternas migrations- och integrationspolitik är farlig samt bara gynnar de främlingsfientliga, varvas med de uttjatade fraserna om att Sverige har kapacitet att ta hand om alla och att det är cyniskt att kräva att nyanlända etablerar sig på arbetsmarknaden innan familjeåterförening är möjlig eftersom det genererar såväl mänskligt lidande som ökat bidragsberoende.

Hur det är möjligt att vi kommer få fler bidragstagare om vi ställer krav på egen försörjning innan migranter får ta hit sin familj framgår inte. I min värld borde det snarare fungera som en morot.

Med tanke på den stora anstormningen av ekonomiska migranter samt framförallt de ensamkommande afghanerna som flyr från fattigdom, blir det nästan komiskt att läsa att ”de som har giltiga asylskäl ska få uppehållstillstånd, de som saknar skäl får det inte.”

Att Socialdemokraterna under parollen ”makten framförallt” låtit dessa vettvillingar få styra landet i snart åtta år, trots det minimala väljarstödet som står bakom partiet och all den skada de åsamkat landet, är en skandal i sig. Allt tyder dock på att S kommer fortsätta krypa för MP för att kunna behålla sin maktposition mandatperioden ut – kosta vad det kosta vill!

#onlyinsweden

#vibetalar

Källa: SvD, DN

9 reaktioner till “Miljöpartiet fortsätter leka godhetsapostlar men deras desperation lyser igenom

 1. De bryr sig om lidande för flyktingar men svenska arbetare som
  Tvingas slava 50 år och offra familj och hälsa.
  Där finns det inget medlidande till.
  Att svenska barn förlorar sina föräldrar i förtid och
  Att de blir plundrade på hela arvet. För att dela med illigala
  Flyktingar som åker hem på semester på skattepengar.
  Och som har ny två hem och förmögenheter medan svenskar blir dubbelt så
  Fattiga.

  Överallt i hela världen finns det människor som finansieras med svenska
  Skattepengar. Men det finns inte någon svensk
  Som finanseras med något annat lands skatterpengar.

  Gillad av 3 personer

  1. Ingen i S eller MP bryr sig det minsta om ”lidande flyktingar”, sådana har vi ju inte heller i Sverige. De mörkhyade används enbart som vapen, som pjäser i ett avancerat spel. S inväntar inte opinionssiffror, man skapar de opinionssiffror man behöver. Skickligt och på samma sätt har S använt alla de statens maktmedel en militärjunta skulle ha använt. Vi har en civiljunta, ett enväldigt parti som inte bryr sig ett dyft om svenskarna eller demokratin. Vi har en opposition som är fega, oskickliga och som inte heller de bryr sig ett dyft om demokratin, svenskarna eller Sverige.
   Svenskarna är försatta i ett hjälplöst tillstånd.

   Gillad av 2 personer

 2. Ett oförlåtligt övergrepp på Sverige att låta ett subversivt extremistparti som MP styra över migrations-och energipolitiken. Måtte väljarna straffa ansvariga samt förpassa denna sekt till historiens skräphög.

  Gillad av 3 personer

   1. Ja, de flesta universitet, högskolor och andra utbildningar är genomsyrade av ett ”marxistiskt” tänkande och en hel del annat flum. Olika förvaltningar inom staten har fått värdegrunder som styr och reglerar ett fritt tänkande och anvisar hur myndigheten ska handla. Så, det kommer inte bli nån enkel sak att schyssta till det där. Följden blir väl rimligen en bestående polarisering, två grupper mot varandra där den ena, ”marxisterna” är de troende. Vi vet ju alla hur det är att försöka föra ett vuxensamtal med en troende, inte om hur det blir i nästa rike eller hur det borde vara här, utan hur det faktiskt är här. Hur ska man t ex hantera de många statliga myndigheter och organisationer vars enda uppgift är att påverka allmänna opinionen och vara lobbyister in i riksdagen? De som är anställda där kommer försvara sig med näbbar och klor. De är dessutom de som sitter med makten att formulera problemet och göra reklam för det.
    Så, problemet är större och mer djupgående än du med dina rader ger uttryck för.

    Gillad av 2 personer

 3. Sossarna låter MP hållas, det gör man bara för att man tror sig ha bättre koll när de sitter i regeringen än att de bedriver opinion. (S) kan på så vis runda MP i de flest frågor, att det sen går dåligt för landet, och svenskarna struntar man fullkommligt i, att sitta vid makten betyder allt för Löfven och hans kollegor.

  Gillad av 2 personer

 4. Det mesta som skrivs här är förstås korrekt, klokt och allt det där. Men, det är inte det att politikerna inte inser sina ”misstag”. Det är avsedd effekt av avsedda handlingar det som sker. Hur svårt det än kan vara att ta till sig. Så agerar främst S idag i Sverige, de är värst därför att de har makten att kunna göra något annat. Vem hade trott det om en försagd svetsare? Om han haft någon moral hade han förstås avgått. Men, makten, den makten, Löfven har blivit en brottsling precis som så många andra inom S, ända ner till den enskilde fack-mannen/kvinnan. Samtliga är genomkorrumperade i det att de stöder ett ruttet system bara för att de själva får fördelar av det. INGEN bryr sig på allvar om svenska folket, ingen!
  Svenska folket är försatt i ett hjälplöst tillstånd.

  Gillad av 2 personer

 5. Väldigt försiktigt uttryckt så har det inte gått så bra. Stefans uttalande om att det finns utmaningar är inte överdrifter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s