Man på cykel är inget signalement

För två veckor sedan blev en kvinna i 80-årsåldern nedstucken under sin promenad i Falkenberg när en gärningsman på cykel attackerade kvinnan med någon form av vasst föremål. Kvinnan vårdas fortfarande på sjukhus och polisen, som inte har någon misstänkt i nuläget, säger att de inte ger upp samt gärna vill lösa fallet där de fortsatt eftersöker tips och uppgifter från allmänheten.

Vill man verkligen lösa fallet så finns det ett enkelt sätt – gå ut med fullständigt signalement på den fega kraken så lär han nog ringas in kvickt. Man på en cykel är inget signalement!

#onlyinsweden

#slutaskyddabrottslingar

https://www.expressen.se/gt/krim/polisen-efter-attacken-pa-kvinnan-vi-ger-inte-upp/

14 reaktioner till “Man på cykel är inget signalement

 1. PK-polisen anser att det inte är förövaren som är skyldig till brotten utan alla vi andra, inklusive offren:

  Gillad av 3 personer

 2. Det är ett lagom censurerat signalement för att tysta svensken och inte kunna identifiera en mörkhyad förövare.

  Gilla

 3. llll

  Gillad av 2 personer

 4. Jag förstår inte att PK inte förstår att det idag kommer funderingar om vem/vilka som kan utföra ett sådant dåd. Mina funderingar föll direkt på ”sådana”. Men så tänkte jag att inta alla ”sådana” kan cykla. Men frågan kvarstår.

  Gilla

 5. Man är nog inte särskilt intresserad av att lösa fallet…(?)
  Dock är det så att i samtidens Sverige så är ett bristfälligt eller utelämnat signalement generellt sett i högsta grad ett mycket tydligt signalement…
  I alla fall för oss med normal tankekapacitet.

  Gillad av 2 personer

 6. Sverige behöver en ny Polis: Kriminalpolisen. Som enbart skall syssla med kriminalitet. Den gamla polisen får hålla på med trafik, eftersök av dementa och ordning på fotbollsmatcher. Kriminalpolisen skall ha en folkvald chef, kandiderar och väljs i allmänna val. Utbildning av nya kriminalpoliser skall ske i Tyskland, Danmark, Finland och Israel. Tips inför valet 2022 till valfritt politiskt parti.

  Gilla

  1. Sveriges polis behöver en organisation som konsulter inte utformat. Samma konsulter har omorganiserat polisen på liknande sätt i Holland, Portugal m fl länder. Sist, men inte minst, behöver Sverige en polis som inte är påverkad i det dagliga arbetet av politiker. Samma sak gäller rättsväsendet som också genomgått en liknande organisationsförändring med förfärande resultat.
   Tro inte att saker och ting i den offentliga sfären sker av en slump. Det som vi ser nu inom polis, rättsväsende, utbildningsväsendet, myndigheter påbörjades för flera decennier sedan. Tidsmässigt går det att få ihop väl med när S bestämde sig för hur de skulle behålla makten. Det fanns och finns liknande strömningar internationellt (”vänstervågen”, den har förresten liberalt ursprung) som S kunde haka på. Inget annat land har dock drivit allt så långt som S och regeringen i Sverige, alltifrån myndighetsförändring, hur man tagit kontroll över media och en massa andra institutioner. Den punkt där Sverige skiljer ut sig mest är den ohämmade handeln med utlänningar där importen vida har överstigit allt vad andra länder företagit sig.

   Gilla

 7. Stämmer verkligen signalementet, borde det inte stå: ”Hen på cykel”, vi är ju trots allt i Sverige, där genusvetenskap betraktas som en vetenskap, men borde vara en ideologi.

  Gillad av 1 person

 8. Den inhemska ”Björnligan” är inga problem att ge sig på likaså pundare men absolut inte invandrargäng som terroriserar och ödelägger. Jag är säker på att det är politiska direktiv från sossemaffian om att man under inga omständigheter ger sig på deras valboskap sin är anledningen till att polisen är totalt handlingsförlamad.

  Gillad av 1 person

  1. Det är ju knappt att det går att köra vasaloppet längre tack vare den globala uppvärmningen.Sverige är inte en skidåkande nation längre.Det är nog femton år sedan det var mer än fem centimeter snö här i Skåne.Man saknar ju en riktig vinter.

   Gilla

   1. Tja ni sörlänningarnas Skåneland har väl aldrig varit känt för att vara ett snörike.
    Vilken global uppvärmning? Uppvärmning och nedkylning är lokala företeelser och benämns väder, så det så.

    Gilla

 9. Det finns andra signalement att lägga märke till nuförtiden. T ex Lena Endre som med snörpt mun meddelar att hon är trött på dagens Sverige och dess ”trångsynthet och främlingsfientlighet”. Sådana och liknande uttalanden finns i massor och de är väldigt bra signalement på vilka som är PK-människor. Dessa PK-människor är extremt farliga i det att de äger en röst i media och att de fort som blixten vänder kappan ut och in det när situationen bedöms vara för dem fördelaktig. Endre är således inte trött på våldtäkter, våld, bedrägerier, bortslösade skattemiljarder och allt det där.
  Idag kan man läsa om två kvinnors berättelse om de våldtäkter de blev utsatta för, bild finns inte med. Säkert är det vita förövare. MEN, sådana berättelser borde media ha haft åtminstone 10 av per dag, månad efter månad. Då kunde inte ens den slöa svensken ignorera våldtäkterna. Vad Endre skulle gjort vet vi inte, men gissningsvis skulle hon försvarat förövaren om man bedömer hennes reaktioner i nutid över de våldtäkter som sker och skedde idag.
  Det finns många andra signalement att lägga märke till.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s