Hur kan regeringen Löfvén sova gott om natten när Sverige brinner?

Dagen börjar med fler misstänkta mordbränder – denna gång i en pizzeria i Nacka respektive Näsbyparks tennishall i Täby som totalförstörts under natten. I går morse hade det skett nya bränder i Lund och där har det brunnit så mycket att polisen nu inlett ”Operation gnista” för att få stopp på bränderna, men med tanke på hur mycket det brinner runt om i landet så skulle det snarare behövas en nationell samordning för att stoppa den farliga utvecklingen.

Hur i hela friden kan de tre musketörerna Johansson/Löfvén/Damberg sova gott om natten när Sverige brinner? Känner de inte ett uns av ansvar att ta tag i det här?

Att vi ens behöver tillsätta dessa kostsamma men ganska verkningslösa operationer som till exempel Rimfrost och Gnista, borde vara ett tydligt tecken på att polisen tappat kontrollen och att det skjuts samt bränns byggnader hej vilt. Man måste vara blind om man inte ser mönstret och i en normal värld hade regeringen tolkat det som en effektiv varningssignal samt agerat därefter istället för att fortsätta blunda samtidigt som man bygger luftslott i debattartiklar om ”allt” man gör för att stoppa den våldsamma spiralen.

Det mest obegripliga är fortfarande, vilket vi såg prov på senast igår när inrikesminister Damberg återigen levererade floskler i ett debattinlägg, att så många svenskar fortfarande tror på att läget är under kontroll och att regeringen jobbar stenhårt för att åtgärda problemen. De har tydligen inga egna ögon att se med, eller så väljer de att blunda.

Decennier av indoktrinering har helt klart haft effekt och en alltför stor del av befolkningen vill inte förstå att det redan gått för långt, utan litar blint på att Farbror Staten kommer trolla bort problemen samt upprätthålla tryggheten i landet. Hur länge till kan befolkningen fortsätta blunda för det som sker?

#onlyinsweden

#burnbabyburn

Källa: Aftonbladet

14 reaktioner till “Hur kan regeringen Löfvén sova gott om natten när Sverige brinner?

 1. Förståelsen av vad som sker nu underlättas när man förstår varför Sverige plötsligt har bortåt 2 miljoner utlänningar, afrikaner som nu dimper ner i varje svensk stad och allt det där.
  S var på väg att förlora makten för gott. Då bestämde man sig för att härska genom kaos. Utlänningarna importerades både för att belasta samhället och för att säkra väljarstöd.
  Där är vi nu.

  Gillad av 1 person

 2. Sömnen är god, inga problem med vare sig den eller samvetet. Det som drabbar svenskarna och Sverige är nödvändiga offer för fortsatt maktinnehav av S.

  Gillad av 1 person

   1. Ja, eftersom borgerligheten inte hade någon egen ideologi att samlas kring så anammade de S retorik, de var naiva och svaga. . De borgerliga blev en ”light-version” av S. Det var det avgöra de misstaget av dem. Sverige var på väg att bli av med statsskulden 2020. Det kunde ha blivit något riktigt bra om borgerligheten kunnat samlas kring konceptet att bidrag inte är en rättighet mm mm. Då hade man haft ett gemensamt budskap att leverera till väljarna. S hade inte någon idé om vad man ville med makten, man ville bara ha den. I det läget använde man sig av det gamla knepet att härska genom kaos.

    Gilla

   2. Nu underskattar du nog de borgerliga Realist.De samlades kring Reinfeldts vision om att väcka det sovande folket.De kunde inte öppet försämra skyddsnäten men det gjorde de indirekt med en stor invandring.De baksluga försåtliga djävlarna.Skylla på sossarna även här😅

    Gilla

  1. Det är rätt uppenbart sedan åtminstone 1970-talet att S inte vill medborgarnas bästa. Nu är det sedan några decennier fantastiskt övertydligt. Se bara en sån sak som att ansvarsutkrävandet inte alls fungerar inom politiken. Om det fungerade kunde medborgarna få en regering som skötte sig bättre.
   Självklart kan regeringen stoppa det värsta av övervåldet av alla de sorter om den ville.

   Gillad av 1 person

   1. Paradoxen var att S gjorde det vanliga folket rikt.Man jämnade ut klyftorna.Arbetaren blev girig och gick på borgarnas blå dunster.Solidariteten mellan arbetare försvann och även väljarbasen för S.Socialdemokraterna byggde välfärdssverige.De borgerliga raserade det på åtta år,sålde ut våra gemensamma tillgångar till privata intressen.Man stal tillgångar ftån det svenska folket.

    Gilla

  2. Så är det, Löfven och de andra makthavarna anser att EU:s globalister har företräde framför svenska folket, man har tom. gått så långt så att man har skrivit in att EU:s lagar gäller före de svenska.

   Gilla

   1. När Sverige gick med i EU insåg de framsynta utan större grubblerier vad som komma skulle. Självklart eftersträvade EU, både som organisation och de i toppen, en federation med beskattningsrätt av de olika länderna, eget försvar osv osv. Det var ju lätt att förstå. Lika lätt att förstå är att alla miljarder som tas upp som lån delas ut av flera skäl. Ett av skälen är att hålla kvar länder som misskött ekonomin i EU så att de inte hoppar av som England, ett annat är att Tyskland, som bestämmer i EU, kommer tjäna på att de andra länderna för de lånade pengarna kan köpa tyska varor, ytterligare ett tveksamt, men dock godtagbart skäl är att hålla kineserna borta från dessa länder som missköter sin ekonomi. Fler skäl finns, men de här kan räcka som exempel. Man kan även konstatera att det framgår att återbetalningen ska börja 2027. Däremot framgår inte vilka som ska betala och vad som händer när ett land som fortsatt att missköta ekonomin (Frankrike t ex) inte klarar av att stå för sin del av återbetalningarna.
    Inget land har varit och är så nitiskt i att tillämpa EU:s lagar som Sverige, inget annat land är så nitiskt i att ge bort pengar till EU heller. Inget land är heller så nitiskt i att importera mörkhyade människor, unga män främst. Inget land är heller så nitiskt i att importera outbildade, sjuka, lytta, människor i behov av pension direkt osv osv.
    Svensken förefaller fortfarande politisk väldigt naiv. Sövd av att han/hon vet att de har rätt till div bidrag, de har rätt till god vård, de har rätt till yttrandefrihet etc, dvs sådant som i praktiken inte levereras trots extrem hög beskattning kanske? Staten tog på sig allt ansvar för varje enskild svensk liv och leverne och svensken slutade tänka själv. Kanske kan naiviteten också förstås i ljuset av uteblivna allvarliga kriser i Sverige, t ex deltagande i andra världskriget. Våra ledare är däremot inte naiva, S vet precis vad de håller på med. Likadant med övriga politiska partier, samtliga. De enda som verkar sinnesförvirrade och frånkopplade från verkligheten är MP och V.

    Gilla

 3. Man kan inte annat än att småle när man hör om polismyndighetens olika operationer.
  Du milde……buset darrar säkert av skräck när dom hör ”operation rimfrost”, eller ”operation gnistan”.
  Jag tycker det låter som en ungdomsdeckare från Wahlströms som man läste på 60 – 70 talet.
  Det ska nog till annat än att grilla korv och bjuda på pizza om det ska bli någon ordning.

  Gillad av 1 person

 4. 1200 tennisspelande barn och ungdomar är nu husvilla efter att Näsbyparks tennishall brändes ned inatt. Ungefär samtidigt brändes mördaraudin i grannkommunen Sollentuna. Jag tror det finns en koppling. Tror polisen det?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s