Det pågår ett lågintensivt krig på våra gator men tystnaden från de ansvariga är kompakt

Numera är det vardagsmat att vakna upp till nyhetsrubriker som för tio år sedan hade väckt enormt uppseende, men nu enbart möts med kompakt tystnad från våra makthavares sida. Men hur mycket jag än försöker ignorera samhällsutvecklingen så går det inte att vänja sig vid att Sverige befinner sig i ett lågintensivt krig.

I natt har det skett tre skottlossningar i Tensta, Trelleborg och Gävle, två knivhuggningar i Västerås och Örebro samt flera inbrott och rån på olika platser i landet. Dessutom har det skett nya bilbränder i Malmö och brunnit i Bäckagårdsskolan i Malmö samtidigt som en brandbomb, så kallad molotovcoctail, kastats mot Bellevueskolan i samma stad.

Är det för mycket begärt att statsministern eller justitieministern ska ta bladet från munnen och kommentera den negativa spiralen vi befinner oss i? Allt kan inte skyllas på gängkriminaliteten som våra styrande påstår sig bekämpa både dag och natt utan märkbara resultat – det här är en attack mot samhället på bred front som sker regelbundet med kostsamma konsekvenser i form av såväl civila offer som vandalisering och samhällsförstörelse.

Men när till och med de ytterst ansvariga duckar samtidigt som de backas upp på bred front av media som inte vågar varken ifrågasätta eller ställa någon mot väggen, vet man att ödet är beseglat för det en gång så blomstrande landet som tidigare var ett av världens bästa länder att bo i.

Det här eskalerande våldet och empatilösa beteendet är bara en försmak av vad vi kommer att få leva med på ålderns höst och framförallt våra barns liv ska präglas av i decennier tack vare våra fega politiker som vänt landet ryggen. Hade svenska folket haft lite kurage skulle vi ha tågat på gatorna och krävt vår rätt av de folkvalda syltryggarna, men istället har vi valt att vara medlöpare som tyst ser på.

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

Källor: Aftonbladet, SVT Nyheter, Smålandsposten

10 reaktioner till “Det pågår ett lågintensivt krig på våra gator men tystnaden från de ansvariga är kompakt

 1. Man får allvarligt fundera på hur man ska bo när vi når kritisk nivå på dekadensen.
  Timmerstuga i ödemarken måhända.

  Gilla

  1. Där blir du ett lätt offer när tjuvar från vissa länder åker på stöldturné. Men visst, om du kan lösa dessa problem själv så visst. Men att gå runt med jaktgeväret hela dagarna känns inte helt OK.

   Gilla

   1. En klippa i havet, kanske…
    Sorgligt att frågan överhuvudtaget ska behöva ställas, dock…

    Gilla

 2. Nå’n form av inofficiella medborgargarden som lägger upp scheman för bevakningsrundor

  Namtionell översyn över vilka byggnader som behöver modifieras för att försvåra pyromani.

  Fler bevakningskameror som kan flyttas runt slumpmässigt.

  Gillad av 1 person

 3. Det är krig mot oss:

  En lastbil åkte från Tyskland, lastad med 52000 skarpa patroner.
  Chauffören lade sig för att sova (enligt egen utsago) på en rastplats i Bromölla.
  Under tiden hade någon skurit upp täckmaterialet och tagit alla patronerna.

  Det behövs inte sovas med resor från Tyskland till Sverige. Så långt är det inte!

  Gissar på beställningsjobb. Vakna svenska folket!

  Gillad av 3 personer

 4. Jag tror att jag vet på ett ungefär vad Stefan o Morgan skulle säga, och tyvärr tror jag inte att det tjänar något till. Suck

  Gilla

 5. Ja, det går enligt plan. Svensken hålls hjälplös med kaos i samhället. Räddningen kommer 2022 i form av – SOCIALDEMOKRATERNA!

  Gilla

 6. Kul förresten att Trump kallar BLM för marxister. Fast det är inte samt förstås, de har ingen aning om att Marx och Engels funnits ens. De ville ju välta Linnes staty och avslöjade i intervju att de trodde han var slavhandlare. Dags att förbjuda vita blommor?

  Gilla

 7. 5 anledningar till varför det överhuvudtaget inte är lönt att rösta i nästa riksdagsval
  Aktivister: Landet har förstörts och styrs uteslutande av aktivister med en egen AGENDA likt en diktatur. Det är därför högern blockerats från inflytande från samtliga politiska frågor. De värsta aktivisterna är Miljöpartiet men dessa finns också inom media, rättsväsendet och i alla typer av myndigheter pga att tjänstemannaansvaret avskaffades en gång i tiden. Utan tjänstemannaansvar kan nämligen inget samhälle heller fungera fullt ut.
  Stefan Löfvén: Hur valet än slutar så sitter han kvar p g a Socialdemokraterna tror att demokratin automatiskt FÖRSVINNER om de förlorar makten. Decemberöverenskommelsen och januariavtalet är bara två exempel. Likt förbannat kommer han att väljas om på nytt pga att det är riksdagen som avgör och inte folket.
  Sedan denna regeringen tillträdde så har detta varit den absolut sämsta perioden i Sveriges historia.
  Miljöpartiet: Det spelar inte längre någon som helst roll hur valresultatet än slutar, eftersom de ändå får igenom sin förbannade politik, vilket i praktiken har visat sig både när det gäller klimatet men också migrationen. Det är därför regeringen ALLTID gör felprioriteringar.
  Oppositionen och SD: I varenda jävla val är det fokus från media och övriga partier. Så länge SD sitter i riksdagen, så kommer allting att kretsa kring dem och deras förbannade rötter. Media har därför sedan lång tid tillbaka redan förklarat KRIG mot folk som är kritiska mot utvecklingen i landet.
  Väljarna: Det är opålitliga och har endast en fråga i huvudet åt gången. De har te x ännu inte förstått att de får MP på köpet om de röstar på S. Man ska därför aldrig underskatta deras DUMHET med tanke på att de mestadels får sin information av propagandakanaler som SVT och Aftonbladet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s