Fransk journalist tar bladet från munnen – kriminella migranter tar över franska städer

Hamnstaden Bordeaux i sydvästra Frankrike har cirka 250.000 invånare och stadens ekologiska borgmästare Pierre Hurmic (EELV) som tillträdde i juni, har utlyst klimatnödläge – staden har dock större problem än klimatutmaningar.

Tolv knivhuggningar i staden under de senaste veckorna och en tonåring som blev allvarligt skadad i en skottlossning i slutet av juni, tyder på att våldet nu är ett dagligt fenomen och såväl invånare som affärsinnehavare vittnar om att drogförsäljning samt våld är ständigt närvarande, men att poliserna lyser med sin frånvaro på stadens gator.

En journalist som nyligen blev attackerad utanför sitt hem tycker att staden borde ha helt andra prioriteringar samtidigt som han noterar ökad kriminalitet även i andra franska städer.
-”Jag bodde utomlands där våld och fattigdom fanns överallt, men jag blev ändå aldrig attackerad där.”

Journalisten bor i ett tyst och lugnt område i de centrala delarna av Bordeaux. Några steg från hans dörr kom en tonåring på en cykel fram till honom och började pladdra obegripligt om fotboll samt frågade om han hade en dator i sin väska och försökte samtidigt knuffa ned journalisten på marken. Då kom flera andra till platsen och attacken verkade planerad. En av dem tryckte upp journalisten mot väggen och höll honom i ett stryptag ovanför marken. Övriga plundrade journalisten på hans värdesaker – dator, mobiltelefon, id-handlingar och pengar – innan de sprang därifrån. Journalisten höll på att förlora medvetandet och har fortfarande blåmärken runt halsen efter attacken. En av förövarna närmade sig hotfullt med en kniv, men hindrades av övriga från att attackera. Journalisten misstänker att det kanske berodde på att han inte gjorde något motstånd samt själv har mörk hy.

På grund av attacken är nu journalisten flera veckor efter i sitt viktiga projekt eftersom han inte har någon utrustning och han skräder inte orden.
-”Vi ska inte lura oss själva, det är ett faktum – som vid de flesta attacker den senaste tiden – att det var unga nordafrikaner, välkända profiler. Jag är äcklad av Bordeaux, vi är inte längre säkra här. Det finns nu laglösa områden. Jag bor i ett fredligt och familjärt område där alla känner alla, men jag känner mig inte längre hemma. Vi brukar säga att flickor inte ska gå hem själva, men nu vill inte jag gå hem ensam. En vän till mig blev snittad i halsen av samma person som stal min telefon.”

Samma fenomen med kriminella migranter som ses i stora delar av Europa är också fullt närvarande i Sverige, med den väsentliga skillnaden att här vill varken det politiska eller mediala etablissemanget kalla det för vad det är.

#detnyaeuropa

‘I am disgusted with Bordeaux, we are no longer safe here’

5 reaktioner till “Fransk journalist tar bladet från munnen – kriminella migranter tar över franska städer

 1. Det är märkligt, samma utveckling i de flesta länderna i västvärlden, islam släpps in, staten och polisen låter våldet släppas lös. Det kan inte vara en slump. ALLA länder i västvärlden KAN slå ner och hantera sådana här saker om de vill. Det kan inte bara skyllas på att de mörkhyade har en tro som tillåter dem att använda våld, det måste bero på att de tillåts använda våld mot varje lands medborgare. Det här kan ju inte hålla på för evigt. Men, vad kommer stoppa utvecklingen? Ekonomin kanske? Eller rullar det bara på fortsättningsvis?

  Gillad av 1 person

 2. Vi får väl skicka hem dem till mp.

  Saboni och mp ser bara problemen flyktingarna har
  Alla problem och kostnader de ger förnekar de totalt fortfarande.
  Pumpar in mer pengar hela tiden till illigala migranter.

  Tillls Sverige blir bankrutt och då kommer politikerna sluta med
  Full pension.
  Medan vi andra kommer bli utan.

  Gillad av 2 personer

 3. Vänsterliberal oikofobi och dekadens är uppenbarligen inte ett unikt svenskt problem.
  Globalisterna riktar in sig på att förstöra hela västvärlden.

  Gillad av 1 person

  1. Jodå, men våra ledande politiker i regeringen och V använder sig av tillfället att skapa kaos i Sverige för att behålla makten. De förstör Sverige med sin människohandel där mörkhyade blir en sådan belastning för samhället att all kraft, alla pengar går åt till detta. Samtidigt har man fört in islam som är en direkt konkurrent till staten om våldsmonopolet, men också rättsmonopolet. Klanerna dömer själva enligt koranen i rättstvister. Så kan det inte vara i ett demokratiskt samhälle. Så är Sverige inte heller längre ett demokratiskt land. Grundvalarna för demokratin är satta ur spel även om det på ytan i samhället ter sig tämligen normalt bortsett från våldet, bränderna, horderna av mörkhyade som finns överallt.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s